Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkese merhabalar çok sükür konuşacak birilerini buldum. ben iki yıllık evliyim 7 ay öncesine herşeyi hormonlar vs düzenli olan ben bu ay doktorun senin çocuğun olmaz sözüyle yıkıldım. üçgündür yerdemiyim göktemi belli değil. adetimin onikinci günü doktora gittim iki yumurtam var 16mmlik biri sönmüş diğeriduruyodu. adet ol üçüncü gün gel dedi. dittim kist var doğum kontrol hapı kullan dedi. başka bir doktora gittim hiç hesapta yokken hormon tahlili yapalım birde ultrasyon dedim. sonuşçar fs31adam boşuna dolaşma senin çocuğun olmaz dedi

bunu diyen dr mu cnm.nasıl anlamış tüm tahlilleri her şeyi denemeden.neye dayanarak bu kadar kati ve kesin konuşuyo sormadın mı

ALLAH ın mucizeleri bitmez hemen umutsuzluğa kapılma gün doğmadan neler doğar

bak canım onun diyen dr lar halt etmiş bence ne demek boşuna dolaşma biraz inaç itikat olmalı sen hiç moralini bozma ne mucizler oluyor biz burda kimlerin kimlerin hamililğine şahit olduk hiç moralini bozma canım önce iyi bir dr bul biz kistler için soğan kürü uyguladık kist olsun veya olamsın rahime faydası oluyor cnm hepimizde zamn zaman minik kistler oluşuyor ve adetle atılıyor sen canını sıkma vira bismmillahh de olur neden olmasınkii fs36 mış muhakk bunun bir çaresi vardır emin ol

iyilik evet sen hafta sonu girmezdin hayırdır

canım eşim kaşa gitti dün o yüzden kardeşime geldim onlarda babama giitiler ana pc ve ben hemen daldım evde canım sıkılınca bir namaz kıldım bir buraya baktım aslında yusuf suresi için bullunmaz fırsattı ama ne yazıkki bende yok o sre neten kopii almalıyım artık haftaiçi oklurum fatonun yefricelri vardı 400 tane onu okudum bu arada :))))

sumela

önce bulunduğun olumsuz negatif düşüncelerden uzaklaş hormon tetleri geblede adetin 2 ci günü yaılıyor sen iyi bir dr araştırıp tahlilerini tekrar yaptır cnm kistler için soğan kürü çok önemli tavsiye ederim

bende neten okudum bendeki kitapda yoktu bide meryem süresi okudum arkadaş için..bitaraftan fatihamı okudum tefriciye vardı başka arkadaş için onu okudum dün dualarla geçti inşallah bigün dualarımızın karşılığını görecez

kistlere falan taktığım yok serpil sorun fsh yüksekliği erken menepoz yaşım 36

kistlere falan taktığım yok serpil sorun fsh yüksekliği erken menepoz yaşım 36

FSH Yüksekliğine Karşı Bitkisel Kür :

1 bardak su kaynatılır. İçine bir tutam testere dişli aslan pençesi atılır ve kısık ateşte 5 dakika demlendirilir. Ilıyınca süzülür ve içilir.

Hazırlanan bu kür, 1 ay süresince her gün 2 bardak içilir. İlk bardak kahvaltıdan 2 saat sonra, ikinci bardak ise akşam yemeğinden 2 saat sonra içilmelidir. 1 aylık kür tamamlanınca kürün uygulamasına 1 hafta ara verilir. Bu 1 haftalık aradan sonra, aynı kür, 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır.

FSH hormonu kürü her seferinde taze olarak hazırlanıp içilmelidir.ibrahim saraçoğlundan

Allah razı olsun çok sağol

canım özeli dolumu mesaj atamıyorum okuduğun dualrı rabbimm kabul etsin amin elbete alacağım yüce rabbim benden isteyin diyopr bizde ondan istiyoruz elbette açtığımız elleri boş çeivirmeyeck cnmm

canımm beimm alah razı olsun ne güzel bir paylaşımm

semelaaaaaaa dert etme bakk gün doüğmadan neler doğar tatlımm ne olmuş yaşına daha barındasın ben 42 uaşındayım anne olucamn diye dötümü yırtıyorm

canım özeli dolumu mesaj atamıyorum okuduğun dualrı rabbimm kabul etsin amin elbete alacağım yüce rabbim benden isteyin diyopr bizde ondan istiyoruz elbette açtığımız elleri boş çeivirmeyeck cnmm

ablam beşyüz yasin okutup bittikten sonra hamile kalanlara şahit olmuş onu anlattı az önce. birde safranla falan yazılan bir dua niyetlenip suya koyup içiliyomuş

özelim dolu değil aslında neden gelmediki

nazemir canım konu bzimle hiç alaklı değil dersem anlrsın herhelde arık özel kutunu boşatınca uyarın sana yazarımm nedense burdan sana mesaj atamdım halbuki ronyay atabilmiştim muhtemelen senin posta kutun dolu

ablam beşyüz yasin okutup bittikten sonra hamile kalanlara şahit olmuş onu anlattı az önce. birde safranla falan yazılan bir dua niyetlenip suya koyup içiliyomuş

canım neymiş o bulup burayda kopilesnee camnım biz topic olark hep dua okuruz bir kaç defa 500 yasin okudum el birliğle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…