Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ilaç falan kullandıysan yada stres yapdıysan olmuş olabilir....bende normalde 25 günde olurum geçen sene nisanda iğne olmuştum menogon 17 günde adet olmuştum

aksine aşılama sonrası bu 2, ayım hiç ilaç kullunmadım kafamdan attım 1,5 yıl sonra tüp bebek karar vermiştik doktor sol tüp kapalı sağdan da yumurta büyümüyordu anlamadım gitti herşey alt üst oldu

ya vallahii bilmiyorum kanman nasıl ya bahara giriyoruz vucutta birşeyler değişiyor ki senede bir kere yaşarmışız geçen yıl bendede oldu o yada başka bişi yanii tam açıkca yaz

ya vallahii bilmiyorum kanman nasıl ya bahara giriyoruz vucutta birşeyler değişiyor ki senede bir kere yaşarmışız geçen yıl bendede oldu o yada başka bişi yanii tam açıkca yaz

biraz kan biraz kahverengi akıntı şeklinde 26 günde adet oluyorum ama geçen ay 29,günde oldum şimdide 17,gün ne oluyor yaaaaaaa daha çalışmalarımızı bile tamamlayamadıydık

biraz kan biraz kahverengi akıntı şeklinde 26 günde adet oluyorum ama geçen ay 29,günde oldum şimdide 17,gün ne oluyor yaaaaaaa daha çalışmalarımızı bile tamamlayamadıydık

bilmiyorum geçen yıl bendede oldu ama bendekii kanamydıı tam anlamıyla sen dr ara bence bir baksın bizede haber ver merak etmeylimm

aynen benimde sağ kapalı yumurtada zor görünüyordu... soldanda yumurta büyümüyordu tüp bebeğe başladık 4 gün iğne olmuştum yumurtam kendiliğinden çatladı diye aşılama yapmıştı sağdan tutmadı o başka ama en azından yumurtam görünüyor artık...bu seferde kist olmuş onun için d.k.h içiyorum şimdide..bunlar hep bahane aslında vakti saati gelince olacak ama işte insanda birşey yapmadan duramıyor...inşallah yerleşme kanamasıdır...ben ilk hamile kaldığımda olmuştu öyle lekelenme şeklinde

canımmmmmmm en kısa zamnda rabbim yüüznüüzüü güldürsünn aminnnnnnnnnn beklemek çok zor

canımmmmmmm en kısa zamnda rabbim yüüznüüzüü güldürsünn aminnnnnnnnnn beklemek çok zor

amin inşallah...aslında dr a gidesim yok hiç sürekli erteleniyor parada gidiyor birtaraftan...bıraksam kendi haline olcak aslında ama eşim sabırsız haklı yere 44 yaşında oda beklemek istemiyor

geçen ay normal adet oldum hemde 3 gün süren adetim 6 gün sürdü serpil 5 gün keçi boynuzu içmiştim faydamı etti yoksa kız belkide yerleşmedir hani hep bir mucize diyoruz ya belki de o budur

geçen ay normal adet oldum hemde 3 gün süren adetim 6 gün sürdü serpil 5 gün keçi boynuzu içmiştim faydamı etti yoksa kız belkide yerleşmedir hani hep bir mucize diyoruz ya belki de o budur

ama ağrı olurmuydu benim sabahtan hafiften kasıklarımda ağrı oldu eşimede dedim yumurtan çatlamıştır dedi adam şimdi tam bir şokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…