serpil02507+,nazemir,sumelaa,ven_har+, suuskun hanımlarrr
nazemirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne haberrayyy bugün pc bayramı yapıyorum
herkese merhabalar çok sükür konuşacak birilerini buldum. ben iki yıllık evliyim 7 ay öncesine herşeyi hormonlar vs düzenli olan ben bu ay doktorun senin çocuğun olmaz sözüyle yıkıldım. üçgündür yerdemiyim göktemi belli değil. adetimin onikinci günü doktora gittim iki yumurtam var 16mmlik biri sönmüş diğeriduruyodu. adet ol üçüncü gün gel dedi. dittim kist var doğum kontrol hapı kullan dedi. başka bir doktora gittim hiç hesapta yokken hormon tahlili yapalım birde ultrasyon dedim. sonuşçar fs31adam boşuna dolaşma senin çocuğun olmaz dedi
herkese merhabalar çok sükür konuşacak birilerini buldum. ben iki yıllık evliyim 7 ay öncesine herşeyi hormonlar vs düzenli olan ben bu ay doktorun senin çocuğun olmaz sözüyle yıkıldım. üçgündür yerdemiyim göktemi belli değil. adetimin onikinci günü doktora gittim iki yumurtam var 16mmlik biri sönmüş diğeriduruyodu. adet ol üçüncü gün gel dedi. dittim kist var doğum kontrol hapı kullan dedi. başka bir doktora gittim hiç hesapta yokken hormon tahlili yapalım birde ultrasyon dedim. sonuşçar fs31adam boşuna dolaşma senin çocuğun olmaz dedi
iyilik evet sen hafta sonu girmezdin hayırdır
canım eşim kaşa gitti dün o yüzden kardeşime geldim onlarda babama giitiler ana pc ve ben hemen daldım evde canım sıkılınca bir namaz kıldım bir buraya baktım aslında yusuf suresi için bullunmaz fırsattı ama ne yazıkki bende yok o sre neten kopii almalıyım artık haftaiçi oklurum fatonun yefricelri vardı 400 tane onu okudum bu arada :))))
sumela
önce bulunduğun olumsuz negatif düşüncelerden uzaklaş hormon tetleri geblede adetin 2 ci günü yaılıyor sen iyi bir dr araştırıp tahlilerini tekrar yaptır cnm kistler için soğan kürü çok önemli tavsiye ederim
kistlere falan taktığım yok serpil sorun fsh yüksekliği erken menepoz yaşım 36
kistlere falan taktığım yok serpil sorun fsh yüksekliği erken menepoz yaşım 36
FSH Yüksekliğine Karşı Bitkisel Kür :
1 bardak su kaynatılır. İçine bir tutam testere dişli aslan pençesi atılır ve kısık ateşte 5 dakika demlendirilir. Ilıyınca süzülür ve içilir.
Hazırlanan bu kür, 1 ay süresince her gün 2 bardak içilir. İlk bardak kahvaltıdan 2 saat sonra, ikinci bardak ise akşam yemeğinden 2 saat sonra içilmelidir. 1 aylık kür tamamlanınca kürün uygulamasına 1 hafta ara verilir. Bu 1 haftalık aradan sonra, aynı kür, 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.
FSH hormonu kürü her seferinde taze olarak hazırlanıp içilmelidir.ibrahim saraçoğlundan
bende neten okudum bendeki kitapda yoktu bide meryem süresi okudum arkadaş için..bitaraftan fatihamı okudum tefriciye vardı başka arkadaş için onu okudum dün dualarla geçti inşallah bigün dualarımızın karşılığını görecez
FSH Yüksekliğine Karşı Bitkisel Kür :
1 bardak su kaynatılır. İçine bir tutam testere dişli aslan pençesi atılır ve kısık ateşte 5 dakika demlendirilir. Ilıyınca süzülür ve içilir.
Hazırlanan bu kür, 1 ay süresince her gün 2 bardak içilir. İlk bardak kahvaltıdan 2 saat sonra, ikinci bardak ise akşam yemeğinden 2 saat sonra içilmelidir. 1 aylık kür tamamlanınca kürün uygulamasına 1 hafta ara verilir. Bu 1 haftalık aradan sonra, aynı kür, 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.
FSH hormonu kürü her seferinde taze olarak hazırlanıp içilmelidir.ibrahim saraçoğlundan
canım özeli dolumu mesaj atamıyorum okuduğun dualrı rabbimm kabul etsin amin elbete alacağım yüce rabbim benden isteyin diyopr bizde ondan istiyoruz elbette açtığımız elleri boş çeivirmeyeck cnmm
canım özeli dolumu mesaj atamıyorum okuduğun dualrı rabbimm kabul etsin amin elbete alacağım yüce rabbim benden isteyin diyopr bizde ondan istiyoruz elbette açtığımız elleri boş çeivirmeyeck cnmm
canım daha haytının baharındasın yazacktım sumela idare etb bacım ben modeller böyle
ablam beşyüz yasin okutup bittikten sonra hamile kalanlara şahit olmuş onu anlattı az önce. birde safranla falan yazılan bir dua niyetlenip suya koyup içiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?