evet o bizdik serpilllllllllllllllllllllll bizzzzz biz gelipte o hamıle off bu hamıle off demedik ağladık güldük sarıldık dertleştik ama takıp ediyorum salakda değilim şu an vardığım bi kanıda değil ok ben burdakileri okuyorum ama beynimde süzgeçten geçiriyorum yani boşa okumuyoruzz burda yazılanları
ay neyse zaten benim için anlamı kalmadı buranın
Hepinize hakkımı helal ediyorum sizde bana edin ne olurrrrrrrrrrrrrr
kızlar hepinize iyi akşamlar öpüldünüz kaçar ben
allah allah nereye gidiyosunuz tuğbaaaaaaaaaaaaaa heyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse bir yere gitmesin selda tuğba hislerini yazdı sende cevap yazdın konuyu kapatın okyy
ya benden yana hakkım helal lütfen öyle düşünme üüzlürüm ben birbirimize ne hakkımız varkii varsada benden yana herkese helal bu güzel gecenin hurmetine kapatalım konuyu canım sıkıldı şimdi
erkencisin iyi akşamlar canım
niahşcimm adetliyim bu haftda durgundu işler ne bileyim giidp dinleneyim yarında duamız varsıkıldım biraz
sevgili fatoşş ve cimcime nasılsınızz
kızlar hiç karşılaşamıyozz
ateş ölçüyormusunuz
serpili merak ettim ateşi süperdi varmı güzel haber
canım benim iyiyiz sen nasılsın bakalım ben ölçüyorum fatoş ölçmüyo sanırım geçen ay yazdım ya topiğinize canım benim ama regl oldum 10. günüm bugün haftasonu koyarım ateş listemi sizin topiğe :))))))
serpil sen de neden seldayı tutup duruyosun hiç hoş değil diye hoş olmayan nedir
onun sürekli birilerinin kaçar tane doğurduğunu üzüle sinir ola ola anlatmasımı yoksa benim bu olaydan rahatsız olduğumuzu dile getirmem mi sende karar ver msn de farklı konuşup kkda farklı konuşma
doğru ben sana bu kadarlık arkadaş olmuştum zamanında neyseeee
Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?