hele hayırlısı ile gelsin bebişinde varsın sürpriz olmasın canım ya....o mutluluk yeter zaten.allahın küçük mucizeleri ......ahsen üzülme canım ya. bir gün böyle bir haber alırsam bende sürpriz filan yapamam çünkü biz 24 saat birlikteyiz. üstelik birde aynı işyerinde çalışıyoruz. sürpriz yapma şansım çok zayıf
bizde heyecandan kızı görmedikmi ne o nasıl oldu acaba
zeytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın meleğim
burdayımmmm canlarım araya iş girdi ama aklım burda işleride yapamıyorum çokokokokok mutluyum ben yaa
hele hayırlısı ile gelsin bebişinde varsın sürpriz olmasın canım ya....o mutluluk yeter zaten.allahın küçük mucizeleri ......
diğer topige yazmış canım işleri yoğunmuş iyimiş bende merak ettim ama şimdi rahatladım
kayboldu herkes kaydirigubbakcemile3
inşallah hepiniz için yaşarız aynı sarhoş mutluluğu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytewtt sarhoş olduk mutluluktan kaydirigubbakcemile3
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah hepiniz için yaşarız aynı sarhoş mutluluğu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ohhhhh sefaları olsun evde kutlasınlar birazzgeldimm kızlarr mısrayı eşi aldı eve gidyor
geldimm kızlarr mısrayı eşi aldı eve gidyor
ohhhhh sefaları olsun evde kutlasınlar birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?