gizemm 400 sayfadayız yasini ekledim oraya hatırlarsan diğer topicdede 400 de hamiş çıkacak dedim ve çıktı bundadda yazdım hamiş haberi alacağız ve aldık 400 sayfaya bakarsan görürsünn
onu bende merak ediyorum canım..akıntı geldiğinde çatlamışmı oluyor...yoksa akıntı geldiğinde çatlamaya yakın çalışma yap demek mi oluyor....:)))
maşallah maşallah akıntın devam ediyo mu ?
kızlar akıntı yoğunluğu olduğunda yumurta akı kıvamında yumurtlamada çatlama yakın işareti o gunleri mutlaka değerlendirim
evet canım aslında haftada 3 kez ilişkiye girilirse zaten denk gelirçatlamadan önce çalışma yapılması gerekmiş dimi yumurtayı yakalasın diye
gizemcim vakti saat belli olmuyo sen çalışmalarını bozma yinede son haftaya kadar çalış riske almacanım akıntım azaldı ama bugunde çalıştık....dün çok fazla akıntım oldu ama dün çalışmadık bir gün önce çalıştık diye..Allahın takdiri artık..benim zamanım bitti artık çalışmalar için..çatladım...artık beklemeye geçeceğim..:))
canım akıntım azaldı ama bugunde çalıştık....dün çok fazla akıntım oldu ama dün çalışmadık bir gün önce çalıştık diye..Allahın takdiri artık..benim zamanım bitti artık çalışmalar için..çatladım...artık beklemeye geçeceğim..:))
kız valla içimden geldii bu kadar sabırrr bu kadar uğraş bence allah boş çevirmeyecek ama isyan yok
pozitif olalımmm :teytey:
serpilll temiz kalpli hakkaten tahminleri çıkıyo :))))
onu bende merak ediyorum canım..akıntı geldiğinde çatlamışmı oluyor...yoksa akıntı geldiğinde çatlamaya yakın çalışma yap demek mi oluyor....:)))
ay bende o hafta hep sancı olurrr 1 hafta 5 gün sürer
evet canım aslında haftada 3 kez ilişkiye girilirse zaten denk gelir
Merhaba kızlar bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
eşime sperm testi yaptırdık ve hareketli spermi az dedi üroloji uzmanı.
Benim merak ettiğim şimdi biz ne yapcaz o sonuçla kadın doğum doktornamı gidecez.nasıl bi yol izleyecez tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsn..
daha yeni başladık kontrollere hiçbirşey bilmiyorum.
Merhaba kızlar bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
Benim merak ettiğim şimdi biz ne yapcaz o sonuçla kadın doğum doktornamı gidecez.nasıl bi yol izleyecez tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsn..
maşallah eşine beline kuvvetbiz 2 kere yaptık bile hatta 4 kere olcak gün aşırı kaydirigubbakcemile3:kedi:
inşşşşşşşşşşş tuttuuu :teytey:
canım önce aramıza hoşgeldin. tabiki kendi doktorundan bilgi al aa eşinin üroloji bölümüne gitmesi lazım. bu arada keçiboynuzu kürünü hemen araştır. ondan çok fayda görenler varMerhaba kızlar bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
maşallah eşine beline kuvvetdevam dacım aynen devam
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3gün aşırı ve 2 günde bir çok es geçtiği günlere saysın bananeekaydirigubbakcemile3:kedi:
maşallah maşallahbiz 2 kere yaptık bile hatta 4 kere olcak gün aşırı kaydirigubbakcemile3:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?