Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın arkadaşlar
Bugün hiç ama hiç keyfim yok.
Sabaha kadar 3 değişik yerde yatıyorum uyku muykuda yok,bir de eşim eve çok geç gelmeyi adet edindi cinler tepemde.
Uras a annem baktığı için haliyle bizim evde kalıyor hiç uyumuyor bir de onunla uğraşıyorum,eşiminde geç gelmesini kafaya taktı iki arada bir derede kaldım (

günaydın mısracım canım havalardan olsa gerek cinlerin tepene çıkması birde kuzuzm henüz lohusa pskolojiisni atlatamadın balım ondan seni çok özledim bennnnnnnnnn (((((((((((((((((((((( hemde çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

üzülme diycemde benim adamda ayrı ci,ns bende de var bi manyak bu erkek milleti ne sanıyo kendini yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mısracım nasılsın canım. salı günü aradım seni telefonuna cevap vermedin. sanırım yeni numaram olduğundan farketmedin ben olduğumu.

eşin neden geç geliyor ki sıkıntılarımı var. annenle eşin arasında kalmana çok üzüldüm canım
ama lütfen üzülme bu dönemlerde eşler arasında hep sıkıntılar olduğunu hep duymuşumdur.

urasımız nasıl en önemlisi o. çok öpüyorum uras paşayıda senide

Serpil cim ben de seni çok özledim kuzum.

Eşimin sıkıntısı yeni bir iş kuracak aklı fikri orda.İyi tamam da bizi unutuyor

Canımcım valla Uras bey hayatımıza girdiğinden bu yana telefonla aram hiç iii değil.Çoğu zaman nereye bıraktığımı bile bilmiyorum sürekli de sessizde,şimdi işe başladığım için daha çok yanımda oluyor.
Güzel haberlerini aldım bebişimiz çok iyiymiş maşallah,Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah.

Hepinizi çok öpüyorum

Canımcım valla Uras bey hayatımıza girdiğinden bu yana telefonla aram hiç iii değil.Çoğu zaman nereye bıraktığımı bile bilmiyorum sürekli de sessizde,şimdi işe başladığım için daha çok yanımda oluyor.
Güzel haberlerini aldım bebişimiz çok iyiymiş maşallah,Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah.

Hepinizi çok öpüyorum

kızlar hepinize iyi günler,hayırlı cumalar....
biz dr ye gittik..eşimin sonuçları içöin çok kötü değil dedi dr....
çok ayrıntılı görüşemedik,bu spermleler hamilelik olur ama,zaman alabilir,
yaş sorunu da var, tüpe geçelim dedi....
ayın 16sında bi gidip konuşucaz bakalım...
ama benim gönlüm yine de doğal yoldan....
bu ay bi sıkı çalışayım bakalım..
canım sıkkın ,ya da üzgün değilim ama,kafam çok karışık,
34-35 yaşında olsam bekliyim, ama kocaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir 38........
daha ne kadar bekliyim di mi............

canım bencede bekleme dr görüş tüp bebek yapın (tabiki bununda garatisi yok ama )zaten yaş 38 diyorsun bundan sonraki zmanlarda gebelikte sıkıntı ooacakatır
ben 35 yaşımdayım ama korkularım var ne olacak olacakmı olursa nelerle karşılaşacağım
onun için sende kendini hazır hisedince denmelisin derim ben

canım ne olmuş yaşına daha gençisn bacımm sen bu ay sıkı çalış baklaım zaten tüp olayını kışın yap şuan sıcaklarda tavsiye etmem inşallhh tüpe gerek kalmadan kendiliğinden hallolr tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…