belanayımmmmmmmmmmm canımmmmmmm ayy ne yapayım annelik modundan uzak durmaya çalışıyorum
ayyy hayatcımmm aşk macerası yaşayıyım diyorum onuda beceremiyorum :))))))))))))) bir türlü aşk olmadı birleri alaklı oluyor ama ben beceremiyorum kız ne olacak benim bu halim
sağol serpilcim sevincime ortak olman ne güzel kız dur benide ağlatacaksın zaten ağlamak için fırsat kolluyorumbelanayyyyyyyyyyyyyyy ne neeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr aman Alalhımmmmmmmmmmmmmmmm belanayy şoktayımmmmmmmmmm aman Alalhımmmmmmmm rabbimmmmmmmm ne büyük tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyy ağlayacağım ben yaaaaaaa
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,yasmi_n,nur_nurca,zeytin1007+,
ya belanay mucize ya rabbim ne büyükkk
kızlar nasılsınız canlarım
ben iyiyim denetim var uğraşıyorum
hepinizi kocaman öptm byee canlarımmm
hoşgeldin serpilim kız sen olmayınca kimsenin giresi gelmiyor topiğesen gelince hepimiz toplanıyoruz valla ben kaç kere geldim baktım ne yazan var ne uğrayan gelmez oldum bu rada sağlığım iyi canım teşekkür ederim bu arada sana güzel bi haber vereyim hamileyim yarında bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü bakalım kısmet heyecan hat safhada yarın çok uzak gibni geliyor dua et bizim için olurmu
kumsal canım nasılsın çok özledim senii
nazemir ohhh sefan olsun bebbeğim gezip tozuyorsun yarasın maşallhhh darası senin başına
nuraycım artık buralardayız malum kış geldi biizm buraya gelmedi ama y,inde olsun
hayatkavuniçiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin
günaydın tünaydın iyi günler arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ben azcık yorgunum,haftasonu oğluşla uğraşmaktan helak oldum.sanırım dişleri çıkacak huysuz,iştahsız ve de ateşli(
serpilcim uras diyor ki 'serpil teyzeme küstüm ben artık abi oldum ama teyzecik gelip beni görmüyor' diyor.bilgilerine:))))
Slm kızlar bugün pzt malum işler yoğun hepinize mutlu bir hafta diliyorum kocaman öpüldünüz
kızlar nasılsınız kimse yok incin top oynuyor başka bir topiğemi takılıyorsunuz.ben çok uzun zamandan sonra işe geldim artık işimdeyim ama aklım evde çocuklarda...
Slm kızlar bugün pzt malum işler yoğun hepinize mutlu bir hafta diliyorum kocaman öpüldünüz
kızlar nasılsınız kimse yok incin top oynuyor başka bir topiğemi takılıyorsunuz.ben çok uzun zamandan sonra işe geldim artık işimdeyim ama aklım evde çocuklarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?