Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi

canım sigorta bu tahlilerin hepsini yapıyorum ben ve diğer arkadşlarım yaptırmıştık sende en kısa zamanda yaptır muhakak

hayat canım poztiff bakaraka herşeyi çözeceğiz değilmi ?? mucuxxxxxxx

fatocummmmmmmmmmm canım şehzade annesii nasılsın

folcasit hormonal kanki balımmmmm

şekerlebkebii havuç suyu hımm leziiz güzel kocacaığını ellerinle besliyorsun :)))

kumsalımm nerşlerdesinnn

belanay sağlığın nasıl oldu canımmm

mısrammmmmmm sıcaklarda cnnnet modundayız .))) bakalım 15 den sonra havalar dönermi uraspaşayı öp

zeytinim o ttalı yakışıklı oğlunu ye bizm için

ahsen biliyoruz yoğunsun çalışıyorsun ama kalbimizdesin

yeter ben iyim sıcaklarla yerlerde sürünüyoruz bol bol yüüzyorum bacımm

nazemirrrrrrrrrrrrr kız nerelerdesin boşa çıkamdınmı ?????

nuray keyfin nasıl kuzuumarım herşey yolundadır

serpilim
nasılsın hayatım....
bende gene p.tesi sendromu.....

ev işin naptın canım,hayırlısıyla oldu mu bişeyler...

ttalım ev işi yatıı istediğim krdeyi vermediler verdiklerinde ben kabul etmedim :)) canım geçmişte mehmet benim ofisi kullanarak krdi çekmişti geç ödemelerinden dolyı sıkıntı yaşdım onun yüznden alamadım inşallhh rabim onunda ayağına dolandırır bir şeklde ben iyim cnmm havalar berbat onun haricinde bir sıkıntım yok şükür bebğimm :)))

anladım sıkıntılı görünen durumlardan kredi vermezler...
olsun canım,her işte vardır bi hayır, hayırlısı buymuş...başka biyerden başka bi kapı açılır....
yeter ki,sağlığın yerinde olsun canım...ev her zaman olur.....
bura emlakçılar öyle bi sektör kurmuşlar ki,
bankalarda tanıdık buluyolar,
o tanıdık vasıtasıyla istedğin krediyi çektiriyolar sana....ilginç bi durum....
biz de bi niyetine girmştik,evi değiştirelim yeni biyere çıkalım diye,
emlakçı dedi,ne kadar çekmek istiyosanız bi çektiriz size, şaşırmıştım....

canım evet o muhabet buradad mevcut ben çok üstünde durmadım yani üstelemdim çok üstelesem çözerim ama şu dalagalanan piyasad çokda riske etmeyeim dedim .))) ama hedefimde ev almak var artık bakalım 2012 ye erteleiyorum tatlım

Serpil im nasılsın kuzum?
Ben işyerine yeniden alışmak için çalışmalardayım,1 rapor yazayım dedim 2 saat oldu sallanıyorum

Ev alacakmışsın inş dilediğin krediyi alırsın.

anladım canım.....en iyisin yapmışsın....hayırlısı olsun...

canım ben memleketteyim temizlik yapıyorum ev 11 ay kapalı kalınca haliyle herşeyleri yıkayıp siliyorum... işlerim bitincede denize gidecez gezecez bol bol tabiki çalışmaya devam...arada ben girip okuyorum ama pek yazmaya fırsat olmuyordu herkesler iyi inşallah maşallah

nazemircim,hoşgeldin canım....
sizin memleket yanlış hatırlamıyorsa karadeniz di değil mi....
ne güzeldir oralar, ben de inşallah apustos ayı içinde karadenizimtrak olan amasraya gideceğim,haftasonu kaçamağına inşallah.....
burda herkes iyi,
ama yaz tembelliği yapıyoruz, bi glip bi gidiyoruz,..
iyi olmana ve uğrmana çok sevindim cnaım,
kendine çok iyi bak....öpüyorum

canım hoşbulduk evet karadeniz zonguldakdayım ben... bizde amasraya gidecez küçük şirin biryer geçen sene 2 kez gidebilmiştik inşallah busene daha çok gideriz bazende daha yakın yerlere gidiyoruz denize... biz sabah gidip akşama dönüyoruz 1 buçuk saat falan uzaklığı bize sevindim bak memleketime geleceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…