Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hele hayırlısı ile gelsin bebişinde varsın sürpriz olmasın canım ya....o mutluluk yeter zaten.allahın küçük mucizeleri ......
bizde heyecandan kızı görmedikmi ne o nasıl oldu acaba
zeytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nasılsın meleğim

diğer topige yazmış canım işleri yoğunmuş iyimiş bende merak ettim ama şimdi rahatladım

burdayımmmm canlarım araya iş girdi ama aklım burda işleride yapamıyorum çokokokokok mutluyum ben yaa

anladım zaten işlerin araya girdiğini mutluluk walla hepimiz sarhoş gibiyiz. serpil akşam rakıyı içirdi şeyine sabah mısra haber verdi biz sarhoş olduk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

zeytine ben özelden mesaj attım. yoğunluğu bitince döner bize herhalde.
mucizeye glinde inşallah hayırlısıyla olsunda ben işyerinde davul zurna çalar ona yine sürpriz yaparım delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kayboldu herkes kaydirigubbakcemile3

kız kaybolmadık burdayız ama biraz sarhoşuz :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

gizeeeeeeeeeeeeeeeem duydunmu mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

inşallah hepiniz için yaşarız aynı sarhoş mutluluğu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyyyyyy mısra hamile mi arkadaşlar.çok ama çok sevindim.mısracımmmmmmm Allah sağlıklada kucağuına almayı nasip etsin tebrik ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…