Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende pko var doktorum bunu söyledi ama çok büyük problem olmadığınıda söyledi 1 defa aşılama yaptırdım rahim ağzında yara olduğunu yakmamız gerektiğini söyledi yaktırdım şimdi bekliyorum 2.aşılamayı yapıcaz hem maddi hem manevi yıprandım biraz kendimi konbtrol edemiyorum artık bu özlem gitigde büyük bi hal alıyo Rabbime dua adiyorum Kimseyi böyle imtihan etmesinm diye çok zor dün yakın akrabam yanıma geldi hamile olduğunu söledi bebğin ultrasondaki çekirdek halini gösterdi biliyorum bir gün bende tadıcam o duyguyu ama genede çok üzülüyorum

biliyormuusn en kolay hamile kalnalar pcolular tedaviye en güzel cevap veren hastalık gurubundalar soğan suyu pcolular için idal bir kür hiç uyguladınmı ?? inşallhh ikinci aşılamn güzel sonuç verirr cnmm bu arada kullanılan hormon ilaçları zaten vucuttuakii dengeyii bozuyor pskolojik olarkta beklentiye geçiriyor olmayıncada yıkım oluyor işte ne diyyeimm rabbim en kısa zmanda meleğini versin

evet dediğin gibi yumurtam istenenden daha çok büyüyor soğansuyu içiyorum çokda faydası olduğunu düşünüyorum canım kis yapmıyor ama hüsran oluyor işte canımın sıkıldığıda bu işte ilaçlar ilaçlar gerçektende çok etkiliyor ben düşünmesemde hep rüyamda bebek görüyorum sonrada

tebrik ederim peki nasıl geçti bu süreç tedavin anlatabilirmisin

sağol canım darısı başına

bizimkisi sebepsiz akına gelebilecek ve gelemeyecek bütün test ve tahliller yapıldı hepsi normaldı ama bebek olmuyodu bir buçuk yıl önce bir düşük oldu ( sonrasında ne bitkiler ne kürler hiç biri işe yaramadı çok ama çok yıpranmıştım tüp bebek merkezine gittim dr ye bana tüp yada aşılama yap dedim artık beklemek istemiyodum rahim filmi ve tekrar bu tun testler yapıldığı ay hamile kadım allahın taktiri arkadaşım kesinlikle vakti saati var sabırla beklemek gerekiyo rabbım herkeze yaşatsin

kızlar kimsecikler yok.....
yeni arkadaşlar gelmiş..hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz......
kimse geçmiş olsun canım...hadi bakalım,herşey yoluna girer inşallah bundan sonra...
yeter,eşine sağlık sıhhat diliyorum canım,dualarımız sizinle

cimcime canım aldığım son 2 yasin ve 200 ihlasıda bitirdim okuyamıyan olursa yine alabilirim

evet canım hamileyim 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım 3 yıldır uğraştık sonunda hamileyim şükür 8 haftalık
nihalcim bunlar güzel öhürtüler ay hiç bunları söyliyeceğimi düşünmezdim ama bebek uğruna çekilen her çile güzel oluyor dimi sabredip sonunu görmek meleğini kucağına almak gibisi yoktur herhalde o günlerde gelecek inşallah meleğin kollarına gelince hepsini unutacaksın bakarmısın sanki 10 tane çocuk doğurmuş gibi konuştumama bu hasret adamı böle yapıyor işte

canım kimse nerde ben görmedim ne olmuş nasıl olmuş nasıl geçmiş hsg si :26::26::26::26:

cimcime canım aldığım son 2 yasin ve 200 ihlasıda bitirdim okuyamıyan olursa yine alabilirim

allah kabul etsin canım olursa sölerim yine saol ağzına sağlık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…