Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

geçen ay normal adet oldum hemde 3 gün süren adetim 6 gün sürdü serpil 5 gün keçi boynuzu içmiştim faydamı etti yoksa kız belkide yerleşmedir hani hep bir mucize diyoruz ya belki de o budur

bende keçiboynuuznu yaklaşık 5 gün içtim ilk defa bu ay kasık ağrılarım yok çok rahatım bence işe yaradıı ahada akşa ezanı okunuyor bellimii olur yaradanın işi ama bu keçi boynuuznu adet olunca içicem

hep güzel şeyler düşünüyorum hiç umutlanmamıştım zaten yoktu da şimdi elim ayağım titriyor kötü oldum

hep güzel şeyler düşünüyorum hiç umutlanmamıştım zaten yoktu da şimdi elim ayağım titriyor kötü oldum

Stres insan bedenine olumsuz tepkiler veriyor. Derin derin nefes al burnundan al azğından ver ne kadar rahat olursan metabolizman o kadar normal çalışır unutma canım

Son düzenleme:
niye gitcem dr kız
kendi halınde ol dedi gene dr um takılıyom öyle
ii durumdayım döndüm sahaya
sen nasılsın bebiş nasıl

hoş geldinn sahalar seninle güzel bende iyiyim şükür bulantı halsizlik baş dönmesi bebişte sanırım iyi cumartesi kontrol var o zaman görüşeceğim

hoş geldinn sahalar seninle güzel bende iyiyim şükür bulantı halsizlik baş dönmesi bebişte sanırım iyi cumartesi kontrol var o zaman görüşeceğim

hayırlı haberler getir bize bebişe slm söyle
sahalara yeni den döndüm açulınn uleynn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…