Eki Görüntüle 174192
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canım benide listeye eklermisin?28 nisan
eklerim canım son adet gününüde yazarsan ii olur....
eklerim canım son adet gününüde yazarsan ii olur....
serpil 4400 lü sayfalara dikkat demişti ve 4400 e okadar yaklaştıkki şimdiden güzel sonuçlarını görüyoruz...bakalım Nisan ayı daha kimlere umut olacak,kimleri sevindirecek..
hepimizi inş. nisan ayı olmasada yaz saonuna kadar hepimiz verecez güzel haberleri inş....
hepimizi inş. nisan ayı olmasada yaz saonuna kadar hepimiz verecez güzel haberleri inş....
canım ben gündüz giremiyorum geç geliyorum sonra yemek bulaşık derken bir bakıyorum yatma vakti gelmiş..Yarın geç gideceğim için uyumadım.hazır uyanıkken topiği iyice okuyayım dedim.Hepinizi çok özledim..Tüm arkadaşlara selamımı söylermisin???
serpilim canım sabah gelince okursun bu yazıyı...Nasılsın canım?Geçmiş sayfalarda bişeyler okudum eşinle ilgili..Bazen hepimiz bu noktalara gelebiliyoruz..Ama bazı durumlar anlık oluyor ve sonrada sakinleşip düşününce daha güzel kararlar alabiliyoruz.bu bebek olayı bizleri çok geriyor ve Özellikle adet dönemi zaten hormonlar tavan yapıyor ve sonuç bazen kötü şeylere neden olabiliyor..Ama sen okadar akıllı temiz kalpli düzgün mantıklı bir insansınki senin için neyi en doğru olduğuna karar vereceksin..Seni seviyorummm öptüm
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,melek2828,
günaydınn taze hamişler günaydın hamiş adayları ben çok hastaım ilaçlar bile fayda etmiyor güzell bir gün diliyorumm
slm arkadaşlar
dün gelemedim, güzel haberler gelmiş topiğe
fatoşum ve seldacım hayırlı olsun
sağlıkla alın kucaklarınıza inş.
darısıda bizlere olsun inş.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,melek2828,
günaydınn taze hamişler günaydın hamiş adayları ben çok hastaım ilaçlar bile fayda etmiyor güzell bir gün diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?