- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
kızlar nasılsınız görüşmeyeli
günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmm artık netim bağlandı bende size bağlancam :) biri bana özet geçsin olurmu?
slmm kızlarr
nihallee sağol cnmm rabim kabul etsin ama 2 gündür gerçekten mutluyum rabbaim devamını nasip etsin sanada kılmayıı :) aminn
nihalim nasılsın bbeşin nasıll bbeğimm umarım herşey yolundadırr
şekerleblebii ayy hiç konuşmaz oldukk :))) son durum nasıl sende
hpt_honey canımmmm facc deki resimlerine bakıyoruz ama yorum yazamıyoruz canım bizler iyiz işte nihalimiz hamile tben de düşük yaptıı diğer kızlar bilidiğin gibii mısra 14 de doğumu var nasipse
masalımmmmmmmmmm ayetel kürsülerini rabbim kabul etsin canımmm
fatoözel bebeğim sabah giremedim işlerim çoktuu tatalım bu ara malum çok çalışmlayımm
wenhar canımm neye karar verdin incirmi keçiboynumu .))))))
kumsal nerelerdesin balımmm
ayyy kızlarr hepinizi öpüyorum zor bela yazdım öğlleden sonra uğramaya çalışırımm ama buıgün biraz sıkışığız(
kimseler yokkkkknerelerdesiniz acaba
günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldimmmm artık netim bağlandı bende size bağlancam :) biri bana özet geçsin olurmu?
ben iyim canım :))) daha da iyi olacam..karamsarlığımı üzerimden atıyorum yavaş yavaş...
günaydın kızlar biraz işim var kaç gündür yoğun en kısa zamanda gelecem merak edenlere duyurulur
günaydın günaydın günaydın
güzel topiğimin güzel insanları
selam herkeslereee.....
nasılsınız bakalım....
ben yine karabatak gibi,bi varım, bi yokum....
cimcimecim 2 yasin tamam canım...
ihlas abdestli mi abdestsiz mi şekerim ya.....
slmm kızlarr
nihallee sağol cnmm rabim kabul etsin ama 2 gündür gerçekten mutluyum rabbaim devamını nasip etsin sanada kılmayıı :) aminn
nihalim nasılsın bbeşin nasıll bbeğimm umarım herşey yolundadırr
şekerleblebii ayy hiç konuşmaz oldukk :))) son durum nasıl sende
hpt_honey canımmmm facc deki resimlerine bakıyoruz ama yorum yazamıyoruz canım bizler iyiz işte nihalimiz hamile tben de düşük yaptıı diğer kızlar bilidiğin gibii mısra 14 de doğumu var nasipse
masalımmmmmmmmmm ayetel kürsülerini rabbim kabul etsin canımmm
fatoözel bebeğim sabah giremedim işlerim çoktuu tatalım bu ara malum çok çalışmlayımm
wenhar canımm neye karar verdin incirmi keçiboynumu .))))))
kumsal nerelerdesin balımmm
ayyy kızlarr hepinizi öpüyorum zor bela yazdım öğlleden sonra uğramaya çalışırımm ama buıgün biraz sıkışığız(
canımmmmmmm nasılsın işlerin yoğun galiba. ihlas abdestli olursa daha güzel olur demişti ebrar
hemşoommm....şükür kavuşturana....iyiyim,yoğunum....eskisi gibi sık giremiyorum canım...
ben ihlas için abdestsiz de kabul edilir diye biliyodum...ama niyet de önemli,ben ona çok iananıyorum.....çünkü gece uyumadan önce okuyosun bisürü şey, abdest yok....allah kabul etsin diyelim canım.....
aaaa bende ihlası abdestsiz okudum((( ama sormuştum ben zaten.... allah kabul etsin inşallah:)))
kızlar abdest derken gusul abdesti olmak ozrunda ama namaz abdesti olmak zorunda değil ha fatoşun demek istediği abdestli okunursa daha bi güzel olur herşeyde olduğu gibi ama tabiki gusul yokken okunmaz...
allah kabul etsin .....
ha şimdi işinede gücünede bir dur durak yok anlamadım gitti gündüz işte çalış eve git yemek yap evi topla yat yatakta çalış sabah kalk oyyyy anam bittim ben zaten keyfimde yok karnım ağrıyor herhalde benim kırmızılar yola çıktı kırmızı ışıkta bekliyorlar offf gelmeyin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?