Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim hgeçen ay dışında hep doktorda takip ettiriyorum..günlerinide tutturuyoruz ama kısmetin önüne geçilmiyor işte...Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyor...

bak işte doğru gizem takıp ettirmiş çatlama iğnesi oldunmu peki gizemm allahın takdırı işteee ewt zamanı var daha bizim

canım benim hgeçen ay dışında hep doktorda takip ettiriyorum..günlerinide tutturuyoruz ama kısmetin önüne geçilmiyor işte...Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyor...
öyle ama bir tanem kısmet işte. benim yumurtalama günlerim hesaplanıyor. iğneler yapılıp yumurtalar çatlatılıyor. spermler kendi elleri ile hazırlanıp yumurtaların taaaaaaaaaaaa yanına kadar bırakılıyor ama olmuyor işte olmayınca olmuyor

ya işte allah büyük inş bi gün verecek ama bişey daha varmışl sprm le yumurta uyuşmazlığı o zaman da asla birleşme olmuyomuşş ondan da kokruyorum ben

iğneye gerek kalmıyor canım zamanında çatlıyor çok şükür..
benim yumurtalarda zamanında çatlıyor ama ilk aşılamada doktorum işyerinden izin alma problemim yüzünden iğne yaptı riske atmamak için. ikincisinde gün aşırı hastane yolunu tuttuk çatlama gerçekleştimi gerçekleşmedimi diye bakmak için. allahtan her gittiğimizde gece hastanede nöbetçi kadın doğumcu vardıda baktırabilmiştik. ve zamanında çatlama olmuştu

gizemm 400 sayfadayız yasini ekledim oraya hatırlarsan diğer topicdede 400 de hamiş çıkacak dedim ve çıktı bundadda yazdım hamiş haberi alacağız ve aldık 400 sayfaya bakarsan görürsünn

süper canım...içine doğdu senin mısraya sen hamilesin kesin diyordun....ayyy bizim için ne doğuyor içine:)))

maşallah fatoşcum bence tuttu seninkide bu ay yaaa

süperr iştee bence senın de az kaldı zamanın sabır gizemcim isyan yok

ya çatlama olayı gerçekleştiğinde mi akıntılar artıyo o çatladığının işaretimiydi??
yumurtalar çatlamaya başladığında regl sancıları gibi sancılı geçiyor o süreç bazılarında akıntıda olabiliyor. ama sancıyı hissettiğinde zaten anlıyorsun çatladığını

süperr iştee bence senın de az kaldı zamanın sabır gizemcim isyan yok

ya çatlama olayı gerçekleştiğinde mi akıntılar artıyo o çatladığının işaretimiydi??

onu bende merak ediyorum canım..akıntı geldiğinde çatlamışmı oluyor...yoksa akıntı geldiğinde çatlamaya yakın çalışma yap demek mi oluyor....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…