Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bak şimdi ne duydum kardeşim feryat figan abla günüm geçti eeeee dedim 6 yaşında ve 1 yaşında iki kızı var eniştem garanti veriyormuş olmaz diye haliyle kendileri korunuyorlar bende dedim olsun ben doğururumda diyo 9 ay aşeriyor mahvolur kandilde dua ettim istemeyenlere değil ablama ve onun gibilere ver demiş şimdi çocukta emziriyor hamile kalırmı kalmazmı bilemiyorum offfff zehra zeynep 3.artık ne olacaksa

zeki yada zekeriya

evet selda olacağı varsa oluyor canım ondadad vardır rabbimin bir hikmeti sorgulayamyız işte

hayırlısı olsun seldacım...olanla olmayana bişey diyemiyosun işte....varsa da sağlıkla gelsin....

Kızlar yaa...
Sayenizde her akşam salavat çeken,dua eden biri oldum...
O kadar faydasını görüyorum ki....
Allah razı olsun...

evet canım Allah hepinizden razı olsun.. saçma sapan şeyleri aklıma takıyordum.. geçmişte yaşanılanları takıyordum.. şimdi ise hiç düşünmüyorum çünkü dua ediyorumm.. allah ne muradınız varsa versin canlar............

bana çok ama çok iyi geldiniz arkadaşlarımmm.... kesinlikle iyiki beni aranıza aldınız.. herşeyin bi saati var... kısmetttttt sadece kısmet herşeyy

valla aynen öyle ne eniştem ne de o çocuk konusunda rabbim verdiyse vardır bir hayır derler olsada sorun değil diye düşünüyorlar tek zor olan hamilelik ikinci kızını 9 ay hastaneyle ev arasında geçirdi ilk kızını 19 yaşında doğurdu 2,yi 25 de şimdi 26 yaşında offfff offfff rabbim sen büyüksün

kızlar ben yine bişey sorcam msn den görüşüyorsunuz yaa kk msn mi yoksa hotmailin msn sinden mi anlayamadım... inşş zamanla beni de alırsınız oraya :)))

bana çok ama çok iyi geldiniz arkadaşlarımmm.... kesinlikle iyiki beni aranıza aldınız.. herşeyin bi saati var... kısmetttttt sadece kısmet herşeyy

canımsın ya niye aramzıda olmayınkii hepimizn derdi aynı hepimiz bu yüzden ara ara sorunlar yaşdık ama hepimiz burda ilahii güçlerle dularla birbirimize destek olduk bazan halaylar çektik bazan isyan bayrağı açtık ama sonra hepimiz yavaş yavaşş olgunlaştık bu yolda ve sabırla beklemeye başldıkk elebet birgün olacak :)) ama biz sağlığımızın yaşamızın ne kadar kıymetli olduğunu birbirimize öğretikk bazı arkadşlarımız hamile kaldı ve çok güzel anne oldular birgün bizde olacağız buna inanıyoruz

demekki neymişşş çocuk doğurmak için herşeyin tam olarak tamamlanmasını beklemeyeckmişsin evlenir evlenmez çocuk yapmak için girişimde bulunacakmışsın.. 30 yaşı beklemeyecekmişsinn sin sin de sin sinn.. bak taze bebelere 3 cü geliyor:)))
seldacımm kendim için yazdım sakın yanlış anlaşılmasın...
herşeyde vardır bir hayır....

aynen beni anlattın bende evimiz var gezelim doyalım gezmeye çocuklu gezmek zor olur diyordum ahhhh ahhhhh neyine lazımdı 30 da evlenecek şimdiki aklım olsa

kızlar ben yine bişey sorcam msn den görüşüyorsunuz yaa kk msn mi yoksa hotmailin msn sinden mi anlayamadım... inşş zamanla beni de alırsınız oraya :)))

ayyyyyyyyyyy canımmm kız kendi msn lerimiz hahhahahahhah yani özelinden yazayım ben ekle normal msn biz ona kk msn diyoruz orda akıcıı sohbet ediyoruz hahhahahahhahahhahahahahhahaha

bende inanıyorum canım ennn kısa zaman hemde.. hepimizden güzel haberler gelcek

Şimdilik hepinize iyi akşamlar

selda bazen sana sinir oluyorum kusura bakmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…