Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Hepinize hakkımı helal ediyorum sizde bana edin ne olurrrrrrrrrrrrrr

allah allah nereye gidiyosunuz tuğbaaaaaaaaaaaaaa heyyyyyyyyyyyyyyyyy

kimse bir yere gitmesin selda tuğba hislerini yazdı sende cevap yazdın konuyu kapatın okyy

allah allah nereye gidiyosunuz tuğbaaaaaaaaaaaaaa heyyyyyyyyyyyyyyyyy

kimse bir yere gitmesin selda tuğba hislerini yazdı sende cevap yazdın konuyu kapatın okyy

ya benden yana hakkım helal lütfen öyle düşünme üüzlürüm ben birbirimize ne hakkımız varkii varsada benden yana herkese helal bu güzel gecenin hurmetine kapatalım konuyu canım sıkıldı şimdi

sevgili fatoşş ve cimcime nasılsınızz
kızlar hiç karşılaşamıyozz
ateş ölçüyormusunuz
serpili merak ettim ateşi süperdi varmı güzel haber

sevgili fatoşş ve cimcime nasılsınızz
kızlar hiç karşılaşamıyozz
ateş ölçüyormusunuz
serpili merak ettim ateşi süperdi varmı güzel haber

canım benim iyiyiz sen nasılsın bakalım ben ölçüyorum fatoş ölçmüyo sanırım geçen ay yazdım ya topiğinize canım benim ama regl oldum 10. günüm bugün haftasonu koyarım ateş listemi sizin topiğe :))))))

kızlar mrhb nasılsınız yaaa
bir kaç gündür giremedim eşim has yattı git gel tüm günümü alıyor
ama bu gün salıya kadar izinli olarak eve göderdiler şimdi evdeyim

günaydın kızlar... hayırlı cumalar
benim dua bitti bilgilerinize...
Allah kabul etsin

serpil sen de neden seldayı tutup duruyosun hiç hoş değil diye hoş olmayan nedir

onun sürekli birilerinin kaçar tane doğurduğunu üzüle sinir ola ola anlatmasımı yoksa benim bu olaydan rahatsız olduğumuzu dile getirmem mi sende karar ver msn de farklı konuşup kkda farklı konuşma
doğru ben sana bu kadarlık arkadaş olmuştum zamanında neyseeee

günaydınn dünü unuttuğumuuz zannediyordum bakıyorum ki dün yine açıkta ben buraya güle oynaya girdim tuğbada sakinleşmiştir dün özel bir geceydii bugğbnde özel bir gün cuman mübarek olsun benim için oldukça değerlsin neyse

tuğbaaa beni ağır itamla suçluyorsun msn de ne konuştum burda ne konuştum tekarra okurmuusn lütfen bir kere burda hakkınıız helall eden km olurs aolsun ben duyarsız kalamam çünkü inannarak dua okuyoruz onların hatırına paylaşımlarımız var burası sanl nikleri olan arakadşlar baymııdr bayanmııdr bilmeyeiz kimse kimseyid e kandıramaz kişler sadce kendilerini kandırır artı herkesin karekteri kişilği farklı ama hepimizn ne yazıkki ortak derdi var anne olamama bu ara ara bizlerde sorun yaratıyor kendi adıma konuşayım bende oluyor neyse bu kadr kırıcı olmayı hak etmiyoruz ne olursak olalım insanız

kızlar hepinize hayırlı cumalr olsun benden yana benim hakkım varsa hepinize kat kat helal olsunn bilmeden inciitiysemde sizde hakkınızı helall edin

ben tefriciyyeyi bitirdim haber verim dedim
kızlar bugün cuma hayırlı cumalar lütfen birbirinizi üzmeyin ufak tefek şeyler için ne güzel paylaşımlar var ortak dertlerimiz var birbirimize teselli veriyoruz rahatlıyoruz mevzuyu bilmiyorum ama boşverin gitsin kalp kırmaya değmez inanın bugün güzel bir gün cuma dualarımızı yaparız kaldığımız yerden güzel sohbetlere devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…