arkadaşlar moralim bozuk dedim çok ilgilendiniz hepiniz nasıl teşekkür etsem....
bu kadar görünmez olduğumu bilmiyodum bi teselliye ihtiyacım vardı sadece neyse ....
günaydın kızlarr.
benim kırmızılar beklenen den 5 gün önce geldi çok moralim bozuk hiç böyle olmazdı sanırım artık vazgeçme zamanı olmuyo zorlamanın da alemi yok...
canım ne haber nasılsın varmı bir değişklik
serpilcim yok bi gelen....hatta iyi hatırlattın bak..bi wcye gidip bakayımmmm...hehe........
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,hayatkavunici,
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,hayatkavunici,
:
serpillllll nasılsın canımm
baktın mı varmı bişi
canım ateşiöm yüksek başım dönüyor ciddi halsiizm ama elbetee gececekk :)))) yaşamda neler geçmiyorki umarım sende iyiisndir canım buryad yağmur yağıyor yaz gelemedii gitii :))
bebeğim ya...sana çok çok geçmiş olsun...bol c vitamini...ve istirahat
canım işlerden dinlenmeye zamnım yok pazar günü yine iş seyahatim var inşallhh seninde hamileğini duyarsam çok mutlu olucammm
canım ateşiöm yüksek başım dönüyor ciddi halsiizm ama elbetee gececekk :)))) yaşamda neler geçmiyorki umarım sende iyiisndir canım buryad yağmur yağıyor yaz gelemedii gitii :))
canım işlerden dinlenmeye zamnım yok pazar günü yine iş seyahatim var inşallhh seninde hamileğini duyarsam çok mutlu olucammm
annem kıyamam sana okudum üfledim sana şifa dularımı en kısa zamanda iyi gelecek
baktım yok hala bişey...
göğüslerim çok acıyo..ama başka da bi şey yok....haa bi de alt tarfa hep ıslakmış gibi.....acayip nemli iki gündür...
sen sağlıkla git gel inşallah.....
bilmem ki duyarmısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?