Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyyyyyy mısra hamile mi arkadaşlar.çok ama çok sevindim.mısracımmmmmmm Allah sağlıklada kucağuına almayı nasip etsin tebrik ederim....

gizemmmmmmmmmmmmmmmmm evett hamile ilk banan tlf ettii giitim aldımm sonra eşine bıraktım sonra aburaya geldii evet hamişşş gizemimm tamaenn hayıtt mucizseii biliyorsun hormon sorunları vardı geç adet oluyordu pko yduu yanii mucizeeeeeeeee tüylerim diken diken olduu

olsun serpilcim bizde temmuzda inşş yakalarızzz :teytey:

aslında yumurtlama günlerinizi az çok takip edebiliyorsanız. doktor üst ultrasyon ile çatlayıp çatlamadığını görebiliyor kızlar. mesela yumurtanın çatlayacağına yakın zamanda bi kaç gün üst üste gidip baktırıyorsunuz yada çatlatma iğnesi veriyor kesin çatlamış oluyor iğnenin fiyatı 22,5 tl

allahın takdiri işteee gerçekten ol dedikten sonra oluyorrr

yaaaa bu hayıt bana ne etki yapar acaba. bende adet düzensizliği yok. pko da yok içsem neyime yarayacak

benim bi arkd 2. ayında bu şekilde hamıle kaldı bende mı bu ay gitsem yumurtlama dönemimde

inişallhhhhhhhhhh ama busecan bu haber süper olduu canım hemde gerçekten süper olduuolumunekankayizsmile

evet canım süper oldu.....çok sevindim ya..Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah...geçmişi okuayamadım..nasıl öğrendi;??test mi yaptı??anlatsana serpilim...

benim bi arkd 2. ayında bu şekilde hamıle kaldı bende mı bu ay gitsem yumurtlama dönemimde
kızım adetinin 2.yada 3.günü gidecesin doktora. önce yumurtanın çatlamadan önce yeterli büyüklükte olması lazım. yoksa her yumurta çatlıyor. çatlamayan zaten kist olarak kalıyor anladınmı. adetin 2. yada 3. günü gidiyorsun bakıyorlar yumurta büyüklüğüne ve şayet büyümesi normal ise çatlama gününü hesaplıyorlar. yok eğer büymesi normal değilse yumurta büyütmek için klomen veriyorlar. sen önce bir doktora git canımın için. söyleye söyleye dilimde tüy bitti. klava:

bir gün gelip kendim kaydirigubbakcemile götürücemde iznim yok işte bilmiyorumkismile

canım benim hgeçen ay dışında hep doktorda takip ettiriyorum..günlerinide tutturuyoruz ama kısmetin önüne geçilmiyor işte...Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyor...

evet canım süper oldu.....çok sevindim ya..Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah...geçmişi okuayamadım..nasıl öğrendi;??test mi yaptı??anlatsana serpilim...

canım bugun dr giiti guatr için biliyrsun bu arad gebelk testide istedii öğleden sonra test sonucu çıktı beni aradıı şokee olmuş uyuşmuş ben onu aldımm değeri 795 yazıyor canımm

:sinifsinif:bilmiyorumkismile kızma yaww
işlerimin yüzünden gidemiyorum

gizemimm sende diğer kızlarda hamiş kalacakk evet nasipp yanii nasippp ama süper sevindimm inann yanii mısra bizee büyük mucize olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…