Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohh ne güzel canım gezin tozun

serpil02507+,hayatkavunici,nihalla,
slmm kızlarr ne haberr ayaklarım şişti aykta durmaktan yoğun birgündüü benim için :))))) ama güzel birgün tekrara namaza başldımm bu muhteşem birşeyy bugün çok pozitifimm ve çok iyimm inşallhh böyle giderim amlum yumurtlamadönemmim biiti ya ondan

ayyy ne güzel ya sevindim evet bencede abanta kışın gidilmeli bende kışın gitmek istiyorum valla :)))) nihalcim ayıp olmazsa otelde kaldınız sanırım kaça mal oldu ??:26::26:

gezdik geldik l varya ne yolda ne orda miğdem falan bulanmadı eşime diyorumki bu çoçuk gezmeyi seviyo herhalde eve yada işe girince başlıyo sıkılıyomu ne

oh sefanız olsun canım

serpilcim çok sevindim allah kabul etsin canım

ayyy ne güzel ya sevindim evet bencede abanta kışın gidilmeli bende kışın gitmek istiyorum valla :)))) nihalcim ayıp olmazsa otelde kaldınız sanırım kaça mal oldu ??:26::26:

canım biz turla gittik konaklama yok sabah gidip akşam dönüyosun yani bizimki öyleydi 60 tl verdik kelle başı kahvaltı ulaşım öğlen mangal onlara ait grupanya diye var oraya uye ol sureklı indirimlı turlar oluyo biz öyle gittik

oh sefanız olsun canım

kaçakkk nerelerdesin özlettin

evet nihal hayalimdeki evi gördünmü gezdinmi ???

canım çokk güzel evler vardı bungalov v.s yani gördüm diyelim

hımm anladım canım çok iyiymiş ohh ne güzel gerçi ben gidersem kaplıca otelinde kalmak istiyom ama dur o grupanyayı takip edeyim üyeyim zaten hahahaha....

pekii gördün diyelimm güzel bir haftasonu olmuş harika ohhh yarsınn meşeğnde gezmeyi seviyor maşşlhhhhhh rabbimm nazarlarından koruusnn

canlarım iyi geceler hepinize....
313 ayetel kürsi Rabbim kabul etsin inşallah...eklersiniz....öpüyorum her birinizi

Herkeslere günaydınnnnnnnn

Serpilcim ne mutlu sana Allah kabul etsin.. darısı benim başıma inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…