iç canım devam et folikasit depolanan bir vitamin değilbende içiyorum yıllardır :)
allah yardımcısı olsun canım dualarımız herkeze
aa iyi tamam canım devam ediyorum zaten :)))) inşallah başka bi yerimizi bozmaz...
aa iyi tamam canım devam ediyorum zaten :)))) inşallah başka bi yerimizi bozmaz...
bak ama böyle konuşursan herkese karamsar örnek olursun herkes farklı hemen hamıle kalan da tanıdıklarım var 3 ile 6 ayda kalanda var 1 sene 1,5 sene geçende var bunu ne sen ne ben ne da dr bilemez ancak allah bilir bence cnm o yüzden karamsarlığı bırakıp dualarımıza devam edelim bakarsın ummadığın ay hamıle kalıverirsin
bozmaz canım masum bir vitamin desteği ben zamanında çok araştırmıştım
yokk canım karamsar değilim... kısmet işi herşey ben o zaman öyle sanmıştım bebek yapmak çok kolaydı yaama kolay değilmiş... Allah hayırlsını versin..
nihalcim ben artık arştırmalrı bıraktım bir dönem deli divane arştır olmuştum herşeyi :))))))
napıyosun cicimm nasıl gidiyo kral eniştem nasıl :79:
evet kader ve kaza herşey yazılmış herşey belli vakti saati ölümünde doğumundakızlar farkındamıısnız zamn içinde bu bbek takıntımızı aştık ve biraz teslimiyetçi olduk birbirimizii motive ede ede dualrla dingin bir hale geldik galiba bayağı yol katettik hep beraber elebettekii vakti saati gelince rabbim verecek belkide vermeyecek ama biz ne güzel aşıyoruz bu olayı dün tuğbanın faccden yayaınladığı bir video beni etkiledi çok güzeldi orad diyor bir insna dünyayya gelecği saati bile belli........... yanii ne diyelimmm o videoyu izlemeke lazım
Kızlar yaa...
Sayenizde her akşam salavat çeken,dua eden biri oldum...
O kadar faydasını görüyorum ki....
Allah razı olsun...
Kızlar yaa...
Allah razı olsun...
Kızlar yaa...
Allah razı olsun...
hayatcım sabahta yazdım görmedinarkadaşını merak ettim nasıl durumu
pardon canım ya...
ben de size söyleyecektim,unuttum....ben konuşmadım ama haberini aldım...ameliyat iyi geçmiş,ama sonuçları bir hafta sonra belli olacakmış...inşallah iyi çıkar sonuçları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?