Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm kimsecikler yok ama gelen okur nede olsa kızlar herkese hayırlı ramazanlar rabbim bı mıbarek günler vesilesiyle dualarımızı kabul etsin hepinizi öper kaçarım byyy

çok hoş yazmışsın ya okurken güldüm

kızlarrrr
hepinizin ramazanını kutluyorum...
biz iyiyiz. sadece yoğun bir dönemdeyiz... işler çok yoğun o yüzden sık giremiyorum.
haber vereyim istedim.
sizleri çok seviyorum.
hepiniz dualarımdasınız....
kendinize iyi bakın....

blue bebişimiz nasıl sen nasılsın canım

neden kimse yok,neden neden neden?????????????????????????????????????????????????

ben geldimmmmmmmmmm hemşom

günaydın arkadşalr hepinizin ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar diliyorum

oneday naber artık face msn kk doğru dürüst görüşemiyoruz

günaydınlar herkeseeeeeeeee

amaaaa size öpcük atamıyorum....unuttum sanırım nasıl yapılması gerektiğini...

güzeller sizden haberleri okumaya geçeceğim için çabucak yazıyorum...

herkesin Ramazan ayı mübarek olsun...Allah muradlarınızı tez vakitte bu ayın hürmetine hemen versin inşallah....

Rabbime şükürler olsun biz çok iyiyiz çıtır ablaları dün kontrolümüz vardı....her kontrole korka korka gidiyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.....Rabbim hiçbirimizin korkularını karşısına çıkartmasın....

minik kalbi atıyor....elleri ayaklarıda oynuyor maşallah....ama 11 haftalık görünsekte daha miniğiz

Rabbim korkusuz bi şekilde size de yaşatsın inşallah....her zaman dualarımdasınız.....

iki hafta sonra tekrar kontrolümüz var.....Allah nasip ederse ikili testleri yapılacak.....
bu arada 2,5 aydır öksürüğüm devam ediyor...ne yaptıysak geçiremedik....

hepinizi koccaman öpüyorum....çok ama çok özlemişim sizi....sık giremiyorum....ama aklım burda....

Allah tüm dualarınızı tez vakitte kabul etsin....sevgiler

slm kızlar

hayatımmm canımmm ayy görüşemz olduk bu ne ya

fatocum canım burda nem oranı oldukça fazal biraz havaların sıcaklığı biraz iş sıkıntısı ve ramazanında etkisyle mayıştıkk ttalım facdede msn fazla görüşemez oldukk :)))))

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benimm ttalım korkma hiçbirşeyden rabbimin izniyle sağ salim kucağına alacaksın bebeğimm

ve d,iğer fısrtıklar umarım hepiniz çok iyisnizdir dualrım sizlerele dün msn de geçmişi yad ettikk bütün kızları masaya yatırdık hahahahhahahahahhaha neler yaşamızş neler kimler hamile kalmış kimler anne olmuş vs vs vs inşallhhh sıra siz bekleyenlerde en kısa zamanda hamiş olmayan arakadşlarım hamiş olur bu mübarek günler hurmetine aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmmmmmmmmmmmmm

sevoz bebişimle biz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

fatoşummm
iyiyiz biz bebişle.. siz nasılsınız canım...
sonuçların çıktımı... nasıl..
her şey yolundamııııı?
öpüyommmmmmmmmmmmmmmm

kızlar
fatoş,serpil,blue,nuray,nazemir,masal,
ve diğer kızlar......
ben iyiyim, bugün birkez daha sperm testi verdik....sonuç yarın çıkacak...
bakalım sonuca göre bir durum değerlendirmesi yapıcaz.....
hepinizi çok özledim.....

Alüüüüüü napıyorsunuz?
Ben artıkım işe başladım Uras paşamızda büyüyor maşallah ama epeyce zorlanıyorum.
Sizler nasılsınız?

Alüüüüüü napıyorsunuz?
Ben artıkım işe başladım Uras paşamızda büyüyor maşallah ama epeyce zorlanıyorum.
Sizler nasılsınız?

mısracım hoşgeldin....
oh maaşallah 4-5 aylık olmuştur uras paşamız.....
işe başlamana da sevindim,hayırlısı olsun canım.....
biz de herkes iyi.....yok bi değişiklik....

Alüüüüüü napıyorsunuz?
Sizler nasılsınız?

mısracım hoışgeldin canım uras paşaya maişalhhhhhhhhhhhhhhhhhh işine başlaman iyi olmuş canım aramıza tekrar hoşgeldin

kuşum noludu böyle yaaa...
ramazandan mı, işten mi,
eski günlere geri dönelimmmmmmmmmmmmmmmmm
kaynat kız şurayı......

ayy hayat hava bir sıcak bir nem var bacım abowwwwwwwwwwwwwww ölüyoruz dirlsek kaynatacağız da dirilemdik hahahhahahah bir türlü .)))))))))))))))))) sen nasılsın talım son gelişmler nediir????

Canım,tahmin ediyorum ne kadar sıcak ve zor çekilir olduğunu....
Allah kolaylık versin valla....sıcak neyse de, o nem mahfeder adamı.....
Canım bende bi değişklik yok işte....
Başta da yazdım zaten,bugün bi tüpçüye gittik,neden gittiysek,benim drm yönlendirdi..
O da,yeni bir sperm testi istedi..yarın sonuç çıkacak,ben de bi bakayım sperm durumuna da,
ona göre bi karar vericem artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…