Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Merhaba kızlar telden giriyorum onun için anlamaya çalışıyorum çok üzüldüm nihale ğeçmiş olsun canım keşke güzel haberler alsaydı

nihalimmmm hoşgeldin canımmmmmm
moarlini bozma herşey güzel olacak

nihallee güldürdün benii ya bensizisisz olamamkii zatenn :))))

kumsal hoşgeldin bende kırmızlarıı sigara bırakarak karşılayacağım inşallhh tatlininm iyi geçmesine sevindimm

seldaa tadını çıkart yumurtlamam mumurtlama zamanı tirşkaaaa mart kedileri moduna geçelimmm

vallhii koyunları inekleri bırakalım bu ara kedi moda o modda geçelim hahhhahh

canım kistlerin çokda gebeliğe engel olduğunu zanetmiyorum bu konuda bilgim yok en güzel bilgiyi dr un verir canım dayımın kıız böyle kistle 3 çocuk doğurdu ve kistii halen daha yerinde :))) canını sıkma ama dr un en sağlıklı bilgiyi verir buralarda çokda sağlıklı bilgi bulamssın hepimiz ne duyuyorsak paylaşıyoruz sonrda galiba hata yaptığımızı geçde olsa anlıyoruz

en huzurlu olduğum zamanlar 1 dua okurken 2 eşim yanımdayken gerisi boş dünyevi işler

sana katılıyorum nihal bende dua okuyunca rahatlıyorum ve dualrın gücüne inanıyorum dün çok agresftimokuyunca rahatladım canımm evet rabbimm eşlerimizi ve dualrıızı daim kılsın

kızlar geneleme regl olduğundan dolayı bu hafta 4444 tefriciye yapalım dedik kim kaç tane okuyacak bakalım :))))) hemen liste yapayım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…