kızlar bu cuma ecrin diye bir arkadşımıza özel ayrıca bir dua yapalım benim içimden geldii dualarımızda hep yeri olacak ama bu hafta daha bir özel sizden rica ediyorum umarım katılırsınız
canım ne güzel seni keyifli görüyorum....çok mutlu oluyorum.
nihalle
canım sezii sesiz oturuyorsunn ne var ne yok canım
:))) sorma canımm sesimi kestiler tam bişey yazacam iş çıkartıyorlar.. yoğunum bu aralar..sürekli kapatıp açıyorum..
ama çok şükür sağlığım yerinde..sen nasılsınn
serpil02507,tben+,cimcimes53+,nihalla+,
ÇOK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMM....UYKU İSTİYORUMMMMM
canım bende iyim ne olsun hayt öyle devam ediyor :))))
kızlar bu cuma ecrin diye bir arkadşımıza özel ayrıca bir dua yapalım benim içimden geldii dualarımızda hep yeri olacak ama bu hafta daha bir özel sizden rica ediyorum umarım katılırsınız
kızlar iş yoğunluğumu o da ne ki iş bizde asıl manavgat ta canlı bomba varmış bankayı rehin almış koptum ben az önce bankdan geldim
kızlar aklıma geldi düşükten 3 ay önce folik asit içmeye başlamıştım. sonra hamile kaldım dr devam et dedi. bebek düştü devam et dedi...
3 ay geçti hala içiyorumm. Peki siz içiyormusunuz???
kızlar aklıma geldi düşükten 3 ay önce folik asit içmeye başlamıştım. sonra hamile kaldım dr devam et dedi. bebek düştü devam et dedi...
ecrin kim serpil ???
tuğba banada vermişti ama ben içmedim hep unutum ara ara içtim 3 ay kullandıysan gerek yok ama yinede dr sor tatlım
dr kullan demişti ama ben bu kadar geç olabilceğini tahmin etmemiştim.. pıt diye tekrar hamile kalıcam sandım((
ecrin anne olmak isteyn bir arkadaşımız güzel iyi huylu bir hanım bir tüp denemesi başarısz oldu şuan mikanlrı sınırlı tüp deneyemeyecekk rabbimin hazinesi geniş inşallhh doğal yoldan bebeğini rabbim verir onun için dualarımıza katalım dedim
kızlar iş yoğunluğumu o da ne ki iş bizde asıl manavgat ta canlı bomba varmış bankayı rehin almış koptum ben az önce bankdan geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?