Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nasılsınız ben bu günü kusarak ve öğürerek geçiyorum gözlerim kan çanağına döndü ( bunada şükür

canımmmmmmmmmm yakında geçer inşallah

evet sen varsınn canım diğer kızlara böyle protesto ediyorum onları:78::78::78::78::95::95::95::95::95::95:

kimse bana vuramaz al sana

k,imsecikler yokk ne yapayımm küstüm işte

tuğbadan ve benden sanamı geçti küsme hastalığı

canım çok geçmiş olsun. o gün dualarımızla bizde yanındaydık. inşallah sende nihalcim gibi hsg peşinden hamile kalırsın. evet bizim çok şükür allaha çok büyük bir sorunumuz yok bizim çok büyük bir allahımız var

bak cimcime,burda yazmış kimse......kimsecimm geçmiş olsun canım

kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

hayatkavunici,nhlkpr+,şeker-leblebi,cimcimes53+,fatosozel+,belenay,
kızlar tuğba nerelerde.....görmedim hiç....

canımmm seninde dediğin gibi her çileye razıyım çok zor bulduk allahım en kısa zamanda sana ve diğer kızlarada nasip etsin dualarım sizinle

canımmm seninde dediğin gibi her çileye razıyım çok zor bulduk allahım en kısa zamanda sana ve diğer kızlarada nasip etsin dualarım sizinle

patronu var sanırım :26::26::26:

amin nihalcim amin isteyen herkese nasip etsin allah,hayırlısıyla tabii...
sen nasılsın kuşum...mide bulantıları geçer bir aya kadar merak etme..biraz daha sabır...ağlatana kadar canına okur velet.....

kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

hayatkavunici,nhlkpr+,şeker-leblebi,cimcimes53+,fatosozel+,belenay,
kızlar tuğba nerelerde.....görmedim hiç....

amin nihalcim amin isteyen herkese nasip etsin allah,hayırlısıyla tabii...
sen nasılsın kuşum...mide bulantıları geçer bir aya kadar merak etme..biraz daha sabır...ağlatana kadar canına okur velet.....

nasılsınız ben bu günü kusarak ve öğürerek geçiyorum gözlerim kan çanağına döndü ( bunada şükür

ohh maaşallah nihalcimm Allah daim etsinnn biliyorsunki sağlıklı bebişin o yüzden kusuyorsun güzel Allahım bir an önce bizlerede nasip etsin öğürmeleri inşallahh

canım kimse nerde ben görmedim ne olmuş nasıl olmuş nasıl geçmiş hsg si :26::26::26::26:

allah kabul etsin canım olursa sölerim yine saol ağzına sağlık.....

kimse çok iyiyimş..
hiç korktuğum gibi değildi diyo..açıkmış tüpler...allahtan bi sorun yok canım.....

bak cimcime,burda yazmış kimse......kimsecimm geçmiş olsun canım

tamam canım saolasın ben görmemişim kimse canım çok geçmiş olsun sevindim sorun olmadığını inş. haman hamile kalırsın ....

kızlar çok sağolun.
eşimde bronşit oldu ona da antibiyotik verdi dr.ben de antibiyotik kullanıyorum,anlayacağınız bu ay bebe yok.
zaten dr. sana aşılama yapalım dedi ben de ''ben 6 ay normal yolla olmasını bekleyeceğim,aşılama istemiyorum ''dedim.
eşim;''normal yolla olmazsa aşılama yada tüp bebe yaptırmam.''diyor.yani benim için artık bekleme zamanı.
geçmişi tam olarak okuyamadım namaz gecikiyor geç kalmayayım,benimle ilgili yazdıklarınıza cevap vereyim diye şöyle bi baktım.umarım hepiniz iyisinizdir canım kardeşlerim.

canım geçmiş olsun.. bu ay hepimiz boş geçtik zaten... inşallah en kısa zamanda normal yollardan ama eşin büyük konuşmasın.... Allah bilir herşeyin n iyisini onun dediği olur kaderde aşolamayla olması lazımdır belki???

hakkında hayırlısı olsun canım sen bakma drlara daha yeni başladın denemeye ne o öle hemen aşılama bazı dr lar para için istiyo canım sen moralini bozma bu ay dinlen o zamn bi dahaki aya hayırlı haberler inş....

haklısın RABBİM ol derse olacak ne kadar parçalasamda kendimi boş ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşş

kesinlikle canım ne kadar parçalasanda ağlasanda üzülsende hepsi boş... kısmet herşey...olmayınca olmuyor işte.... bekliyoruz 4 gözle bekliyoruz sadece elden bişey gelmiyor... sağlıklıyım.. çalışıyorum.. ama olmayınca olmuyor işte... demekki herşeyin saati var daha saatimiz gelmemiş... tek dileğim bir an önce bebişime kavuşmak....

kızlar niye konuşmuyorsunuz yaaa... nihalcim senin gezin nasıl geçti soramadım...

kızlar niye konuşmuyorsunuz yaaa... nihalcim senin gezin nasıl geçti soramadım...

evet kız nihal senin abant nasıl geçti canımmmmmm

şansımıza hava çok güzeldi bol kar vardı ama hava güneşliydi yani rahat rahat dolaştık yol uzak onun dışında çok kefiyliydi göl buz tutmuştu manzara doğa manzarası harikaydı gitmek isteyenlere kışın gitmelerini tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…