Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar akıntı yoğunluğu olduğunda yumurta akı kıvamında yumurtlamada çatlama yakın işareti o gunleri mutlaka değerlendirim

maşallah maşallah akıntın devam ediyo mu ?

canım akıntım azaldı ama bugunde çalıştık....dün çok fazla akıntım oldu ama dün çalışmadık bir gün önce çalıştık diye..Allahın takdiri artık..benim zamanım bitti artık çalışmalar için..çatladım...artık beklemeye geçeceğim..:))

Merhaba kızlar bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.

eşime sperm testi yaptırdık ve hareketli spermi az dedi üroloji uzmanı.

Benim merak ettiğim şimdi biz ne yapcaz o sonuçla kadın doğum doktornamı gidecez.nasıl bi yol izleyecez tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsn..

daha yeni başladık kontrollere hiçbirşey bilmiyorum.

gizemcim vakti saat belli olmuyo sen çalışmalarını bozma yinede son haftaya kadar çalış riske alma

inşşşşşşşşşşş tuttuuu :teytey:

kız valla içimden geldii bu kadar sabırrr bu kadar uğraş bence allah boş çevirmeyecek ama isyan yok

pozitif olalımmm :teytey:

kesinlikle isyan yok. üzüldüğümüz zamanlarda olacak tabiki ama allahtan gelene her zaman şükürler olsun diycez kızlar.

serpilll temiz kalpli hakkaten tahminleri çıkıyo :))))

hepiniz temiz yüreklisiniz canlarım benim. serpil her zaman önce arkadaşları için istiyor allahtan sonra kendisi için.

onu bende merak ediyorum canım..akıntı geldiğinde çatlamışmı oluyor...yoksa akıntı geldiğinde çatlamaya yakın çalışma yap demek mi oluyor....:)))

yumurta çatladığı ada çalışmaya başla. çünkü yumurta çatlayınca içinden akan sıvı sancı yapıyor. dölleme çatlama gerçekleştikten sonra oluyor. dolayısıyle çatlama olunca hemen gaz ver

ay bende o hafta hep sancı olurrr 1 hafta 5 gün sürer

bende 2 gün filan oluyor

canımm eveella hoşgeldinn aramızaa

canım hoşgeldin senden testi isteyen dr ye gitmalisin öncelikle başka bir sorununuz yoksa eşine keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin istersen eşinin sonuçlarını yaz karşılaştıralım burdan

canım önce aramıza hoşgeldin. tabiki kendi doktorundan bilgi al aa eşinin üroloji bölümüne gitmesi lazım. bu arada keçiboynuzu kürünü hemen araştır. ondan çok fayda görenler var

Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

neyse ben senin için buldum. yazdım bunu mutlaka hemen uygulamaya başla.
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…