gitsinler tabi yageldimm kızlarr mısrayı eşi aldı eve gidyor
ayyyyyyyy mısra hamile mi arkadaşlar.çok ama çok sevindim.mısracımmmmmmm Allah sağlıklada kucağuına almayı nasip etsin tebrik ederim....
evet evde kutlasınlarr kızlar yalnız bu hayıt gerçekten bir mucizee yumurtanın çatladığı anaı yakalayabilsekk harika olavak ta evet bende rakıya devam hayıta devemm ben geçen ay kaçırmışım yumurtlamayıı
aslında yumurtlama günlerinizi az çok takip edebiliyorsanız. doktor üst ultrasyon ile çatlayıp çatlamadığını görebiliyor kızlar. mesela yumurtanın çatlayacağına yakın zamanda bi kaç gün üst üste gidip baktırıyorsunuz yada çatlatma iğnesi veriyor kesin çatlamış oluyor iğnenin fiyatı 22,5 tlevet evde kutlasınlarr kızlar yalnız bu hayıt gerçekten bir mucizee yumurtanın çatladığı anaı yakalayabilsekk harika olavak ta evet bende rakıya devam hayıta devemm ben geçen ay kaçırmışım yumurtlamayıı
gizemmmmmmmmmmmmmmmmm evett hamile ilk banan tlf ettii giitim aldımm sonra eşine bıraktım sonra aburaya geldii evet hamişşş gizemimm tamaenn hayıtt mucizseii biliyorsun hormon sorunları vardı geç adet oluyordu pko yduu yanii mucizeeeeeeeee tüylerim diken diken olduu
yaaaa bu hayıt bana ne etki yapar acaba. bende adet düzensizliği yok. pko da yok içsem neyime yarayacakgizemmmmmmmmmmmmmmmmm evett hamile ilk banan tlf ettii giitim aldımm sonra eşine bıraktım sonra aburaya geldii evet hamişşş gizemimm tamaenn hayıtt mucizseii biliyorsun hormon sorunları vardı geç adet oluyordu pko yduu yanii mucizeeeeeeeee tüylerim diken diken olduu
olsun serpilcim bizde temmuzda inşş yakalarızzz :teytey:
aslında yumurtlama günlerinizi az çok takip edebiliyorsanız. doktor üst ultrasyon ile çatlayıp çatlamadığını görebiliyor kızlar. mesela yumurtanın çatlayacağına yakın zamanda bi kaç gün üst üste gidip baktırıyorsunuz yada çatlatma iğnesi veriyor kesin çatlamış oluyor iğnenin fiyatı 22,5 tl
yaaaa bu hayıt bana ne etki yapar acaba. bende adet düzensizliği yok. pko da yok içsem neyime yarayacak
kesinlikle arkadaşım O ol demedikçe hiç bir şey olmazallahın takdiri işteee gerçekten ol dedikten sonra oluyorrr
inişallhhhhhhhhhh ama busecan bu haber süper olduu canım hemde gerçekten süper olduuolumunekankayizsmile
ya en azından sağlığın için iç herşeye yarıyorguclubacismile
inişallhhhhhhhhhh ama busecan bu haber süper olduu canım hemde gerçekten süper olduuolumunekankayizsmile
kızım adetinin 2.yada 3.günü gidecesin doktora. önce yumurtanın çatlamadan önce yeterli büyüklükte olması lazım. yoksa her yumurta çatlıyor. çatlamayan zaten kist olarak kalıyor anladınmı. adetin 2. yada 3. günü gidiyorsun bakıyorlar yumurta büyüklüğüne ve şayet büyümesi normal ise çatlama gününü hesaplıyorlar. yok eğer büymesi normal değilse yumurta büyütmek için klomen veriyorlar. sen önce bir doktora git canımın için. söyleye söyleye dilimde tüy bitti.benim bi arkd 2. ayında bu şekilde hamıle kaldı bende mı bu ay gitsem yumurtlama dönemimde
aslında yumurtlama günlerinizi az çok takip edebiliyorsanız. doktor üst ultrasyon ile çatlayıp çatlamadığını görebiliyor kızlar. mesela yumurtanın çatlayacağına yakın zamanda bi kaç gün üst üste gidip baktırıyorsunuz yada çatlatma iğnesi veriyor kesin çatlamış oluyor iğnenin fiyatı 22,5 tl
evet canım süper oldu.....çok sevindim ya..Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah...geçmişi okuayamadım..nasıl öğrendi;??test mi yaptı??anlatsana serpilim...
kızım adetinin 2.yada 3.günü gidecesin doktora. önce yumurtanın çatlamadan önce yeterli büyüklükte olması lazım. yoksa her yumurta çatlıyor. çatlamayan zaten kist olarak kalıyor anladınmı. adetin 2. yada 3. günü gidiyorsun bakıyorlar yumurta büyüklüğüne ve şayet büyümesi normal ise çatlama gününü hesaplıyorlar. yok eğer büymesi normal değilse yumurta büyütmek için klomen veriyorlar. sen önce bir doktora git canımın için. söyleye söyleye dilimde tüy bitti.klava:
bir gün gelip kendim kaydirigubbakcemile götürücemde iznim yok işte bilmiyorumkismile
canım bugun dr giiti guatr için biliyrsun bu arad gebelk testide istedii öğleden sonra test sonucu çıktı beni aradıı şokee olmuş uyuşmuş ben onu aldımm değeri 795 yazıyor canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?