Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,yasmi_n,nur_nurca,zeytin1007+,

ya belanay mucize ya rabbim ne büyükkk

belanayımmmmmmmmmmm canımmmmmmm ayy ne yapayım annelik modundan uzak durmaya çalışıyorum

ayyy hayatcımmm aşk macerası yaşayıyım diyorum onuda beceremiyorum :))))))))))))) bir türlü aşk olmadı birleri alaklı oluyor ama ben beceremiyorum kız ne olacak benim bu halim

sen uzak dursanda hormanlar durmaz canımcım sana bi enişte bulcaz ve hemen çalışmalara başlıcaksın serpilim rabbim büyük olmaz dediğin şeyler oluveriyor hayatta se umudunu yitirme menapozda kadınlar hamile kalıyor hele bi enişteyi bulalım gerisi kolay
sağol serpilcim sevincime ortak olman ne güzel kız dur benide ağlatacaksın zaten ağlamak için fırsat kolluyorum

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,yasmi_n,nur_nurca,zeytin1007+,

ya belanay mucize ya rabbim ne büyükkk

kızlar nasılsınız canlarım
ben iyiyim denetim var uğraşıyorum
hepinizi kocaman öptm byee canlarımmm

kızlar nasılsınız canlarım
ben iyiyim denetim var uğraşıyorum
hepinizi kocaman öptm byee canlarımmm

günaydın zeytinim denetmelerin başarılı geçsin inşalalhhh

belanayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım dün dünyanın en büyük güzel haberlerinden biriydii çok duygulandım ve gözlerimden yaşlar süzüldüü çok sevindim ve senin söyledğin şeylerde katılıyrum hormonlar konusnda .)))))) darası gizem79 ve kumsala ve bizm bütünnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlra aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar canlarım hayırlı cumalar rabbim gönlünüzden geçen herşeyi hayırlısyla sizlere nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniizn günü dünden güzel geçsin

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim tün duarımızı kabul etsin inşallah

canlarım nasılsınız... bende bi fırsat bulup yazamadım ben tatilden döndüm ama 3 hafta sonra tekrar memlekete geldim... kardeşim gelmişti bana çocukla yalnız otobüslerde zor olduğu için onunla memlekete geri geldim buradada net bulunca hemen yazayım dedim gerçi çocuklardan anca girebildim şimdi gelirler yine ...belanaycım gözün aydın hem çok şaşırdım hem de çok sevindim mucizen seni buldu... yanlış hatırlamıyorsam rahatsızlıığın vardı ve bir süre çocuk yapmamanı söylemişti dr... ALLAH ın takdiri sual olunmaz.. hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inşallah

belenayyyy çok sevindim canım bir haftadır yoktum yeni baktım ve inan çokkkkk mutlu oldum rabbim hayırlısıyla meleğini seninle buluşturdu şükürler olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinnnnn canımmm

kumsal canım nasılsın çok özledim senii

nazemir ohhh sefan olsun bebbeğim gezip tozuyorsun yarasın maşallhhh darası senin başına

nuraycım artık buralardayız malum kış geldi biizm buraya gelmedi ama y,inde olsun

hayatkavuniçiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin

bu sıralar böyle oldu güzelde oldu kendimi dinlemiyorum en azından ...daha sırada akçay var kardeşimle akçaya gidecez gezmeye bayaa moral oldu banada... sende iyisin maşallah tatilin hiç bitmesin...hayatkavuniçi canım küstünmü yoksa ... arkadaşlar herkesler iyidir inşallah

Günaydın tünaydın iyi günler arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ben azcık yorgunum,haftasonu oğluşla uğraŞmaktan helak oldum.Sanırım dişleri çıkacak huysuz,iştahsız ve de ateşli (

Serpilcim Uras diyor ki 'Serpil teyzeme küstüm ben artık abi oldum ama teyzecik gelip beni görmüyor' diyor.Bilgilerine:))))

serpil teyzesi ona kurban olsun vallhii uras paşa çok haklı bebbeğim en kısa zamanda inşallhh gelip onun cin biberini yiyeceğim

kızlar nasılsınız kimse yok incin top oynuyor başka bir topiğemi takılıyorsunuz.ben çok uzun zamandan sonra işe geldim artık işimdeyim ama aklım evde çocuklarda...

Slm kızlar bugün pzt malum işler yoğun hepinize mutlu bir hafta diliyorum kocaman öpüldünüz

ooooo...kimle gelmiş kimler,hoşgelmişsiniz....nasılsınız,gelişmeleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar nasılsınız kimse yok incin top oynuyor başka bir topiğemi takılıyorsunuz.ben çok uzun zamandan sonra işe geldim artık işimdeyim ama aklım evde çocuklarda...

evet canım..topik resmen kimsesiz..işte arasıra ben ve yeter gelip hal hatır soruyoruz ...
bebeğin ve sen umarım iyisinizdir...ikinizi de kucaklıyorum....

Slm kızlar bugün pzt malum işler yoğun hepinize mutlu bir hafta diliyorum kocaman öpüldünüz

ooooo...kimle gelmiş kimler,hoşgelmişsiniz....nasılsınız,gelişmeleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet canım..topik resmen kimsesiz..işte arasıra ben ve yeter gelip hal hatır soruyoruz ...

doğru mu duydum....doğru mu duydum....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............allahım sen büyüksün.....
canım benim allah tamamına erdirsin....
nasıl sevindim bilemezsin.......
ayyyyyyyyyyy.....çok hoş oldu içimmmmmmmmmmmmmmmmm...............

nasıl becerdin bize de söylesene beyaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar nasılsınız

serpilim inan bende çok özledim hayırdır kuzu ne gelişmesi bişiler mi var yoksa

ahsen canım işe başlamışsın hayırlı olsun nasılsın oğluşlar nasıl

hayatcım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…