"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah."...kelimei tevhid.....doğru di mi.....
[ımg]http://img6.imageshack.us/img6/6250/adszdua.png[/ımg]
kızlar okumak isteyenler sölesin listeyi yenilerim ...
[ımg]http://img6.imageshack.us/img6/6250/adszdua.png[/ımg]
kızlar okumak isteyenler sölesin listeyi yenilerim ...
2 yasinde bana yaz cimcime
cimcimecim benim durum tuhaflaştı cuma regl oldum dedim ya akıntıda sadece hafif kırmızı vardı hafta sonu gelen giden olmadı. arada toplam 233 ihlas okudum.. durumda bi değişiklik olmazsa 5 adet yasin okuyabilirm. ama beklemedeyim bu ay tuhaflaştı anlamadım gitti
slm kızlar nasılsınız bakalım.ben dün bekliyodum adetimi ama bugün sabahın körün de oldum.yani ideal luteali tutturdumyumurtlamamdan sonra ki 14. gün adet olmuş oldum.havucun hikmeti olsa gerek bana düşen ihlaslar bitti.666 tane yani.şimdi salavat ve kelime i tehvit çekerim adetken.kaç tane çekerim bilmiyorum ama.bu ara da beklenmeyen günüm de 6-7 mart cimcimecim
kızalr bana da varsa yasin ben de 2 tane okurum.....
kızlar birde şunu aktarayım size
kızkardeşim araştırmayı sever biraz ilime bilime meraklıdır bugün kontrolu var canım dr sürekli soru soran bir hatun
şimdi kızkardeşim arakdşının gebelk kontrolü iç,in dr giitiğindegewbeliğini öğrendi ve şok oluştu bu kaadar erken olamaz demişti ona dr u anlatmış yumurtlamyı biz hep 14 gün muhabetine takılmışız dr u şöyle anlatmış
siz adet olunca zaten geriden gelen yumurtalar gelişiyuor adet dönmeinizde atılan sağlıksız yumurtanın hemen akabinde oluşan yumurtalrınız oluyor zaten adetiniz bitinceye kadarda o gelişimini sürdürüyor adetten sonraki ilk hafta ki ilşkilerde hamile kalma olsalığınız daha yüksek 14 lü takvime fazla riayet etmeyin demiş ve gerçekten kızkardeşim adetinin bitiminden sonraki hafta içinde ki çalışmlarından hamile kaldı sonrası eşiyle birlikte olmamış erkek kardeşimin olayından etkilenip o ay hiç olmamış yani adetten hemen sonra hamile kalmış oda biz gibi 14 gün muhabetiyle 5 ay denemişti 5 ayda gebeliği elde edememişti buda aklımızn bir köşesinde olsun haaa dr şunu demiş adet düzeninzi değişmez yani gününde adet olursunuz yumurtlamdan sonraki 14 gün çok geçerli bir takvim değil demişo şimdi 9 haftalık hamiş
Allah nazarlardan korusun.. inşş sağlıklı gelişir.. seviniyorum böyle bebek haberleri alınca...Allahım bizlerede nasip etsin inşallah... yani demek oluyorki adet bittimibaşlıcaz hiç beklemeden
kız serpil ne diyosun sen anamm.yani adetten hemen sonramı başlıcaz artık çalışmalaraama ya uzayan akıntılar yükselen ateşler nolcak geçersiz mi onlar şimdi
kız serpil ne diyosun sen anamm.yani adetten hemen sonramı başlıcaz artık çalışmalaraama ya uzayan akıntılar yükselen ateşler nolcak geçersiz mi onlar şimdi
yasinler p.tesine kadar değil mi cimcime.ben de alıyım mı yasin.benim adet biter c.tesi akşamına.1 tanede ben mi alsam acaba
yok kız geçersiz değil yani o ilk haftada önemli dr öyle demiş kızkardeşim öyle hamile kaldıı hani biz ilk hafta bişi olmaz zannediyoruz ya olma olasılığı sürekli varmış cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?