Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... rabbim bir dahakine kucaklarınızda bebişlerinizle girmeyi nasip etsin...
kızçem ve ben hepinizi çok özledik teyzeleri...
nasılsınız...
umarım yaramazlık yoktur...
sizi seviyoruz kocaman....

geçmiş bayramın kutlu olsun canım...
biz de seni ve kızçeni çok seviyoruz.allaha emanet olun.

seni bian 40yaşta yakaladım gittin....
n eçok işin var,ne çok işin var.....
git de bitir bari işlerini....
bayramın kutlu olsun canım....

evet canım seni profilinden nerede diye bakarken gördüm ilgimi çekti... tamda bunun üzerine düşünürken genç anne olamadık acaba 40 yaşlarında anne olabilirmiyim diye düşünürken o sayfada yakaladım seni bir ara okuyacam hepsini...bende mutfağı temizliyorum sonrada turşu yapacam benim işim hiç bitmez memleketten gelince

işlen canım işlen.....iyidir......turşu muuuuuuuuuuuuu?????????????...çok severim....
valla nazemircim orda bi arkadaşımın durumunu yazdım..onu bi ara oku.....güzel bişey...allahım inşallah en kısa zamanda verir bebeğini.....sendeki sorunu bilmiyourm,hiç konuşmadık onları......zaten 40 yaş anneliği modaymış canım....ben soranlara öyle diyorum,40 yaşında doğurucam...sen 74lü müydün,benden ya iki ya bir yaş küçüktün sanırım..ben 73lüyüm.....

mrhb nasılsınız kızlarr

yeter merhaba canım....topiklerin hiç unutmayan,kendini de unutturmayan vefalı dostu......

Umursama Dünya GeLse Üstüne , İcinde ßüyüyen ßir Ahın oLsun ; ELbet ßirgün Devran Döner Tersine , Sabrın En ßüyük SiLahın oLsunnn...!

bende çok severim turşuyu ama kendi yaptığımı daha çok, biraz kendini beğenmiş gibi oldu ama hazır turşuları sevmiyorum içinde limon olduğu için ben limonu yemeklerde sevmemde.......senin yazdığını okudum o sayfada inşallah bir mucizede bizi bulur ... ben 75 liyim canım valla mecburen modaya uyacaz artık genç anne olma ihtimalimiz yok inşallah 40 da anne olabiliriz...bazen ümitsizliğe düşüyorum ya olmazsa diye ama kendimi çabuk toparlıyorum

3 gündür kimseler uğramamış buraya....

canlarım nasılsınız diye gezmeden önce selam vereyim dedim....

benden haberler vereyim size...bu perşembe bebeğin cinsiyetini öğreneceğiz Rabbim nasip ederse....
17 haftalık olduk ama ben hala hiçbir şey hissetmiyorum...karnımın büyümüyor bide :44: anlamadım....dualarım sizinle öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı

güzelim topiğimiz,
güzel arkadaşlarım,
güldüğümüz,
ağladığımız,
halay çektiğimiz zamanlarımız.....
çok özlüyorum burayı....
ama nafile,kimsesiz kaldı,
üstünde kapkara bir toprak tabakası....
herkese sevgilerimi gönderiyorum burdan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…