Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar aklıma geldi düşükten 3 ay önce folik asit içmeye başlamıştım. sonra hamile kaldım dr devam et dedi. bebek düştü devam et dedi...

3 ay geçti hala içiyorumm. Peki siz içiyormusunuz???

kızlar iş yoğunluğumu o da ne ki iş bizde asıl manavgat ta canlı bomba varmış bankayı rehin almış koptum ben az önce bankdan geldim

kızlar aklıma geldi düşükten 3 ay önce folik asit içmeye başlamıştım. sonra hamile kaldım dr devam et dedi. bebek düştü devam et dedi...

tuğba banada vermişti ama ben içmedim hep unutum ara ara içtim 3 ay kullandıysan gerek yok ama yinede dr sor tatlım

ecrin kim serpil ???

ecrin anne olmak isteyn bir arkadaşımız güzel iyi huylu bir hanım bir tüp denemesi başarısz oldu şuan mikanlrı sınırlı tüp deneyemeyecekk rabbimin hazinesi geniş inşallhh doğal yoldan bebeğini rabbim verir onun için dualarımıza katalım dedim

iç canım devam et folikasit depolanan bir vitamin değil bende içiyorum yıllardır :)

dr kullan demişti ama ben bu kadar geç olabilceğini tahmin etmemiştim.. pıt diye tekrar hamile kalıcam sandım ((

bak ama böyle konuşursan herkese karamsar örnek olursun herkes farklı hemen hamıle kalan da tanıdıklarım var 3 ile 6 ayda kalanda var 1 sene 1,5 sene geçende var bunu ne sen ne ben ne da dr bilemez ancak allah bilir bence cnm o yüzden karamsarlığı bırakıp dualarımıza devam edelim bakarsın ummadığın ay hamıle kalıverirsin

allah yardımcısı olsun canım dualarımız herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…