Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimecim benim durum tuhaflaştı cuma regl oldum dedim ya akıntıda sadece hafif kırmızı vardı hafta sonu gelen giden olmadı. arada toplam 233 ihlas okudum.. durumda bi değişiklik olmazsa 5 adet yasin okuyabilirm. ama beklemedeyim bu ay tuhaflaştı anlamadım gitti

2 yasinde bana yaz cimcime

geriye sanırım 3 yasin kaldı cimcime
onu da bana yaz

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben dün bekliyodum adetimi ama bugün sabahın körün de oldum.yani ideal luteali tutturdumyumurtlamamdan sonra ki 14. gün adet olmuş oldum.havucun hikmeti olsa gerek bana düşen ihlaslar bitti.666 tane yani.şimdi salavat ve kelime i tehvit çekerim adetken.kaç tane çekerim bilmiyorum ama.bu ara da beklenmeyen günüm de 6-7 mart cimcimecim

kızlar okumak isteyen sölesin bizlerden eksiltiriz canlarım bi tanede olsa kandil için peygamberimiz için okumuş olalım yeterki ....

tamam canım allah kabul etin hayırlısı olsun durmak yok çalışmaya devam

kız serpil ne diyosun sen anamm.yani adetten hemen sonramı başlıcaz artık çalışmalaraama ya uzayan akıntılar yükselen ateşler nolcak geçersiz mi onlar şimdi

yasinler p.tesine kadar değil mi cimcime.ben de alıyım mı yasin.benim adet biter c.tesi akşamına.1 tanede ben mi alsam acaba

kız serpil ne diyosun sen anamm.yani adetten hemen sonramı başlıcaz artık çalışmalaraama ya uzayan akıntılar yükselen ateşler nolcak geçersiz mi onlar şimdi

yok kız geçersiz değil yani o ilk haftada önemli dr öyle demiş kızkardeşim öyle hamile kaldıı hani biz ilk hafta bişi olmaz zannediyoruz ya olma olasılığı sürekli varmış cnmm

evet canım mesela 7. gün 9. gün başlayabilirsin o zamnlardada tutma olasılığı var yani
yasinler p.tesine kadar değil mi cimcime.ben de alıyım mı yasin.benim adet biter c.tesi akşamına.1 tanede ben mi alsam acaba

tamam canım 1 tane yazdım hemen evet p.tesiye canım kandile ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…