Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

off offffffffffffffff yine negatif çıktı sonuç rabbim hayırlısını verrr

off offffffffffffffff yine negatif çıktı sonuç rabbim hayırlısını verrr

nuray Allah büyük sorun etme inşallhh en kısa zamanda bebeğin olur ama şuna inan herşeyde bebek değil takıntı yapma ben zamanında çok yaptım üzülme bu ay olamdıysa sonraki ay olur hayırlı zamanda hayırlı bir anda hiç ummmadığın bir dönemde hamile kalırsın yeterki iç huzurunu bozma

günaydın canlar nasılsınız herkes iyidir umarım sıcak çok sıcak insanın bişey yapası gelmiyor

haklısın serpilim daha vakit var demekki rabbim hayırlısını versin ne verirse

burada sela okunuyo kızlar rabbim tüm dualarımızı selalar hürmetine kabul etsin kimin kalbinden ne geçiyorsa allah onu ona versin hayırlısıyla inşallah herkese hayırlı cumalarrr

burada sela okunuyo kızlar rabbim tüm dualarımızı selalar hürmetine kabul etsin kimin kalbinden ne geçiyorsa allah onu ona versin hayırlısıyla inşallah herkese hayırlı cumalarrr

AMİNNNNNNNNNNNNNNN kuzum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar,
hepinize hayırlı cumalar....
dünden beri giremedim....ama kimse yokmuş zaten....
hepinizi öpüyorum.....
iyi hafta sonları.....

hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş

hayırllı ramazanlar...ben şu 10 gündür okadar yoğunumki yatılı misafirin biri gidip biri geldi yatılı gelmese gündüz oturmasına geldiler üstelik kardeşim bizde kalıyor ...dün akşam yalnız kalacaz diye sevinirken ablam bugün taşınacaktı dün taşınınca dün akşam çoluk çocuk geldiler ablamlar bugün gittiler ama çocuklar bizde memleketede beraber gidecez gidene kadarda yalnız değiliz gerçi kalabalık falan ama güzel geçiyor sıkmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…