Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cnaımm eşinin durumunu ne olduğunu bilmiyorum umarım kötü değilidrr rabbimm şifasını versin dualarımızda eşine katalım canım onada dua edelimm

canım sağol
eşmin beyinin arka kısmında kist var yeni öğrendik bizde
yarın profla birde doç görüşeceğiz
buradaki dr ameliyat demişti bakalım yarın hocaar ne diyecekler

kızlar cuma günü hsg çekildi sonuç; tüpler açık çıktı.çok şükür bir sorun yok.
akıntıdan dolayı neo-penotran forte l diye bir fitil verdi.
bu ilacı kullanırken korunmasız ilişkiye girilir mi?
birde antibiyotik kullanıyorum,3 tane kaldı günde 1 tane.
bu şekilde gebe kalmak mümkün mü,mümkün ise bebeğe bir zararı olur mu?

kızlar rabbim hepinizden razı olsun.beni çok rahatlattınız sayenizde korkusuz,cesur bir şekilde gittim ve gerçektende dayanılamayacak kadar zor değildi..
çok şükür kabus bitti

benden önce hsg odasını bir kadın girdi birkaç dk. sonra bir feryad bir figan..öyle ürktümki birden. sonra dedim ''kızlar sana ne dedi kendine gel''cesaretim geri geldi.
çekime hazırlanırken ''benim çok büyük bir sorunum yok,benim çok büyük allahım var''dedim.
besmele çektim.sadece ilaç verilirken dişlerimi sıktım.işlem bittikten sonra sancım oldu fakat daha kalkmadan iyileşti.
sonra hasta ziyaratine gittim:))

Son düzenleme:
canım sağol
eşmin beyinin arka kısmında kist var yeni öğrendik bizde
yarın profla birde doç görüşeceğiz
buradaki dr ameliyat demişti bakalım yarın hocaar ne diyecekler

canım çok ama çok geçmiş olsun çok üzldüm ya bende bir norolojiye gideceğim benimde başımda şiddetli ağrı var beyincik tarfından benim migrenim falan yok bu ay çok ağrıttıı bakalımm bende ne olacak eşin için inşallhh güzel birgün olur iyi bir sonuçç dualarımız onunlada olsun

canım sendende alah razı olsun aferim sana cesaretine canım benimm tüplerinin açık olması harika bak kafanda 1 soru kayboldu antibiotiğin zararlı olduğunu zannetmiyorum kulandığın fitili bende geçen ay kullandım bu ayda adetim bitikten sonra 2 kere kullandım onun gebeliğe zararı yok rahimi temilziyor muhteşem bir fitil benim elimin altında sürekli bulunur bazan çok sancılandığımda kullanırım bana çok yarıyor spremlerede zararı yok cnm ben öyle biliyorum

canım sanada geçmiş olsun

bu sabah itibariyle adet oldum kızlar 37. günüm 36 ateşle hastalandım :)))))

üzülmedim en azından döngüm normale döndü gibi :)))))

günaydın kızlar nasılsınız işler başlamadan bi bakayım dedim cimcime canım 2 yasin ve 200 ihlas bitti inşallah vermek istersen alabilirim daha rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…