günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
blu aklımız sende hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
canım dün iş çıkışı test aldım... dayanamadım.....
ve yaptım sonuç
idarra testlerine güvenmeyin nihalle ninde negatif çıktı hemde kaç kere :))
sabah yapsam belki böyle olmazdı sonuç diye avutuyorum kendimi... neyse kırmızılar gelene kadar 3-4 gün daha bekleyim olmazsa...
sabah ,iilk idarala yapacaktın aman neyse takma kafana dur bekleyelim gün doğümadan neler doğarrrrrrrrrrrr tatlımm gülümse bakayımm
üzülme canım regli oldunmu peki?
hayır olmadım melek...
beklemedeyim hala...
3 gün geçti
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,yeteeeeer,melek2828,seldayavuzguray,xaysex,
xayşeX canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber cici kız
günaydınnnnnn şekerlerrrrrr
günaydın kızlar bu sabah yağmur var manavgatta yaz gelemeyecek bir türlü nasılsınız bakalım blue geç döllenme diye birşey duymadınmı sen hiç geç döllenme olunca idrarda hemen çıkmıyor sabret pazartesi yap çıkar kızım üzülme
kızlar benim küçük mikser karıştırmaya başladı acayip gece midem bulandı sabah namaza kalktık eşimle kılamadım midemin bulantısından bende bol bol dua ettim topikteki arkadaşlarım için rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklısından bebek ver diye
günaydın kızlar bu sabah yağmur var manavgatta yaz gelemeyecek bir türlü nasılsınız bakalım blue geç döllenme diye birşey duymadınmı sen hiç geç döllenme olunca idrarda hemen çıkmıyor sabret pazartesi yap çıkar kızım üzülme
kızlar benim küçük mikser karıştırmaya başladı acayip gece midem bulandı sabah namaza kalktık eşimle kılamadım midemin bulantısından bende bol bol dua ettim topikteki arkadaşlarım için rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklısından bebek ver diye
günaydın kızlar yeter eşinin durumu iyiye gidiyor çok şükür en kısa zamanda birde bebek gelecek değmeyin ozaman sizin keyfinize71: [/71: [/71: [/
canım dualarını rabbim kabul etsin bekleyen arkadaşlrımıza tez zamanda versin yardan canım maşallhhh hemencicik bulantılarmı başldıı erken değilmi neyse bünyeden bünyeyey değişrmiş zatenn ant kapalıı can sıkıcı bir hava ve ben iyileşemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?