Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın

iyiyim bitanem...bugün bi ilgincim, orangutana benziyorum..normalde hiç benzemem , güzelimdir yani .
elim yüzüm şiş, gözlerimi açamıyorum acıyo yanıyo....gören dayak mı yedin ne oldu diyo.....
açılmaya çalışıyorum....
ama valla bu kadar hamile var ya, mutlu mutlu geldim gene de.....allah sizelere sağlık versin.....

hiç gülesim yoktuu sen çok yaşa emii orangutan poponu ısırsın

aaaaaaaaa kendine haksızlık etme ben burdan senin çok güzel bir kadın olduğunu görüyorum. senin içindeki güzellik yüzüne yansımış bence. ayrca inşallah bu mutlu haberleri artık hepinizden almaya başlıycaz allahın izni ile

canım sen dinlen bebeğimmm

canımmmm ya nasıl dinleneyim daha pazartesi iş başı yaptım.ama eve gidince hemen koltuğa yatıyom hiç bir iş yapmıyorum

Son düzenleme:
canım benim..n e kıymetli oluyolar dimi....öksürmen kötü tabii ama, bişey olmaz öksürebilirsin....hamileler için, bal-karabiber-süt karışımı iyi geliyor.......

canım ben işyerinde sürekli ıhlamur içiyorum. evdede portakal suyu sıkıp içiyorum birde dün akşam ılık su içine süzme bal vebir kaç damla limon sıktım içtim. sanki iyi geldi gibi ama bilmiyorum sabahta yaptım içtim

evet ya akşam yataraken hapşurmaya bi başladım sbah kalktım yine aynı burnumu hiç saymıyorum yani:2::2::2:

o zaman hepimize geçmiş olsun hatunlar şimdiye kadar hamile kürleri yazmıştık şimdide garip ve kırgınlıktan nasıl kurtulunur kürleri yazalım cümbür cemaat dökülüyoruz

o zaman hepimize geçmiş olsun hatunlar şimdiye kadar hamile kürleri yazmıştık şimdide garip ve kırgınlıktan nasıl kurtulunur kürleri yazalım cümbür cemaat dökülüyoruz

saol canım havalar aldattı galiba bizi hamile kürü derken böğürtlen kökü kullanan varmı aranızda şimdi ben soğan suyunu deniyorum onuda mı denesem ki

canım benim,sağolasın....o senin güzelliğin.....

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,fatosozel,melek2828,hayatkavunici,tben+,blue+,

kızlar bana müsade biraz dinleneyimm öpüyorum hepinizii

haaa..süper işte....aman gözünü seviyim diğer bitkiselleri kullanırken dikkat edin.ç..
hatta pek çoğu hamilelere zararlı bile...
maydanoz yemiyosunuz, adaçayı rezene sinameki falan yasak....
yani söktürücü olan herşey yasak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…