Kızlarrrrrrrrrrrrrrr sizleri çokkkk özledim ,geçmişide okuyamadım umarım hepiniz iyisinizir.Ben 15 gün önce izne ayrıldım evdede internet olmadığı için sizleri bilgilendiremedim.Son 10 gündürde çokkkk rahatsızdım şükür bugün daha iyiyim.
Dr da son kontrolümüz vardı oradan işyerime geldim,doğum öncesi raporumu getirdim,bu arada sizlere mrb diyeyim dedim.
Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Pazartesi günü yani 14 Şubat ta sabah saat 09:00-09:30 gibi sezeryanla tosun paşamız dünyaya gelecek.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Şimdilik hoşçakalın
serpil02507+,cimcimes53+,ven_har+,nihalla,şeker-leblebi,
slmm kızlar antlyada çok güzel bir hava var sanki bahar :)))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr sizleri çokkkk özledim ,geçmişide okuyamadım umarım hepiniz iyisinizir.Ben 15 gün önce izne ayrıldım evdede internet olmadığı için sizleri bilgilendiremedim.Son 10 gündürde çokkkk rahatsızdım şükür bugün daha iyiyim.
Dr da son kontrolümüz vardı oradan işyerime geldim,doğum öncesi raporumu getirdim,bu arada sizlere mrb diyeyim dedim.
Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Pazartesi günü yani 14 Şubat ta sabah saat 09:00-09:30 gibi sezeryanla tosun paşamız dünyaya gelecek.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Şimdilik hoşçakalın
yok kız geçersiz değil yani o ilk haftada önemli dr öyle demiş kızkardeşim öyle hamile kaldıı hani biz ilk hafta bişi olmaz zannediyoruz ya olma olasılığı sürekli varmış cnmm
Şimdilik hoşçakalın
mesela ben 25 günde bir olduğum için, benim yumurtlama günüm,8.günde başlıyo,ben 8.günden itibaren yapıyorum....
Ovulation Calendar
kızlar bu da yardımcı olabilir..güzel bi tablo..ben kullanıyorum bunu.....
merhaba kızlar nasılsınız işlerden pek fazla yazamıyorum ama takipteyim sizi
mısracım çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin ne güzel kandil günü meleğine kavuşacaksın
kızlar bende yasin ve ihlas okuyabilirim kaç tane verirsweniz okurum ikisinide alabilirim
merhaba kızlar nasılsınız işlerden pek fazla yazamıyorum ama takipteyim sizi
mısracım çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin ne güzel kandil günü meleğine kavuşacaksın
kızlar bende yasin ve ihlas okuyabilirim kaç tane verirsweniz okurum ikisinide alabilirim
günaydın canımmm ohh ne güzel tadını çıkarınn.
canım hoşgeldin güzel kız selavtı istedğin kadar okuyacksın cimcime birazdan sana yasin verir balımm
Şimdilik hoşçakalın
benim ihlasımı nie yazmadın tabloyaa
tamamdır canım allah kabul etsintamam canım 2 yasin 200 de ihlas yazdım sana ....
kız delü onlar bizim ilk çektiğimiz ihlaslar dı onları ayrı tutuyorum ben bu 2. ye döndük ihlas onlar canım ondan yazmadım merak etme elimdeki listede varsın .....
nihalla canım 1 yasin düştüm senden 4 yasin okursun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?