Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar işlerim yoğun ama bir selam vereyim dedim gün içinde dönmeye çalışırım doktora gittim ama muayene etmedi henüz görünmez dedi bir kaç tahlil verdi 10 gün sonra kese görünür dedi bekleyecez artık mercimeğin görünmesini herhangi bir ters durum olursa hemen gel dedi benden haberler bu kadar görüşmek üzere

canım evet kese için acele etme dr en doğrusunu söylemiş

bıdıklar hepinize günaydın...

serpilcim çok geçmiş olsun canım....
çalışmaya başlama kararına çok çok sevindim....

canım şu zencefil olayı harika bişi ben 2 gündür içiyorum onu beni güzel uyutuyor farnjit olmuşum zencefil farnjitede çok iyi geliyormuş balım hayat sağlık gibisi yok bir iyileşsem gersii umurumda değil balımm seninde az kaldı gününe varmı bir değişklik

günaydın canlarımmmmm....

gününüz güzel geçsin.....

mutlu olun... huzurlu olun.. umutlu olun... rabbimden iyilikleri, güzellikleri diliyorum hepimiz için....

canım benim..katılıyorum zencefil muhteşem bişey.....aman serpilim sen kendine iyi bak..bize lazımsın şekerim....
ben 25günde bir oluyorum..bugün 25.günüm daha gelen bişey yok....içimde bi his de yok..göğüslerim acıyo...biliyosun geçen ay ilk kez 27 gün sonra olmuştum,iki gün gecikmişti...
bıraksak şu gün saymayı ,beklemeyi, ne hamileler çıkıcak ama,şu stress, takıntı durumu engelleyor resmen hamileliği....
ayın 15inde de olmazsam hayırlısıyla hamileyim demektir şekerim...

canımm inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhh o güzel haberini taz vakit alırız stres konusunda yerden göğe kadar haklsın canım takıntılardan kurtulsak herşey muhteşem olacakta kurtulmayı nasıl başaracağımıız çözemedik

Günaydınn kızlarr dünden daha güzel bir gün olur inşallah.. hepinzii öpüyorum...
tebrik ederim Nihalla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.... Darısı isteyen herkese olsun ama sağlıklı ve hayırlı bir şekilde...

canımmm herşey Allahtan işte biz ne yaparsak yapalım boşşş..seni o kadar iyi anlıyorum ki.. hepimiz birbirimizi anlıyoruz zaten yoksa burda ne işimiz var... Allah ne zaman derse o zaman olacak işte.. şuan hamileyim ama ayrıca da gribe yakalandım... geçen seferkindede gribe yakalanmıştım ve 8 haftalıkken kaybettim.. tek diyeceğim hayırlısı neyse o olsunn.. belkide grip olmamın bir sebebi var.. daha dr gitmedim bu c tesi gideceğim.. ümitsizliğe kapılmıyorum ama çokta sevinemedim ne yalan söyleyimm.. allah hakkımızda en hayırlısını versin inşllah....allah hepimize en kısa zamanda bebeişlerimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallahhh..

günaydııııınnnnnnnn canımmmmmmmmm
olmayacaksın cuma hayırlı günnn canımmm bu cumada halay çekecezzz

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
günaydın canlarımmmmm....

Gününüz güzel geçsin.....

Mutlu olun... Huzurlu olun.. Umutlu olun... Rabbimden iyilikleri, güzellikleri diliyorum hepimiz için....

sanada günaydınnnnn

ters bir şey olmayacak merak etme
günaydııııııın

günaydınnnnnnnnnnnn

bendede öksürük hat safhada devam etmekte ıhlamura devam....

yaa ne güzel demişsin nihalcim..inşallah bakalım...

sanada günaydınnnnn

günaydınnnnnnnnnnnn

fatoşum..hoşgeldin bitanem...nasılsınız....karnındaki minikırla.......
inşallahına katılıyorum,kocamaaann bir inşallah diliyorum......

sanada günaydınnnnn

günaydınnnnnnnnnnnn

fatomm öksürüğe kızkardeşimde yakalnmış oda zencefil içiyor canım minik çekirdeğimize iyi bak balımmm o çok kıymetlii

fatomm öksürüğe kızkardeşimde yakalnmış oda zencefil içiyor canım minik çekirdeğimize iyi bak balımmm o çok kıymetlii

bu ne ya hamile kalanların hepsi gribemi yakalanıyor nihalde grip

hepinize merhaba

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

fatoşum..hoşgeldin bitanem...nasılsınız....karnındaki minikırla.......
inşallahına katılıyorum,kocamaaann bir inşallah diliyorum......

canımmmm naber hayatcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…