canlarımm bende kaçtımm bugün erkenciyimm öpüyorumm hepiniziii
Hoşbulduk canım...hoş geldin canım
canım hoşgeldin memenun oluruız tabikii şimdi biz 14 şubat peygamber efndimiz için çekebildiğimiz kadar salavat çekiyoruz sende çekemye başla yasin niyetldik 41 yaaisn cimcime listeyi tutuyor onunla görüşürsün okuak istresen onun haricinde biiz her hafta muhakak dua kuyup cuma sela vakti duamızı yapıyoruz
Hoşbulduk canımHoşgeldinn canımm..
Canım ya ne zaman olucak ameliyatını inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız.amaliyat olması gerekiyor canım
ciddi bir ameliyat
ya vallahii bilmiyorum kanman nasıl ya bahara giriyoruz vucutta birşeyler değişiyor ki senede bir kere yaşarmışız geçen yıl bendede oldu o yada başka bişi yanii tam açıkca yaz
kızlar günaydın durum aynı azar azarda olsa adet oluyorum doktora bugün gidecem saat 5 te gelsin göreyim demiş neyini görecekse şimdi benim aklıma ne geliyor biliyormusunuz hani geçen ay bthcg 5,2 falandıya adet oldum o üztüne görmeydide buda düşük belirtisimi acaba hiç aklıma gelmemişti olabilirmiki dedim ya eşim kadın doğum uzmanı gibi oldu artık
kızlar günaydın durum aynı azar azarda olsa adet oluyorum doktora bugün gidecem saat 5 te gelsin göreyim demiş neyini görecekse şimdi benim aklıma ne geliyor biliyormusunuz hani geçen ay bthcg 5,2 falandıya adet oldum o üztüne görmeydide buda düşük belirtisimi acaba hiç aklıma gelmemişti olabilirmiki dedim ya eşim kadın doğum uzmanı gibi oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?