Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,yeteeeeer,fatosozel,blue+,melek2828,

kızlar ben bağ kura gideceğim şu borçlarımı taksitlendireyimm :)))) öğlene gelirimm öpüyorum hepiniizii

günaydın kızlarr.
benim kırmızılar beklenen den 5 gün önce geldi çok moralim bozuk hiç böyle olmazdı sanırım artık vazgeçme zamanı olmuyo zorlamanın da alemi yok...

kolay gelsinnnnnnnn geçen gün bende gittimde ana baba günü yaffffffffffffffff
kızlar bende kocişe kahvaltı hazırlayaycağim

blue,canım....hemen çıkmayabilir...dur bakalım....
tekrar denersin regl olmazsan....
ayrıca zaten daha önünde çookk zaman var,,bu sefer olmazsa bi dahakine....
sen biraz daha bekle yine yaparsın bi test....

günaydın kızlarrr
blue canım biraz daha bekle hayırlısı olsun üzülme canım

seldacım senin minik ortalığı karıştırıyormuş bırak karıştırsın
bacım sen bu günleri bekledin bulantısı bi,le hoştur herşey bi yana canım benim rabbim şifa versin tez vakitte geçer inşallah

arkadaşlar moralim bozuk dedim çok ilgilendiniz hepiniz nasıl teşekkür etsem....
bu kadar görünmez olduğumu bilmiyodum bi teselliye ihtiyacım vardı sadece neyse ....

arkadaşlar moralim bozuk dedim çok ilgilendiniz hepiniz nasıl teşekkür etsem....
bu kadar görünmez olduğumu bilmiyodum bi teselliye ihtiyacım vardı sadece neyse ....

ne oldu canım geçmişe bende bakmadım bide bir kaç topic açık ondan fark etmedim galiba

günaydın kızlarr.
benim kırmızılar beklenen den 5 gün önce geldi çok moralim bozuk hiç böyle olmazdı sanırım artık vazgeçme zamanı olmuyo zorlamanın da alemi yok...

şimdi okudum 5 gün önce gelmiş mevsimsel döngü sorun etme hayatım ne yapalım ölüm yokya sıkma canını zorlsakta olmuyor zorlayıncada herşey tersine giidyor

şimdi okudum 5 gün önce gelmiş mevsimsel döngü sorun etme hayatım ne yapalım ölüm yokya sıkma canını zorlsakta olmuyor zorlayıncada herşey tersine giidyor

canım biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim hayırlısını bilir demekki vakti gelmedi üzülme ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…