şansımıza hava çok güzeldi bol kar vardı ama hava güneşliydi yani rahat rahat dolaştık yol uzak onun dışında çok kefiyliydi göl buz tutmuştu manzara doğa manzarası harikaydı gitmek isteyenlere kışın gitmelerini tavsiye ederim
ohh ne güzel canım gezin tozun
gezdik geldik l varya ne yolda ne orda miğdem falan bulanmadı eşime diyorumki bu çoçuk gezmeyi seviyo herhalde eve yada işe girince başlıyo sıkılıyomu ne [/QUOTE
hahahaha ne güzel en azından gezerken sıkıntı çekmedin...gezenti olacak bu gezenti.. amannn olsunda sağlıkla gezsin inşallahh
hoşbulduk arkadaşım ismin ne güzel umut verici
şansımıza hava çok güzeldi bol kar vardı ama hava güneşliydi yani rahat rahat dolaştık yol uzak onun dışında çok kefiyliydi göl buz tutmuştu manzara doğa manzarası harikaydı gitmek isteyenlere kışın gitmelerini tavsiye ederim
gezdik geldik l varya ne yolda ne orda miğdem falan bulanmadı eşime diyorumki bu çoçuk gezmeyi seviyo herhalde eve yada işe girince başlıyo sıkılıyomu ne
evet nihal hayalimdeki evi gördünmü gezdinmi ???
serpilim...geç geldinnn.....
ben de çıkıyorum...merak ettim seni.....
serpil02507+,hayatkavunici,nihalla,
slmm kızlarr ne haberr ayaklarım şişti aykta durmaktan yoğun birgündüü benim için :))))) ama güzel birgün tekrara namaza başldımm bu muhteşem birşeyy bugün çok pozitifimm ve çok iyimm inşallhh böyle giderim amlum yumurtlamadönemmim biiti ya ondan
ayyy ne güzel ya sevindim evet bencede abanta kışın gidilmeli bende kışın gitmek istiyorum valla :)))) nihalcim ayıp olmazsa otelde kaldınız sanırım kaça mal oldu ??:26::26:
oh sefanız olsun canım
evet nihal hayalimdeki evi gördünmü gezdinmi ???
serpilcim çok sevindim allah kabul etsin canım
canım biz turla gittik konaklama yok sabah gidip akşam dönüyosun yani bizimki öyleydi 60 tl verdik kelle başı kahvaltı ulaşım öğlen mangal onlara ait grupanya diye var oraya uye ol sureklı indirimlı turlar oluyo biz öyle gittik
kaçakkk nerelerdesin özlettin
canım çokk güzel evler vardı bungalov v.s yani gördüm diyelim
serpilcim çok sevindim allah kabul etsin canım
canım biz turla gittik konaklama yok sabah gidip akşam dönüyosun yani bizimki öyleydi 60 tl verdik kelle başı kahvaltı ulaşım öğlen mangal onlara ait grupanya diye var oraya uye ol sureklı indirimlı turlar oluyo biz öyle gittik
kaçakkk nerelerdesin özlettin
canım çokk güzel evler vardı bungalov v.s yani gördüm diyelim
hımm anladım canım çok iyiymiş ohh ne güzel gerçi ben gidersem kaplıca otelinde kalmak istiyom ama dur o grupanyayı takip edeyim üyeyim zaten hahahaha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?