allahım sana şükürler olsun süper bir hbaer bu çok ama çok sevindim içim kıpır kıpır oldukızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zafer bizim olucak:)hayıt mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:emir_bebekkaydirigubbakcemile2
geldim canımkumsalllllllllllll nerde hpt_honeyy nerede yaaaaaaaaaaa
canım benim tebrik ederim rabbim sağlıklı kolay bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsinCanlarım Serpil cim haber vermiş belli ki.Ben halen şoktayım uyuştum kaldım resmen.
Allah hepinize nasip eder inşallah.
İşte hayıt mucizesinin kanıtı hepinize şiddetle tavsiye ediyorum.
Doğru dürüst içmediğim halde bakın beni meleğime kavuşturdu.
Eşimin yanına gitmeden önce bir mağazadan bebek ayakkabısı aldım pembiş :))))
Hediye paketi yaptırdım içine test sonucunu koydum.
Eşimle sokak ortasında kaldırımda karşılaştık ,arkadaşları vardı hemen önümüzdeki işyerinde.
Biraz ilerdeki cafeye oturalım mı dedim şaşırdı adamcağız çünkü bulunduğumuz yerdecafe vardı burda oturalım dedi.
Benim başka cafe dememin sebebi arkadaşları orda olduğu için çok fazla tepki göstermez diye düşünmem oldu.
Neyse yakındakine oturduk.
Yine ne aldın alışveriş canavarı dedi.
Ben de numara yaptım 'Biraz kızabilirsin ama çok beğendim aldım sana dedim'.
Kutuyu açtı,direkt test sonucunu gördü acaip aptallaştı.
Ben bakması gereken kısımı görünecek şekilde katlayıp koymuştum.
Çünkü tiroid değerlerimde vardı testte.
Bu ne nerde hani dedi elleri karıştı.
Hediye paketini tkr eline aldı bebiş ayakkabısına baktı gözleri doldu.
Sarıldı öptü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dedi biraz ağladı.
Ağlama faslını evde gerçekleştireceğim dedi.Sürekli güldü durdu :)))))))))
Ayakkabıyıda yanında götürdü işyerinde masasına koyup sürekli bakacakmış:))))
duydum canım darsı bizlere inşllahaaaaaaaaaa serpilde gitti.
kumsaaaaaaaaaaaaaaal duydunmu mısra hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kumsallllllllllllllllll nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaa hamişimiz var
maşallah maşallah
neden hemen beklemeye geçiyorsun yoruldunmu canım benim. bu hafta sonuna kadar çalışmalarını devam ettir ne kaybın olacak.canım akıntım azaldı ama bugunde çalıştık....dün çok fazla akıntım oldu ama dün çalışmadık bir gün önce çalıştık diye..Allahın takdiri artık..benim zamanım bitti artık çalışmalar için..çatladım...artık beklemeye geçeceğim..:))
canım hiç üzülme ne kadardır deniyosunuz ayrıca varolan sperm sayınız var ise haraketlilik değişkendir yani her dafasından test farklı çıkarHoşbulduk kızlar sağolun.canım sayı falan çok güzel ama sadece hareket biraz az dedi.sonucu üroloğa gösterdik ama kadın doğmcuya göstermeye gerk varmı aceba,çokta aydınlatmadı çnk bizi dr,duyunca benim morl çok bozldu hiçbirşy soramaz hale geldim.ne yapcz hiçbirş bilmiyorm
bizde seni öpüyoruz iyi akşamlar meleğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt1 haftada 4 kere olcak yetmezmıı kaydirigubbakcemile3
kız aldım ben suyunu içmiyo ay inş eşi içerrrr kızcağızınnn
hepinizi çok öptümmm çıkıyorum halayla hopaaaaa:teytey::teytey::teytey:
canım önce aramıza hoşgeldin. tabiki kendi doktorundan bilgi al aa eşinin üroloji bölümüne gitmesi lazım. bu arada keçiboynuzu kürünü hemen araştır. ondan çok fayda görenler var
Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
neyse ben senin için buldum. yazdım bunu mutlaka hemen uygulamaya başla.
geçmiş olsun
neden hemen beklemeye geçiyorsun yoruldunmu canım benim. bu hafta sonuna kadar çalışmalarını devam ettir ne kaybın olacak.klava:
önce panik olmayacaksın hayatım. araştıracaksın. test sonuçlarını başka bir doktorada göster. ama ürolog da görmesi lazım bence çünkü şayet hareket sayısı az ise kadın doğumcu bir şey yapamaz.Hoşbulduk kızlar sağolun.canım sayı falan çok güzel ama sadece hareket biraz az dedi.sonucu üroloğa gösterdik ama kadın doğmcuya göstermeye gerk varmı aceba,çokta aydınlatmadı çnk bizi dr,duyunca benim morl çok bozldu hiçbirşy soramaz hale geldim.ne yapcz hiçbirş bilmiyorm
Hoşbulduk kızlar sağolun.canım sayı falan çok güzel ama sadece hareket biraz az dedi.sonucu üroloğa gösterdik ama kadın doğmcuya göstermeye gerk varmı aceba,çokta aydınlatmadı çnk bizi dr,duyunca benim morl çok bozldu hiçbirşy soramaz hale geldim.ne yapcz hiçbirş bilmiyorm
kuzuuuuuuuuum asıl sen kendine iyi bak. unutma seni seviyoruz. mutluluğun bizimde mutluluğumuz oldu. allaha şükürler olsun.Canlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
gelcem ben izmire merak etme sen balımgider ayak bişey söylüyimm pozitif ol eşine güç ver çok olmasıda ii bu kürle haraket süper olur diyolar dene bence süper olcak her ay farklı olabilrmiş nihalin dediği gibi üzme kendini de eşinide bak ne güzel yaptırıp sonucu almışsınız bu kürle dr yardımıyla allah yoluna koyar herşeyi öptümm
benim koca gitmiyo ya ben ne yapcam körü körüne yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
Eşimin yanına gitmeden önce bir mağazadan bebek ayakkabısı aldım pembiş :))))
Hediye paketi yaptırdım içine test sonucunu koydum.
Eşimle sokak ortasında kaldırımda karşılaştık ,arkadaşları vardı hemen önümüzdeki işyerinde.
Biraz ilerdeki cafeye oturalım mı dedim şaşırdı adamcağız çünkü bulunduğumuz yerdecafe vardı burda oturalım dedi.
Benim başka cafe dememin sebebi arkadaşları orda olduğu için çok fazla tepki göstermez diye düşünmem oldu.
Neyse yakındakine oturduk.
Yine ne aldın alışveriş canavarı dedi.
Ben de numara yaptım 'Biraz kızabilirsin ama çok beğendim aldım sana dedim'.
Kutuyu açtı,direkt test sonucunu gördü acaip aptallaştı.
Ben bakması gereken kısımı görünecek şekilde katlayıp koymuştum.
Çünkü tiroid değerlerimde vardı testte.
Bu ne nerde hani dedi elleri karıştı.
Hediye paketini tkr eline aldı bebiş ayakkabısına baktı gözleri doldu.
Sarıldı öptü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dedi biraz ağladı.
Ağlama faslını evde gerçekleştireceğim dedi.Sürekli güldü durdu :)))))))))
Ayakkabıyıda yanında götürdü işyerinde masasına koyup sürekli bakacakmış:))))
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinhihoyyyt:lepi:delikafadulden:dance::sm_cool:
ya bu hayıt vesilemiz olacak inşallah!!! ben geçtiğimz ay erken yumurtladığımdan eşim kaçırmış ama inşallah bu ay olur, serpoşummmm darısı bizlerin başına:asigim:
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burayaaaaa yumruk havayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?