Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Hoşbulduk kızlar sağolun.canım sayı falan çok güzel ama sadece hareket biraz az dedi.sonucu üroloğa gösterdik ama kadın doğmcuya göstermeye gerk varmı aceba,çokta aydınlatmadı çnk bizi dr,duyunca benim morl çok bozldu hiçbirşy soramaz hale geldim.ne yapcz hiçbirş bilmiyorm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahım sana şükürler olsun süper bir hbaer bu çok ama çok sevindim içim kıpır kıpır oldu
darısı bizlerin başına kızlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance:
hayıt mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:emir_bebekkaydirigubbakcemile2
zafer bizim olucak:)
kumsalllllllllllll nerde hpt_honeyy nerede yaaaaaaaaaaa
geldim canım
canım benim tebrik ederim rabbim sağlıklı kolay bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin
sağlıkla kucaklamyı kokusunu duymayı nasip etsin mısracım çok sevindim rabbim nazarlardan korusun çok ama çok sevindimm
rabbim mutluluğunuza mutluluk katsıncanım çok dugulandırdın beni harika bir süpriz olmuş
aaaaaaaaaa serpilde gitti.

kumsaaaaaaaaaaaaaaal duydunmu mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
duydum canım darsı bizlere inşllah
kumsallllllllllllllllll nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaa hamişimiz var

maşallah

neden hemen beklemeye geçiyorsun yoruldunmu canım benim. bu hafta sonuna kadar çalışmalarını devam ettir ne kaybın olacak. klava:

canım hiç üzülme ne kadardır deniyosunuz ayrıca varolan sperm sayınız var ise haraketlilik değişkendir yani her dafasından test farklı çıkar

1 haftada 4 kere olcak yetmezmıı kaydirigubbakcemile3
kız aldım ben suyunu içmiyo ay inş eşi içerrrr kızcağızınnn

hepinizi çok öptümmm çıkıyorum halayla hopaaaaa:teytey::teytey::teytey:
bizde seni öpüyoruz iyi akşamlar meleğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sağl canım ya yeni başladığımız için nasl bir yol izleyecez neyapcz iyice şaşırdm

busecanımmmm güle gükle balımm

kumsalım sakın hayıtı bırakma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mısra tam bir hayıt mucizesii inan bana evet süper oldu kumsalım

önce panik olmayacaksın hayatım. araştıracaksın. test sonuçlarını başka bir doktorada göster. ama ürolog da görmesi lazım bence çünkü şayet hareket sayısı az ise kadın doğumcu bir şey yapamaz.
kaç yaşındasın. ve ne kadardır uğraşıyorsun bebek için jaleciğim.

gider ayak bişey söylüyimm pozitif ol eşine güç ver çok olmasıda ii bu kürle haraket süper olur diyolar dene bence süper olcak her ay farklı olabilrmiş nihalin dediği gibi üzme kendini de eşinide bak ne güzel yaptırıp sonucu almışsınız bu kürle dr yardımıyla allah yoluna koyar herşeyi öptümm

benim koca gitmiyo ya ben ne yapcam körü körüne yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

gelcem ben izmire merak etme sen balım klava: bakalım enişte gidiyormu gitmiyormu

canım benim okurken ağladım ya....çok ama çok güzel bir buluşma olmuş....Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...dualarımız seninle

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinhihoyyyt:lepi:delikafadulden:dance::sm_cool:
ya bu hayıt vesilemiz olacak inşallah!!! ben geçtiğimz ay erken yumurtladığımdan eşim kaçırmış ama inşallah bu ay olur, serpoşummmm darısı bizlerin başına:asigim:

aylintimmmmmmmmmmmmmmmmmmm darıısı sana çılgınımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayıta devamm hayıtt mucizesiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…