güzelmiş canım ama ben türkçeden başka bişi bilmiyorum
kızlar bişey sorcam adetliyken ihlas ve salavat okunmaz değilmi
şok şok şok sizlere bomba gibi haberim var en büyük görünmcemde hamileymiş hemde 5, çocuğuuna hani selda çocuk için parçalanıyor kendini yiyip bitiriyorya ona güzel bir çocuk nasıl yapılır dersi bu ne beklersiniz 40 yaşında kadın en küçük çocuğu 5-6 yaşlarında diğer görümcemde hamile onun ikinci allahtan 6 aylık oldu ve bana bunun haberini müjde diye iletiyorlar
Canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Allah sizlerede bu duyguyu nasip etsin inşallah.
Nihalcim senin bebiş nasıl cnm?
şok şok şok sizlere bomba gibi haberim var en büyük görünmcemde hamileymiş hemde 5, çocuğuuna hani selda çocuk için parçalanıyor kendini yiyip bitiriyorya ona güzel bir çocuk nasıl yapılır dersi bu ne beklersiniz 40 yaşında kadın en küçük çocuğu 5-6 yaşlarında diğer görümcemde hamile onun ikinci allahtan 6 aylık oldu ve bana bunun haberini müjde diye iletiyorlar
serpoşum,ingilizce bilmene gerek grek yok tatlım...hemen sağ tarafta orda anlarsın zaten.....saon adet gününü yazıyosun......
feb.......7.......2011 dediği yere sen seninkini işaretliyosun....
aşağıda 28 dediği yerde kaç günde bir adet oluyosun onu giriyosun.....
en altta da view calender diyo, ona basıyosun......senin yumurtlama günleri yeşil kutu içinde gösteriyo tatlım......
iyi tamam ama msn den düştüm almadınız beni
slm kızlar, naber nasılsınız, bizden iyilik herşey yolunda şükür...MISRAcığım çok az kalmış oğluşunla buluşmaya fatoşumdan aldım haberini inan çok sevindim rabbim sağsağlim kucağınada aldığını duyarız inşallah, bizlerede dua etmeyi unutma sakın canım...allah yar ve yardımcın olsun...
cimcimemmmmm
benim ihlaslarda bitti banada 1 yasin ver canım perşem yasin amme tebareke okurum
misracımmmmmmm
aman çokk az kalmış rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bebiş iyi sanırım bulantılarım çok bu aralar cumartesi kontrolum var ilk tahliller yapılcak
tuğba nerelerde ???????
kızlar ne haber misafirim vardı
gelemdim bu gü şimdide yemek yapacağım
bir bakim dedim
canım ne olsun iyiz işte öyle böyle idare ediyoruz cnmm sen nasılsın moralin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?