Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar teker teker dökülüyor bu hacakar hiç ısınmayacak sanırım grip olanlara şifa diliyorum rabbimden tez zamanda iyileşin inşallah ben turp gibiyim maşallah sadece sürekli midem kazınıyor yiyorum yiyorum ama doymuyorum bol bol çubuk kraker yiyorum

bak ben maydanozu bilmiyordum iyi ki söyledin kekik içiyorum buralarda meşhurdur teşekkür ederim

ne mutlu sana ye iç keyfine bak. benim iştah sıfır. ama açlıkta çekmiyorum.

neyse kızlar bende çıkıyorum sonra görüşürüz

görüşürüz canım

onları biliyorum canım sağol

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,fatosozel,melek2828,hayatkavunici,tben+,blue+,

kızlar bana müsade biraz dinleneyimm öpüyorum hepinizii

dinlen canım. bende kaçıcam ymm burda biraz yoğunuz

canım benim,sağolasın....o senin güzelliğin.....hani bişey yazmışın ya oraya, sana özelden sölemştim, aman burda yamıyım demiştim...onu ordan siler misin fatoşuummmm.....
g....g.... olan......

kız sildim ama senin yorum yazdığında kaldı. sen yorum yazdığın bölüme gir ordan sil

kızlar yoğundum yazamadım yaaaa.....

herkesler iyi değil mi?

hayatımmmmm valla ben seni bekliyom... senin günün gelsin bende test yapcam senle...

kızlar hiç belirti yok.... sadece sol kasığımda ince ince bir sızı var.....

ayyy ne biliyim yaa...

hahahahahahahha..bi laf var ya, hatırlayamadım da....
...............salkımı, kedi yyutar talkımı mı ne??????...ona benzedi benim iş şekerim......siliyorum hemen.......

valla balım...ben cum agünü gelmezse, akşam yaparım...senin kaçıncı günündü bugün....gecimesinin 2. günü değil mi......ama sen hamilesin ki...........

blu 2 gün geçti ayyy inşallhh hamilesindir bu arada hayatkavuniçinin hislerini hafife alma .))))) hadii sıra sende

Serpilcimm..çok yoruldummmmm....
Hiç de keyfim yokı bugün......havadan mıdır bu regl beklemesinden midir bilmem...
Gıcık bi gün....

kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrr keyifler nasıllllllllllll
bende yorgunum ama dr eşime her şeyyolunda dedi çok şukürrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrr geçm,işe bakamıyorummmmmmmmm üzügünümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…