Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hayırlısı olsun bir yerden başlamak lazım bence herşeyde bir hayır var tüpçü baksın bakalım belkdşe tüple olacak neden olmasın ki balım spremlere bakalım durum ne malım wenharın eşindede sprm sorunu çıktı kızcağız o kadar çaba sarfetii neyse en son test yaptırdılar sayı az çıktı umarım seninkinde sorun yoktur varsada en azından önlem alınır canım

slm kızlar nasılsınız.benim iki çocukla feleğim şaştı valla hiç uğrayamadım işede gitmiyorum evden halletmeye çalışıyorum ramazanda geldi ramazanınız mübarek olsun oruçlarınız kabul olsun inşallah.

ahsen geçen msnde senin kulklarını çınlattık
fatoş-nihal-ben-cimcime(şeyma) şermin (ebrarr) nermin, serpoş seni konuştuk napıyo diyee herkes özledi seni arada haber ver

ayyy hoşgeldin evet tuğbanın dedği gibi geçen kulalarını çınlatık ya kızlar kalp kalbe karşı dedikleri bu olsa gerek

ahsen geçen msnde senin kulklarını çınlattık
fatoş-nihal-ben-cimcime(şeyma) şermin (ebrarr) nermin, serpoş seni konuştuk napıyo diyee herkes özledi seni arada haber ver

canım bende sizleri özlüyorum aklıma geliyo kızlar ne yapıyor diye.ama hiç vaktim olmuyo bilgisayarı açmıyorum günlerce.çok yoruyo bıdıklar.

ayyy hoşgeldin evet tuğbanın dedği gibi geçen kulalarını çınlatık ya kızlar kalp kalbe karşı dedikleri bu olsa gerek

canım nasılsın ismini değiştirmişsin tuğbada değiştirmiş.ben görmeyeli epey değişiklik olmuş:))ay fatoşun bebeği kocaman olmuş maşallah.haftasını görünce şaşırdım.Allah tamamına erdirir inşallah.

yiriz biz o bıdıkları

çok tatlı oldu küçük bıdık teyzesi.yedi aylık oldu tam yemelik:)ama abisi çok kıskanıyor huzur vermiyor çocuğa bugün ayağını ıstırmı çığlık çığlığa ağluyo oğlum neden yaptın dedim saat yaptım anne dedi offfffff:)kızsan mı sevsen mi bilemedim bir daha yapma dedim.

canım bizde sorun çıktı zaten 2.5 ay önce bi test yaptık,durum çok iyi değil, hamile kalmayı uzatacak kadar sorun var..ben de 2.5 aydır eşime vitamn yüklemesi falan yapıyorum....bakalım işe yaramadı mı yaptıklarımız...bakıcaz işte,inşallah biraz ilerleme vardır...
iyileştiyse,bi kaç ay daha doğal yoldan deniycem.....

canım bizde sorun çıktı zaten 2.5 ay önce bi test yaptık,durum çok iyi değil, hamile kalmayı uzatacak kadar sorun var..ben de 2.5 aydır eşime vitamn yüklemesi falan yapıyorum....bakalım işe yaramadı mı yaptıklarımız...bakıcaz işte,inşallah biraz ilerleme vardır...
iyileştiyse,bi kaç ay daha doğal yoldan deniycem.....

ewt isimler değişti ama biz aynıyız evet fatoşun bebeği kocaman oldu bugün dr geldi maşallah çok ii

senin bıdıkda büyümüş jkızzz yirim onu
aaa abiside neden yapıyo ağlarr ma ooo ay kız üstüne kuma geldi çocuğun

ewt isimler değişti ama biz aynıyız evet fatoşun bebeği kocaman oldu bugün dr geldi maşallah çok ii

ahsen tuğbanın dedği gibi biz aynıyız aaa bu arad ben serpil hahahhahhahhahhah bıdığını öppppppppppppppp biizm yerimize

hayat kavuniçi canım inşallhh ilerleme kaydedilmiştir rabimm yardımcın olsun doğal biraz daha ndene bakalım kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…