Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+,cimcimes53+,ven_har+,nihalla,şeker-leblebi,

slmm kızlar antlyada çok güzel bir hava var sanki bahar :)))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr sizleri çokkkk özledim ,geçmişide okuyamadım umarım hepiniz iyisinizir.Ben 15 gün önce izne ayrıldım evdede internet olmadığı için sizleri bilgilendiremedim.Son 10 gündürde çokkkk rahatsızdım şükür bugün daha iyiyim.
Dr da son kontrolümüz vardı oradan işyerime geldim,doğum öncesi raporumu getirdim,bu arada sizlere mrb diyeyim dedim.

Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Pazartesi günü yani 14 Şubat ta sabah saat 09:00-09:30 gibi sezeryanla tosun paşamız dünyaya gelecek.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Şimdilik hoşçakalın

slm canım evet merak etmiştik bizde seni sonra kızlardan haber aldık çok şükür şimdi iyisin umarım hayırlısyla tosun paşayı kucağına al inş. ikinizide öpüyoruzzz....

sevgileler gününde en büyük sevgilinle buluşacksın har,iika bir duygu seni özledikkkkkkkkkkkkkkk

yok kız geçersiz değil yani o ilk haftada önemli dr öyle demiş kızkardeşim öyle hamile kaldıı hani biz ilk hafta bişi olmaz zannediyoruz ya olma olasılığı sürekli varmış cnmm

mesela ben 25 günde bir olduğum için, benim yumurtlama günüm,8.günde başlıyo,ben 8.günden itibaren yapıyorum....

Ovulation Calendar

kızlar bu da yardımcı olabilir..güzel bi tablo..ben kullanıyorum bunu.....

ay cnm ya inş ALLAH kolaylık verir.çok güzel bir doğum tarihi olcak tosun paşanın o gün hem sevgililer günü hem de kandil.inş ALLAH o günün hatrına sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin sana

merhaba kızlar nasılsınız işlerden pek fazla yazamıyorum ama takipteyim sizi
mısracım çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin ne güzel kandil günü meleğine kavuşacaksın

kızlar bende yasin ve ihlas okuyabilirim kaç tane verirsweniz okurum ikisinide alabilirim

canım hoşgeldin güzel kız selavtı istedğin kadar okuyacksın cimcime birazdan sana yasin verir balımm

tamam canım 2 yasin 200 de ihlas yazdım sana ....

Allah kurtarsın canım dualarımız seninle.. bu arada oğlunun yeni teyzesi nihal im ben :))) bebeğine ve kendine çok iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…