canım kimse nerde ben görmedim ne olmuş nasıl olmuş nasıl geçmiş hsg si :26::26::26::26:
allah kabul etsin canım olursa sölerim yine saol ağzına sağlık.....
nasılsınız ben bu günü kusarak ve öğürerek geçiyorum gözlerim kan çanağına döndü( bunada şükür
evet sen varsınn canım diğer kızlara böyle protesto ediyorum onları:78::78::78::78::95::95::95::95::95::95:
k,imsecikler yokk ne yapayımm küstüm işte
kızlar cuma günü hsg çekildi sonuç; tüpler açık çıktı.çok şükür bir sorun yok.
akıntıdan dolayı neo-penotran forte l diye bir fitil verdi.
bu ilacı kullanırken korunmasız ilişkiye girilir mi?
birde antibiyotik kullanıyorum,3 tane kaldı günde 1 tane.
bu şekilde gebe kalmak mümkün mü,mümkün ise bebeğe bir zararı olur mu?
kızlar rabbim hepinizden razı olsun.beni çok rahatlattınız sayenizde korkusuz,cesur bir şekilde gittim ve gerçektende dayanılamayacak kadar zor değildi..
çok şükür kabus bitti
benden önce hsg odasını bir kadın girdi birkaç dk. sonra bir feryad bir figan..öyle ürktümki birden. sonra dedim ''kızlar sana ne dedi kendine gel''cesaretim geri geldi.
çekime hazırlanırken ''benim çok büyük bir sorunum yok,benim çok büyük allahım var''dedim.
besmele çektim.sadece ilaç verilirken dişlerimi sıktım.işlem bittikten sonra sancım oldu fakat daha kalkmadan iyileşti.
sonra hasta ziyaratine gittim:))
kızlar cuma günü hsg çekildi sonuç; tüpler açık çıktı.çok şükür bir sorun yok.
akıntıdan dolayı neo-penotran forte l diye bir fitil verdi.
bu ilacı kullanırken korunmasız ilişkiye girilir mi?
birde antibiyotik kullanıyorum,3 tane kaldı günde 1 tane.
bu şekilde gebe kalmak mümkün mü,mümkün ise bebeğe bir zararı olur mu?
kızlar rabbim hepinizden razı olsun.beni çok rahatlattınız sayenizde korkusuz,cesur bir şekilde gittim ve gerçektende dayanılamayacak kadar zor değildi..
çok şükür kabus bitti
benden önce hsg odasını bir kadın girdi birkaç dk. sonra bir feryad bir figan..öyle ürktümki birden. sonra dedim ''kızlar sana ne dedi kendine gel''cesaretim geri geldi.
çekime hazırlanırken ''benim çok büyük bir sorunum yok,benim çok büyük allahım var''dedim.
besmele çektim.sadece ilaç verilirken dişlerimi sıktım.işlem bittikten sonra sancım oldu fakat daha kalkmadan iyileşti.
sonra hasta ziyaratine gittim:))
nihalcim bunlar güzel öhürtüler ay hiç bunları söyliyeceğimi düşünmezdim ama bebek uğruna çekilen her çile güzel oluyor dimi sabredip sonunu görmek meleğini kucağına almak gibisi yoktur herhalde o günlerde gelecek inşallah meleğin kollarına gelince hepsini unutacaksın bakarmısın sanki 10 tane çocuk doğurmuş gibi konuştumama bu hasret adamı böle yapıyor işte
kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
hayatkavunici,nhlkpr+,şeker-leblebi,cimcimes53+,fatosozel+,belenay,
kızlar tuğba nerelerde.....görmedim hiç....
canımmm seninde dediğin gibi her çileye razıyım çok zor buldukallahım en kısa zamanda sana ve diğer kızlarada nasip etsin dualarım sizinle
patronu var sanırım :26::26::26:
bak cimcime,burda yazmış kimse......kimsecimm geçmiş olsun canım
kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
hayatkavunici,nhlkpr+,şeker-leblebi,cimcimes53+,fatosozel+,belenay,
kızlar tuğba nerelerde.....görmedim hiç....
amin nihalcim amin isteyen herkese nasip etsin allah,hayırlısıyla tabii...
sen nasılsın kuşum...mide bulantıları geçer bir aya kadar merak etme..biraz daha sabır...ağlatana kadar canına okur velet.....
nasılsınız ben bu günü kusarak ve öğürerek geçiyorum gözlerim kan çanağına döndü( bunada şükür
canım sendende alah razı olsun aferim sana cesaretine canım benimm tüplerinin açık olması harika bak kafanda 1 soru kayboldu antibiotiğin zararlı olduğunu zannetmiyorum kulandığın fitili bende geçen ay kullandım bu ayda adetim bitikten sonra 2 kere kullandım onun gebeliğe zararı yok rahimi temilziyor muhteşem bir fitil benim elimin altında sürekli bulunur bazan çok sancılandığımda kullanırım bana çok yarıyor spremlerede zararı yok cnm ben öyle biliyorum
kızlar kimsecikler yok.....
yeni arkadaşlar gelmiş..hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz......
kimse geçmiş olsun canım...hadi bakalım,herşey yoluna girer inşallah bundan sonra...
yeter,eşine sağlık sıhhat diliyorum canım,dualarımız sizinle
canım kimse nerde ben görmedim ne olmuş nasıl olmuş nasıl geçmiş hsg si :26::26::26::26:
allah kabul etsin canım olursa sölerim yine saol ağzına sağlık.....
kimse çok iyiyimş..
hiç korktuğum gibi değildi diyo..açıkmış tüpler...allahtan bi sorun yok canım.....
canımmmmmmmmmm yakında geçer inşallah
kimse bana vuramaz al sana
tuğbadan ve benden sanamı geçti küsme hastalığı
canım çok geçmiş olsun. o gün dualarımızla bizde yanındaydık. inşallah sende nihalcim gibi hsg peşinden hamile kalırsın. evet bizim çok şükür allaha çok büyük bir sorunumuz yok bizim çok büyük bir allahımız var
bak cimcime,burda yazmış kimse......kimsecimm geçmiş olsun canım
tamam canım saolasın ben görmemişim kimse canım çok geçmiş olsun sevindim sorun olmadığını inş. haman hamile kalırsın ....
kızlar çok sağolun.
eşimde bronşit oldu ona da antibiyotik verdi dr.ben de antibiyotik kullanıyorum,anlayacağınız bu ay bebe yok.
zaten dr. sana aşılama yapalım dedi ben de ''ben 6 ay normal yolla olmasını bekleyeceğim,aşılama istemiyorum ''dedim.
eşim;''normal yolla olmazsa aşılama yada tüp bebe yaptırmam.''diyor.yani benim için artık bekleme zamanı.
geçmişi tam olarak okuyamadım namaz gecikiyor geç kalmayayım,benimle ilgili yazdıklarınıza cevap vereyim diye şöyle bi baktım.umarım hepiniz iyisinizdir canım kardeşlerim.
kızlar çok sağolun.
eşimde bronşit oldu ona da antibiyotik verdi dr.ben de antibiyotik kullanıyorum,anlayacağınız bu ay bebe yok.
zaten dr. sana aşılama yapalım dedi ben de ''ben 6 ay normal yolla olmasını bekleyeceğim,aşılama istemiyorum ''dedim.
eşim;''normal yolla olmazsa aşılama yada tüp bebe yaptırmam.''diyor.yani benim için artık bekleme zamanı.
geçmişi tam olarak okuyamadım namaz gecikiyor geç kalmayayım,benimle ilgili yazdıklarınıza cevap vereyim diye şöyle bi baktım.umarım hepiniz iyisinizdir canım kardeşlerim.
hoşbulduk arkadaşım ismin ne güzel umut vericievet,baktım isimlere..
nurpeker
edaee
aruna.......arkadaşlarrrrr...
selamlarrrrrrrrrrr
haklısın RABBİM ol derse olacak ne kadar parçalasamda kendimi boş ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşş
kızlar niye konuşmuyorsunuz yaaa... nihalcim senin gezin nasıl geçti soramadım...
evet kız nihal senin abant nasıl geçti canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?