anaaaaaaaaaaa düşüpp düşüpp dutuyorumm bizm ven har gibi gezginnn kıçını kur otur hahhahhhahahah gez anam gezzzzzzzzzzzzzzzzzz hahahhhhahhahahhhaha
400 tane salavat okudum listeye eklerseniz sevinirim ve isterseniz dahada okurum
allah kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
alah kabul etsin yeterimmmmmmmm canımmmmmmm benm bütün dualrımda sen olacksınn canım inşallhhhhhhhhhh sende nne olacksın bunu canı yürekten diliyorum ben
400 tane salavat okudum listeye eklerseniz sevinirim ve isterseniz dahada okurum
allah kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
400 tene kelimeye tevhit okudum eklersiniz kızlar
allah kabul etsin eğer isterseniz biraz daha okuyabilirim
canım benim yazarım tabi listeye ne demek salavat ve kelimei tevhidlerde sayı yok canım 14 şubat kandile kadar ne kadar okuyabilirsen oku canım ogün hepsinin duasını yapacaz peygamber efendimizin doğumuna niyet....
günaydın kızlar kimsecikler yokkkkkkk
günaydın cimcime
günaydınn canlarım serengl için dualar edelim saat 11 de yumurtalrı toplanack inşallhh güzel geçer herşey
günaydın cimcime
günaydın güzelikler
güzel bir hafta sonu geçiririz inşşşşşşşşşşşşş
günaydınn canlarım serengl için dualar edelim saat 11 de yumurtalrı toplanack inşallhh güzel geçer herşey
allahım yar veyardıncısı olsun
inşşşşşşşş
yumoşları kaliteli embiyolar olsunlar
dönsün aramıza
günaydın güzelikler
güzel bir hafta sonu geçiririz inşşşşşşşşşşşşş
ayyyyyyyyyyyyy şeker bende bundan istiyorum
günaydın şekerim...
günaydın canım saol...
dualarımız onunla rabbim yardımcısı olsun inş...
amin inş....
günaydın yeter
inş.güzel bir gün olur
günaydın serpilim
allah serenin yar ve yardımcısı olsun
inş herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?