ben bebek özlemi çekenlerdenim 3 yıl oldu hala gelmedi
bende varım malesef...bir an evvel o yüce duyguyu tatmak isteyen dualarınızda benide eksik etmeyinn
ben bebek özlemi çekenlerdenim 3 yıl oldu hala gelmedi
canım hoşgeldin tabbiki dualrımızda sende olursunen kısa zamndadda inşallhh böyl eolursun
bende pko var doktorum bunu söyledi ama çok büyük problem olmadığınıda söyledi 1 defa aşılama yaptırdım rahim ağzında yara olduğunu yakmamız gerektiğini söyledi yaktırdım şimdi bekliyorum 2.aşılamayı yapıcaz hem maddi hem manevi yıprandım biraz kendimi konbtrol edemiyorum artık bu özlem gitigde büyük bi hal alıyo Rabbime dua adiyorum Kimseyi böyle imtihan etmesinm diye çok zor dün yakın akrabam yanıma geldi hamile olduğunu söledi bebğin ultrasondaki çekirdek halini gösterdi biliyorum bir gün bende tadıcam o duyguyu ama genede çok üzülüyorum
biliyormuusn en kolay hamile kalnalar pcolular tedaviye en güzel cevap veren hastalık gurubundalar soğan suyu pcolular için idal bir kür hiç uyguladınmı ?? inşallhh ikinci aşılamn güzel sonuç verirr cnmm bu arada kullanılan hormon ilaçları zaten vucuttuakii dengeyii bozuyor pskolojik olarkta beklentiye geçiriyor olmayıncada yıkım oluyor işte ne diyyeimm rabbim en kısa zmanda meleğini versin
nasılsınız ben bu günü kusarak ve öğürerek geçiyorum gözlerim kan çanağına döndü( bunada şükür
hamilemisin
tebrik ederim peki nasıl geçti bu süreç tedavin anlatabilirmisin
bu sabah itibariyle adet oldum kızlar 37. günüm 36 ateşle hastalandım :)))))
üzülmedim en azından döngüm normale döndü gibi :)))))
günaydın kızlar bu sayfaya yeni girenlerdenim 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim dualarına katılmak isterim
nihalcim bunlar güzel öhürtüler ay hiç bunları söyliyeceğimi düşünmezdim ama bebek uğruna çekilen her çile güzel oluyor dimi sabredip sonunu görmek meleğini kucağına almak gibisi yoktur herhalde o günlerde gelecek inşallah meleğin kollarına gelince hepsini unutacaksın bakarmısın sanki 10 tane çocuk doğurmuş gibi konuştumevet canım hamileyim5 yıllık evliyim 30 yaşındayım 3 yıldır uğraştık sonunda hamileyim şükür 8 haftalık
kızlar kimsecikler yok.....
yeni arkadaşlar gelmiş..hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz......
kimse geçmiş olsun canım...hadi bakalım,herşey yoluna girer inşallah bundan sonra...
yeter,eşine sağlık sıhhat diliyorum canım,dualarımız sizinle
cimcime canım aldığım son 2 yasin ve 200 ihlasıda bitirdim okuyamıyan olursa yine alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?