Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım dün iş çıkışı test aldım... dayanamadım.....

ve yaptım sonuç

canımm dur bakalım çıkmayabilrde bünyeden bünyeyye değişir kırmızılar gelmeden umutsuz olmayalım bekleyelim en kötü ihtimalle negatifte çıksa yeni şans yeni tur deriz dert ettiğin şeye bak

sabah yapsam belki böyle olmazdı sonuç diye avutuyorum kendimi... neyse kırmızılar gelene kadar 3-4 gün daha bekleyim olmazsa...

sabah ,iilk idarala yapacaktın aman neyse takma kafana dur bekleyelim gün doğümadan neler doğarrrrrrrrrrrr tatlımm gülümse bakayımm

hayır olmadım melek...

beklemedeyim hala...

3 gün geçti

hakkında hayırlısı ne ise o olsun bitanem hiç belli olmaz haftaya olmazsan yine bi test yaparsın nasipten öte yol gidilmez.benimde buğün olmam gerekiyo regl belirtileri tam gaz devam ediyo bakalım nasip.üzülme sakın. bu ay olmazsa öbür ay öbür ay olmazsa diğer ay yılmıcaz.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,yeteeeeer,melek2828,seldayavuzguray,xaysex,

xayşeX canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber cici kız

günaydın kızlar bu sabah yağmur var manavgatta yaz gelemeyecek bir türlü nasılsınız bakalım blue geç döllenme diye birşey duymadınmı sen hiç geç döllenme olunca idrarda hemen çıkmıyor sabret pazartesi yap çıkar kızım üzülme

kızlar benim küçük mikser karıştırmaya başladı acayip gece midem bulandı sabah namaza kalktık eşimle kılamadım midemin bulantısından bende bol bol dua ettim topikteki arkadaşlarım için rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklısından bebek ver diye

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,yeteeeeer,melek2828,seldayavuzguray,xaysex,

xayşeX canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber cici kız

günaydınnnnnn şekerlerrrrrr

günaydın kızlar yeter eşinin durumu iyiye gidiyor çok şükür en kısa zamanda birde bebek gelecek değmeyin ozaman sizin keyfinize71:[/71:[/71:[/

canım dualarını rabbim kabul etsin bekleyen arkadaşlrımıza tez zamanda versin yardan canım maşallhhh hemencicik bulantılarmı başldıı erken değilmi neyse bünyeden bünyeyey değişrmiş zatenn ant kapalıı can sıkıcı bir hava ve ben iyileşemedimm

allah razı olsun. kuru kayısı iyi gelir diye duymuştum mide bulantısına bide derin derin nefes al ozaman geçer belki

günaydın kızlar yeter eşinin durumu iyiye gidiyor çok şükür en kısa zamanda birde bebek gelecek değmeyin ozaman sizin keyfinize71:[/71:[/71:[/

amannnn allahımmmmmmmmmmmm ne güzel şeyler duyuyorummmmmmmmmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim hepimizn gönlündene geçeni nasip etsin yüreği güzel arkadaşımmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

annem kıyamam ben seni burdan doğru okuyup üflüyorum şifa dualarını tez zamanda şifa versin rabbim bizde ırsi herhalde kızkardeşim 9 ay aşerdi iki çocuğundada annem de günü geçer geçmez başlarmış midesi bulanmaya bende öyleyim sanırım kendi geç geldi ama bebeğim belirtilerini erkenden gösterdi

günaydın arkidişler
bende diğer topiğe baktım kimse yok
herkes buradaymış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…