amaliyat olması gerekiyor canım
ciddi bir ameliyat
ciddi bir ameliyat
kızlar acil yardım 17, günüm ve hastalandım neler oluyor acaba
ilaç falan kullandıysan yada stres yapdıysan olmuş olabilir....bende normalde 25 günde olurum geçen sene nisanda iğne olmuştum menogon 17 günde adet olmuştum
ya vallahii bilmiyorum kanman nasıl ya bahara giriyoruz vucutta birşeyler değişiyor ki senede bir kere yaşarmışız geçen yıl bendede oldu o yada başka bişi yanii tam açıkca yaz
ciddi bir ameliyat
biraz kan biraz kahverengi akıntı şeklinde 26 günde adet oluyorum ama geçen ay 29,günde oldum şimdide 17,gün ne oluyor yaaaaaaa daha çalışmalarımızı bile tamamlayamadıydık
nihalcim sen bu c.tesi gideceksin değilmi doktora... bide nasıl göbüşünde bi değişiklik başladımı:)))
bilmiyorum geçen yıl bendede oldu ama bendekii kanamydıı tam anlamıyla sen dr ara bence bir baksın bizede haber ver merak etmeylimm
tamam eşim yarına randevu aldı haber veririm mutlaka
aksine aşılama sonrası bu 2, ayım hiç ilaç kullunmadım kafamdan attım 1,5 yıl sonra tüp bebek karar vermiştik doktor sol tüp kapalı sağdan da yumurta büyümüyordu anlamadım gitti herşey alt üst oldu
aynen benimde sağ kapalı yumurtada zor görünüyordu... soldanda yumurta büyümüyordu tüp bebeğe başladık 4 gün iğne olmuştum yumurtam kendiliğinden çatladı diye aşılama yapmıştı sağdan tutmadı o başka ama en azından yumurtam görünüyor artık...bu seferde kist olmuş onun için d.k.h içiyorum şimdide..bunlar hep bahane aslında vakti saati gelince olacak ama işte insanda birşey yapmadan duramıyor...inşallah yerleşme kanamasıdır...ben ilk hamile kaldığımda olmuştu öyle lekelenme şeklinde
canımmmmmmm en kısa zamnda rabbim yüüznüüzüü güldürsünn aminnnnnnnnnn beklemek çok zor
geçen ay normal adet oldum hemde 3 gün süren adetim 6 gün sürdü serpil 5 gün keçi boynuzu içmiştim faydamı etti yoksa kız belkide yerleşmedir hani hep bir mucize diyoruz ya belki de o budur
geçen ay normal adet oldum hemde 3 gün süren adetim 6 gün sürdü serpil 5 gün keçi boynuzu içmiştim faydamı etti yoksa kız belkide yerleşmedir hani hep bir mucize diyoruz ya belki de o budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?