hatırladım serpil merak etme. mısra bana yazmıştı bu cevabı.
çılgına katılıyorum . bu konu hakkında bizi karıştırmayın.
ben mutlu mutlu herkesle yazışırken bi sabah uyandığımda yep yeni bi topik açıldığını gördüm.
meeğersem özelden yazışmalarda neler oluyormuş,kazan kaynıyormuş.
haberim yoktu.siz böyle mutlusun ben de
olduğum yerde mutluyum
başka da bişi yazmıcam
mısra hamilemi kızlar....ay çok mutlu olsum :)) gözün aydın olsun mısracığım...sağsağlim alırsın inşallah meleğini kucağına....
hatırladım serpil merak etme. mısra bana yazmıştı bu cevabı.
çılgına katılıyorum . bu konu hakkında bizi karıştırmayın.
ben mutlu mutlu herkesle yazışırken bi sabah uyandığımda yep yeni bi topik açıldığını gördüm.
meeğersem özelden yazışmalarda neler oluyormuş,kazan kaynıyormuş.
haberim yoktu.siz böyle mutlusun ben de
olduğum yerde mutluyum
başka da bişi yazmıcam
mutlu olduğunuz yere dönün o zaman ikinizde gittiğiniz yerlerde de ileri geri yalan yanlış konuşmayın biz konuşmuyoruz bile sizin için hepiniz için konuşanlar var biz yeni topiğimizde
kendi dostlüğümuzla ilgileniyoruzzz o zaman ve sen diğerleride aynen kendi mutlu oldukları yerde kendi derteleriyle ilgilensin başkalarıyla değilllllllllllll:teytey:
canım ya sen zaten seçimini yaptın peki neden geldin buraya laf sokmayamı???????????
allah akıl fikir versin
ne dieyim
allah akıl fikir versin
ne dieyim
busem sen üzme kendini canım benim.HAKLISIN AKIL FİKİR VİCDAN SAMIMIYET HASETSİZLİK VERSİN :teytey::teytey::teytey:
KATILIYORUM CANIM SANA :teytey::teytey:
busem sen üzme kendini canım benim.
kızlarrrrrrrrrrrrr skain olun bakalımmm sakin olun şimdii konuyu kapatalımm kırmayaım birbirimizi stres yok no panikk lütfennnn benim için herkes önemli haydiii bütün eller havaya diyeceğimde pek hava modunda değilimm :)))
niahlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar işlerimd e çok çakıuldım buraya :)))
tamam fatoşcumm :teytey:
tamam fatoşcumm :teytey:
inşallah canım ya ama göğüs hassasiyetinden başka hiç bir şey yok. onlarda zaten reglim yakın. ve reglim yaklaştığı zaman her ay olurdu bu yüzden hiç bir şey hissetmiyorum. geçen aşılamada kasık sancılarım filan oluyordu öyle bir umudum vardı gerçi o sancılarda fossssssss çıkmıştı ama hayırlısı allahtan
niahlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar işlerimd e çok çakıuldım buraya :)))
e hadii hopaaa hlayaaa:teytey::teytey::teytey:
hihoyyytolumunekankayizsmile:lepi::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:laelaelaelaelae
hihoyyyt hadi kumsal pisteeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythayırlısı olsun canım çok güzel olucak benceopuyorumnanaktan
yarasın gülüm alkisalkisalkis :içelim: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:oh oh yandan hayıt içelim güzelleşelimm:içelim::teytey:
elalleem ne derse desin hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hopaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
yarasın gülüm alkisalkisalkis :içelim: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?