Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoş geldin canım
Hoşbulduk canım...

Canım ben şu 3 gün çekemem çok hastayım yatıyorum ama abdestsizde çekilirse çekerim.ondan sonraya katılırım Allahın izniyle bana cevap yaz.

Hoşgeldinn canımm..
Hoşbulduk canım

amaliyat olması gerekiyor canım
ciddi bir ameliyat
Canım ya ne zaman olucak ameliyatını inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırız.

ya vallahii bilmiyorum kanman nasıl ya bahara giriyoruz vucutta birşeyler değişiyor ki senede bir kere yaşarmışız geçen yıl bendede oldu o yada başka bişi yanii tam açıkca yaz

Canım arada her kadında olabiliyor önemli olan sıklığı.

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydınn sabah çiçekleriniz benden

cimcime tekarr yazın dualarınız demişsin balım benim okumalrım bitmişti selavat sayımı bilmiyorum sayı belirlemdiğimiz için ara ara okuyorum tatlım ma bu akşam amnersulları okuyucamm

kızlar günaydın durum aynı azar azarda olsa adet oluyorum doktora bugün gidecem saat 5 te gelsin göreyim demiş neyini görecekse şimdi benim aklıma ne geliyor biliyormusunuz hani geçen ay bthcg 5,2 falandıya adet oldum o üztüne görmeydide buda düşük belirtisimi acaba hiç aklıma gelmemişti olabilirmiki dedim ya eşim kadın doğum uzmanı gibi oldu artık

birde benim yasinler kaldı ama herhalde pazar günü biter bende son gecede okurum 2 yasinim kolay okurum zaten merak etmeyin

canım ya dr bir kontrolünü yapsın bakalım ne çıkacak inşallhh hayırlıısı ve arzu etiğimiz şey olur yaşam ne sürprizlerle dolu belli olmaz canım yasinlerini okuyamsan okuruz sorun etme zaten çok var okursun cnm

dur bakalım hemen peşin hükümler verme akşam belli olur

günaydın kızlarrr.....nasılsınız....hava güneşli,
günler uzuyor,bahar geliyor.....çiçekler,böcekler,güneş,çimen...yaşama sevinci.....hepimize hayırlı uğurlu olsuunnnnnnnnnnnnnn...................

cimcimecim,canım benim 600 kelimei tevhid,500 selavat...okudukça eklersin gene listeye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…