Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

foruma bir girdimm mutluluktan ağladım...ne kadar güze haberler var bugun...3 tane güzel hamilemiz var..Gerçekten Nisan ayı bereketli geldi topiğe...Darısı bizlere inşallah...Bir gün bizde veririz inşallah bu güzel sonuçları..Birkez geldi bebeğim 10 haftalıkken beni bırakıp gitti.Bir dahada gelmek istemiyor:)))hayıt,soğan kürü,incir kürü,ateş ölçme,folik asit,eşime keçiboynuzu kürü,vitaminler daha ne kaldı bilmiyorum..Olmayınca olmuyor işte..Ama işte sizler en güzel örneklerisiniz umudun...sabrın ...Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız..Bu kürlerin hepsi boşşş...Rabbim dualarımızı kabul etsin..

serpilim canım sabah gelince okursun bu yazıyı...Nasılsın canım?Geçmiş sayfalarda bişeyler okudum eşinle ilgili..Bazen hepimiz bu noktalara gelebiliyoruz..Ama bazı durumlar anlık oluyor ve sonrada sakinleşip düşününce daha güzel kararlar alabiliyoruz.bu bebek olayı bizleri çok geriyor ve Özellikle adet dönemi zaten hormonlar tavan yapıyor ve sonuç bazen kötü şeylere neden olabiliyor..Ama sen okadar akıllı temiz kalpli düzgün mantıklı bir insansınki senin için neyi en doğru olduğuna karar vereceksin..Seni seviyorummm öptüm

serpil 4400 lü sayfalara dikkat demişti ve 4400 e okadar yaklaştıkki şimdiden güzel sonuçlarını görüyoruz...bakalım Nisan ayı daha kimlere umut olacak,kimleri sevindirecek..

hepimizi inş. nisan ayı olmasada yaz saonuna kadar hepimiz verecez güzel haberleri inş....

canım ben gündüz giremiyorum geç geliyorum sonra yemek bulaşık derken bir bakıyorum yatma vakti gelmiş..Yarın geç gideceğim için uyumadım.hazır uyanıkken topiği iyice okuyayım dedim.Hepinizi çok özledim..Tüm arkadaşlara selamımı söylermisin???

:))) bende geç kalktım uykum yok bi bakını dedim valla :)))

sölerim tabi canım a.s
bizde seni özlüyoruz kendine dikkat et iii geceler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,şeker-leblebi,melek2828,
günaydınn taze hamişler günaydın hamiş adayları ben çok hastaım ilaçlar bile fayda etmiyor güzell bir gün diliyorumm

slm arkadaşlar
dün gelemedim, güzel haberler gelmiş topiğe
fatoşum ve seldacım hayırlı olsun
sağlıkla alın kucaklarınıza inş.
darısıda bizlere olsun inş.

seni seviyorummmmmmmmmmm gizemmmmmmmmmmmmmmmmm sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına

serpilim çok geçmiş olsun
birazda stresten hasta oluyorsun sanırım sen
haksızda sayılmazsın
hani bu ay tüp çocuğa başlıyordunuz
dövelimmi kocanı el birliğiyle

,şeker-leblebi,tben+,

ateşli hatunlar ne haberr en ateşli hatun benim 38 lerde geziniyorumm hhahahhahhahahh garfiklerine bakayımm

geçmiş olsun canım inş. güzel olur kırmızılar gelmezse çok çok çok güzel olur:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…