geçmiş olsun canım inş. güzel olur kırmızılar gelmezse çok çok çok güzel olur:79:
günaydın kızlar işlerim yoğun ama bir selam vereyim dedim gün içinde dönmeye çalışırım doktora gittim ama muayene etmedi henüz görünmez dedi bir kaç tahlil verdi 10 gün sonra kese görünür dedi bekleyecez artık mercimeğin görünmesini herhangi bir ters durum olursa hemen gel dedi benden haberler bu kadar görüşmek üzere
bıdıklar hepinize günaydın...
serpilcim çok geçmiş olsun canım....
çalışmaya başlama kararına çok çok sevindim....
canım şu zencefil olayı harika bişi ben 2 gündür içiyorum onu beni güzel uyutuyor farnjit olmuşum zencefil farnjitede çok iyi geliyormuş balım hayat sağlık gibisi yok bir iyileşsem gersii umurumda değil balımm seninde az kaldı gününe varmı bir değişklik
canım benim..katılıyorum zencefil muhteşem bişey.....aman serpilim sen kendine iyi bak..bize lazımsın şekerim....
ben 25günde bir oluyorum..bugün 25.günüm daha gelen bişey yok....içimde bi his de yok..göğüslerim acıyo...biliyosun geçen ay ilk kez 27 gün sonra olmuştum,iki gün gecikmişti...
bıraksak şu gün saymayı ,beklemeyi, ne hamileler çıkıcak ama,şu stress, takıntı durumu engelleyor resmen hamileliği....
ayın 15inde de olmazsam hayırlısıyla hamileyim demektir şekerim...
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.... Darısı isteyen herkese olsun ama sağlıklı ve hayırlı bir şekilde...tebrik ederim Nihalla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
canımmm herşey Allahtan işte biz ne yaparsak yapalım boşşş..seni o kadar iyi anlıyorum ki.. hepimiz birbirimizi anlıyoruz zaten yoksa burda ne işimiz var... Allah ne zaman derse o zaman olacak işte.. şuan hamileyim ama ayrıca da gribe yakalandım... geçen seferkindede gribe yakalanmıştım ve 8 haftalıkken kaybettim.. tek diyeceğim hayırlısı neyse o olsunn.. belkide grip olmamın bir sebebi var.. daha dr gitmedim bu c tesi gideceğim.. ümitsizliğe kapılmıyorum ama çokta sevinemedim ne yalan söyleyimm.. allah hakkımızda en hayırlısını versin inşllah....allah hepimize en kısa zamanda bebeişlerimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallahhh..foruma bir girdimm mutluluktan ağladım...ne kadar güze haberler var bugun...3 tane güzel hamilemiz var..Gerçekten Nisan ayı bereketli geldi topiğe...Darısı bizlere inşallah...Bir gün bizde veririz inşallah bu güzel sonuçları..Birkez geldi bebeğim 10 haftalıkken beni bırakıp gitti.Bir dahada gelmek istemiyor:)))hayıt,soğan kürü,incir kürü,ateş ölçme,folik asit,eşime keçiboynuzu kürü,vitaminler daha ne kaldı bilmiyorum..Olmayınca olmuyor işte..Ama işte sizler en güzel örneklerisiniz umudun...sabrın ...Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız..Bu kürlerin hepsi boşşş...Rabbim dualarımızı kabul etsin..
günaydııııınnnnnnnn canımmmmmmmmmToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,şeker-leblebi,melek2828,
günaydınn taze hamişler günaydın hamiş adayları ben çok hastaım ilaçlar bile fayda etmiyor güzell bir gün diliyorumm
olmayacaksın cuma hayırlı günnn canımmm bu cumada halay çekecezzzcanım benim..katılıyorum zencefil muhteşem bişey.....aman serpilim sen kendine iyi bak..bize lazımsın şekerim....
ben 25günde bir oluyorum..bugün 25.günüm daha gelen bişey yok....içimde bi his de yok..göğüslerim acıyo...biliyosun geçen ay ilk kez 27 gün sonra olmuştum,iki gün gecikmişti...
bıraksak şu gün saymayı ,beklemeyi, ne hamileler çıkıcak ama,şu stress, takıntı durumu engelleyor resmen hamileliği....
ayın 15inde de olmazsam hayırlısıyla hamileyim demektir şekerim...
canım benim..katılıyorum zencefil muhteşem bişey.....aman serpilim sen kendine iyi bak..bize lazımsın şekerim....
Ben 25günde bir oluyorum..bugün 25.günüm daha gelen bişey yok....içimde bi his de yok..göğüslerim acıyo...biliyosun geçen ay ilk kez 27 gün sonra olmuştum,iki gün gecikmişti...
Bıraksak şu gün saymayı ,beklemeyi, ne hamileler çıkıcak ama,şu stress, takıntı durumu engelleyor resmen hamileliği....
Ayın 15inde de olmazsam hayırlısıyla hamileyim demektir şekerim...
günaydın canlarımmmmm....
Gününüz güzel geçsin.....
Mutlu olun... Huzurlu olun.. Umutlu olun... Rabbimden iyilikleri, güzellikleri diliyorum hepimiz için....
günaydın kızlar işlerim yoğun ama bir selam vereyim dedim gün içinde dönmeye çalışırım doktora gittim ama muayene etmedi henüz görünmez dedi bir kaç tahlil verdi 10 gün sonra kese görünür dedi bekleyecez artık mercimeğin görünmesini herhangi bir ters durum olursa hemen gel dedi benden haberler bu kadar görüşmek üzere
günaydııııııın
canım şu zencefil olayı harika bişi ben 2 gündür içiyorum onu beni güzel uyutuyor farnjit olmuşum zencefil farnjitede çok iyi geliyormuş balım hayat sağlık gibisi yok bir iyileşsem gersii umurumda değil balımm seninde az kaldı gününe varmı bir değişklik
Günaydınn kızlarr dünden daha güzel bir gün olur inşallah.. hepinzii öpüyorum...
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.... Darısı isteyen herkese olsun ama sağlıklı ve hayırlı bir şekilde...
canımmm herşey Allahtan işte biz ne yaparsak yapalım boşşş..seni o kadar iyi anlıyorum ki.. hepimiz birbirimizi anlıyoruz zaten yoksa burda ne işimiz var... Allah ne zaman derse o zaman olacak işte.. şuan hamileyim ama ayrıca da gribe yakalandım... geçen seferkindede gribe yakalanmıştım ve 8 haftalıkken kaybettim.. tek diyeceğim hayırlısı neyse o olsunn.. belkide grip olmamın bir sebebi var.. daha dr gitmedim bu c tesi gideceğim.. ümitsizliğe kapılmıyorum ama çokta sevinemedim ne yalan söyleyimm.. allah hakkımızda en hayırlısını versin inşllah....allah hepimize en kısa zamanda bebeişlerimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallahhh..
günaydııııınnnnnnnn canımmmmmmmmm
olmayacaksın cuma hayırlı günnn canımmm bu cumada halay çekecezzz
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sanada günaydınnnnn
ters bir şey olmayacak merak etme
günaydınnnnnnnnnnnn
bendede öksürük hat safhada devam etmekte ıhlamura devam....
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sanada günaydınnnnn
ters bir şey olmayacak merak etme
günaydınnnnnnnnnnnn
bendede öksürük hat safhada devam etmekte ıhlamura devam....
fatomm öksürüğe kızkardeşimde yakalnmış oda zencefil içiyor canım minik çekirdeğimize iyi bak balımmm o çok kıymetlii
hepinize merhaba
fatoşum..hoşgeldin bitanem...nasılsınız....karnındaki minikırla.......
inşallahına katılıyorum,kocamaaann bir inşallah diliyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?