canım benim hgeçen ay dışında hep doktorda takip ettiriyorum..günlerinide tutturuyoruz ama kısmetin önüne geçilmiyor işte...Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyor...
gizemimm sende diğer kızlarda hamiş kalacakk evet nasipp yanii nasippp ama süper sevindimm inann yanii mısra bizee büyük mucize olduu
öyle ama bir tanem kısmet işte. benim yumurtalama günlerim hesaplanıyor. iğneler yapılıp yumurtalar çatlatılıyor. spermler kendi elleri ile hazırlanıp yumurtaların taaaaaaaaaaaa yanına kadar bırakılıyor ama olmuyor işte olmayınca olmuyorcanım benim hgeçen ay dışında hep doktorda takip ettiriyorum..günlerinide tutturuyoruz ama kısmetin önüne geçilmiyor işte...Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyor...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingizemimm sende diğer kızlarda hamiş kalacakk evet nasipp yanii nasippp ama süper sevindimm inann yanii mısra bizee büyük mucize olduu
bak işte doğru gizem takıp ettirmiş çatlama iğnesi oldunmu peki gizemm allahın takdırı işteee ewt zamanı var daha bizim
öyle ama bir tanem kısmet işte. benim yumurtalama günlerim hesaplanıyor. iğneler yapılıp yumurtalar çatlatılıyor. spermler kendi elleri ile hazırlanıp yumurtaların taaaaaaaaaaaa yanına kadar bırakılıyor ama olmuyor işte olmayınca olmuyor
ayyy öğrenme şeklide süper olmuşşş....
maşallah maşallah akıntın devam ediyo mu ?iğneye gerek kalmıyor canım zamanında çatlıyor çok şükür..
iğneye gerek kalmıyor canım zamanında çatlıyor çok şükür..
gizemm 400 sayfadayız yasini ekledim oraya hatırlarsan diğer topicdede 400 de hamiş çıkacak dedim ve çıktı bundadda yazdım hamiş haberi alacağız ve aldık 400 sayfaya bakarsan görürsünn
benim yumurtalarda zamanında çatlıyor ama ilk aşılamada doktorum işyerinden izin alma problemim yüzünden iğne yaptı riske atmamak için. ikincisinde gün aşırı hastane yolunu tuttuk çatlama gerçekleştimi gerçekleşmedimi diye bakmak için. allahtan her gittiğimizde gece hastanede nöbetçi kadın doğumcu vardıda baktırabilmiştik. ve zamanında çatlama olmuştuiğneye gerek kalmıyor canım zamanında çatlıyor çok şükür..
gizemm 400 sayfadayız yasini ekledim oraya hatırlarsan diğer topicdede 400 de hamiş çıkacak dedim ve çıktı bundadda yazdım hamiş haberi alacağız ve aldık 400 sayfaya bakarsan görürsünn
benim yumurtalarda zamanında çatlıyor ama ilk aşılamada doktorum işyerinden izin alma problemim yüzünden iğne yaptı riske atmamak için. ikincisinde gün aşırı hastane yolunu tuttuk çatlama gerçekleştimi gerçekleşmedimi diye bakmak için. allahtan her gittiğimizde gece hastanede nöbetçi kadın doğumcu vardıda baktırabilmiştik. ve zamanında çatlama olmuştu
yumurtalar çatlamaya başladığında regl sancıları gibi sancılı geçiyor o süreç bazılarında akıntıda olabiliyor. ama sancıyı hissettiğinde zaten anlıyorsun çatladığınısüperr iştee bence senın de az kaldı zamanın sabır gizemcim isyan yok
ya çatlama olayı gerçekleştiğinde mi akıntılar artıyo o çatladığının işaretimiydi??
kıııııııııız senin ağzını yerim ben. ne güzel söyledin öyle allah duysun ağzından inşallllaaaaaaaaaaaaaaahmaşallah fatoşcum bence tuttu seninkide bu ay yaaa
süperr iştee bence senın de az kaldı zamanın sabır gizemcim isyan yok
ya çatlama olayı gerçekleştiğinde mi akıntılar artıyo o çatladığının işaretimiydi??
yumurtalar çatlamaya başladığında regl sancıları gibi sancılı geçiyor o süreç bazılarında akıntıda olabiliyor. ama sancıyı hissettiğinde zaten anlıyorsun çatladığını
serpilll temiz kalpli hakkaten tahminleri çıkıyo :))))süper canım...içine doğdu senin mısraya sen hamilesin kesin diyordun....ayyy bizim için ne doğuyor içine:)))
kıııııııııız senin ağzını yerim ben. ne güzel söyledin öyle allah duysun ağzından inşallllaaaaaaaaaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?