herkese günaydınnn nasılsınız bakalım
bu ne ya hamile kalanların hepsi gribemi yakalanıyornihalde grip
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmm naber hayatcım
bu nisan ayı en tehliklei aymış yani çok çabuk hastalanrmışız öyle olduk galiba
günaydın canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
günaydın canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
aman bende hasta olmam olmam olacak zamanı buldum. öksürünce filan ödüm patlıyor
bende iyim canım grip olmuşum hapşurmaktan karnıma kramplar girdi artık :2::2::2::2::2::2:
Sende öksürüyormuşsun geçmiş olsun dikkat et canım
aman bende hasta olmam olmam olacak zamanı buldum. öksürünce filan ödüm patlıyor
iyiyim bitanem...bugün bi ilgincim, orangutana benziyorum..normalde hiç benzemem , güzelimdir yani.
elim yüzüm şiş, gözlerimi açamıyorum acıyo yanıyo....gören dayak mı yedin ne oldu diyo.....
açılmaya çalışıyorum....
ama valla bu kadar hamile var ya, mutlu mutlu geldim gene de.....allah sizelere sağlık versin.....
iyiyim bitanem...bugün bi ilgincim, orangutana benziyorum..normalde hiç benzemem , güzelimdir yani.
elim yüzüm şiş, gözlerimi açamıyorum acıyo yanıyo....gören dayak mı yedin ne oldu diyo.....
açılmaya çalışıyorum....
ama valla bu kadar hamile var ya, mutlu mutlu geldim gene de.....allah sizelere sağlık versin.....
canım sen dinlen bebeğimmm
ayyyyy inanmıyorum sendemi gripsin. Topikçek hastayız :2::2::2::2::2::2::2:
canım benim..n e kıymetli oluyolar dimi....öksürmen kötü tabii ama, bişey olmaz öksürebilirsin....hamileler için, bal-karabiber-süt karışımı iyi geliyor.......
evet ya akşam yataraken hapşurmaya bi başladım sbah kalktım yine aynı burnumu hiç saymıyorum yani:2::2::2:
o zaman hepimize geçmiş olsun hatunlar şimdiye kadar hamile kürleri yazmıştık şimdide garip ve kırgınlıktan nasıl kurtulunur kürleri yazalımcümbür cemaat dökülüyoruz
o zaman hepimize geçmiş olsun hatunlar şimdiye kadar hamile kürleri yazmıştık şimdide garip ve kırgınlıktan nasıl kurtulunur kürleri yazalımcümbür cemaat dökülüyoruz
saol canım havalar aldattı galiba bizi hamile kürü derken böğürtlen kökü kullanan varmı aranızda şimdi ben soğan suyunu deniyorum onuda mı denesem ki
aaaaaaaaa kendine haksızlık etme ben burdan senin çok güzel gülegül bir kadın olduğunu görüyorum. senin içindeki güzellik yüzüne yansımış bence. ayrca inşallah bu mutlu haberleri artık hepinizden almaya başlıycaz allahın izni ile
canımmmm ya nasıl dinleneyim daha pazartesi iş başı yaptım.ama eve gidince hemen koltuğa yatıyom hiç bir iş yapmıyorum
kürleri karıştırma canım şimdii sadce soğan kürünü dene balımmm
canım ben işyerinde sürekli ıhlamur içiyorum. evdede portakal suyu sıkıp içiyorum birde dün akşam ılık su içine süzme bal vebir kaç damla limon sıktım içtim. sanki iyi geldi gibi ama bilmiyorum sabahta yaptım içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?