hayırllı ramazanlar...ben şu 10 gündür okadar yoğunumki yatılı misafirin biri gidip biri geldi yatılı gelmese gündüz oturmasına geldiler üstelik kardeşim bizde kalıyor ...dün akşam yalnız kalacaz diye sevinirken ablam bugün taşınacaktı dün taşınınca dün akşam çoluk çocuk geldiler ablamlar bugün gittiler ama çocuklar bizde memleketede beraber gidecez gidene kadarda yalnız değiliz gerçi kalabalık falan ama güzel geçiyor sıkmıyorlar
kızlarrrr
hepinizin ramazanını kutluyorum...
biz iyiyiz. sadece yoğun bir dönemdeyiz... işler çok yoğun o yüzden sık giremiyorum.
haber vereyim istedim.
sizleri çok seviyorum.
hepiniz dualarımdasınız....
kendinize iyi bakın....
neden kimse yok,neden neden neden?????????????????????????????????????????????????
günaydın arkadşalr hepinizin ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar diliyorum
blue bebişimiz nasıl sen nasılsın canım
ben geldimmmmmmmmmmhemşom
oneday naber artık face msn kk doğru dürüst görüşemiyoruz
slm kızlar
hayatımmm canımmm ayy görüşemz olduk bu ne ya
fatocum canım burda nem oranı oldukça fazal biraz havaların sıcaklığı biraz iş sıkıntısı ve ramazanında etkisyle mayıştıkk ttalım facdede msn fazla görüşemez oldukk :)))))
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benimm ttalım korkma hiçbirşeyden rabbimin izniyle sağ salim kucağına alacaksın bebeğimm
ve d,iğer fısrtıklar umarım hepiniz çok iyisnizdir dualrım sizlerele dün msn de geçmişi yad ettikk bütün kızları masaya yatırdık hahahahhahahahahhaha neler yaşamızş neler kimler hamile kalmış kimler anne olmuş vs vs vs inşallhhh sıra siz bekleyenlerde en kısa zamanda hamiş olmayan arakadşlarım hamiş olur bu mübarek günler hurmetine aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alüüüüüü napıyorsunuz?
Ben artıkım işe başladım Uras paşamızda büyüyor maşallah ama epeyce zorlanıyorum.
Sizler nasılsınız?
Alüüüüüü napıyorsunuz?
Ben artıkım işe başladım Uras paşamızda büyüyor maşallah ama epeyce zorlanıyorum.
Sizler nasılsınız?
kuşum noludu böyle yaaa...
ramazandan mı, işten mi,
eski günlere geri dönelimmmmmmmmmmmmmmmmm
kaynat kız şurayı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?