Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canlarım benimmmmmmmmm nasılsınız kızlar ben biraz girmek içimden gelmedi galiba annne olamayışımın sıkınıtısını içimden atamamıştım neyse artık umurumda değil hepiniz iyi olun gerisi fasa fiso

kumsalım canımmmmmm nasılsın kuzum seni zöledimmm

masalım bebşinin cinsiyetii ayyy rabbim korusun maşallhhh maşallhh sen panik olma tatlım hamileliğinin tadını çıkart lütfen

yeterrr nasılsın canım eşin nasıl oldu umarım sende iyiisndir tatlımmm

fatoözle sende iyisin bbeşimizie iyi bak

mısracım giriyormusn bilmemem ama bugun ıspartalı müşterilerim vardı bayanın biri sana o kadar benziyordu ki böyle kadına baktım durdumm

belanayy canım sağlığın nasıl oldu umarım biraz olsun iyi olmuşsundur dualrımzı sneinle tatlımm

hayatkavuniçi çok sıkıldın biliyorum bende biraz kendimi eğelnidriuyorum canım iş güç sosyal yaşam vs vs atlattım herşeyi hataa ve hataaaa farkılı şeylerde var bilhare anlatırım

galiba topiğe diğer arkadşilar uğramıyoru ben hepiniziii öpüyorummm

bitanem bende çok özledim hemde çokkk allaha çok şükür iiyim yeniden tedaviye başlıyorum serpilim allahın izniyle bu sefer herşey daha güzel olur inşalalhh
sen nasılsın asıl nasıl gidiyor

Son düzenleme:

hemen yaz hemen yaz...ne var yok...çok merak ettim bak şimdikedi kedi olalı...............hadi inşallah...
kimsecikler gelmiyor valla..eminim okuyorlardır falan ama,yazan çizen yok.....hadi bakalım,bekleriz artık.....nerdeyse ben de istifa edeceğim kk'dan...ona göre....

canım sağol bu sabah baş ağrısıyla kalktımmmm
eşimde aynı kuzummmm

selamlar herkese

serpilim canım.....
ya ben geliyorum siz gidiyorsunuz....

neyse ben haberlerinizi alıyorum....okuyorum yani
sağlığınız neşeniz bol olsun....

bebişin cinsiyeti için doktor %80 kız dedi....

sağlıkla gelsin inşallah....darısı isteyen tüm arkadaşlarıma....dualarım hep sizinle....

amin canım amin...senin de bebişin sağlıcakla gelsin inşallah.....it is a girl
benim de kzım var ya,bitiyorum kızlara...

gözün aydın canım kızın olacak demek sağlıkla gelsin inşşşş prensesinn

hoşgeldin serpilim kız sen olmayınca kimsenin giresi gelmiyor topiğesen gelince hepimiz toplanıyoruz valla ben kaç kere geldim baktım ne yazan var ne uğrayan gelmez oldum bu rada sağlığım iyi canım teşekkür ederim bu arada sana güzel bi haber vereyim hamileyim yarında bebişimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbim inşallah bu sefer güldürür yüzümüzü bakalım kısmet heyecan hat safhada yarın çok uzak gibni geliyor dua et bizim için olurmu

bende seni merak etmiştim diğet topiğe yazdım nerede belenay dieee
canım yarın dünyanın en güzel sesini duyarsın inşşşşş

belanayımmmmmmmmmmm canımmmmmmm ayy ne yapayım annelik modundan uzak durmaya çalışıyorum

ayyy hayatcımmm aşk macerası yaşayıyım diyorum onuda beceremiyorum :))))))))))))) bir türlü aşk olmadı birleri alaklı oluyor ama ben beceremiyorum kız ne olacak benim bu halim

eeeeeeeeee artık topalanalımmı ?? malum yaz sezonu bitti henüz bizde bitmedi ama şöyle toplanalım kaynatalım ne dersiniz .)))

belanayyyyyyyyyyyyyyy ne neeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr aman Alalhımmmmmmmmmmmmmmmm belanayy şoktayımmmmmmmmmm aman Alalhımmmmmmmm rabbimmmmmmmm ne büyük tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyy ağlayacağım ben yaaaaaaa

zeytinnnnnnnnnnnnn belanay hamileymiş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şoktayım yarabimm vallhi şoktaım kumsal ve gizem kaldı eski topicden en eskilerden Alalhım inşallhhhhhhhhhh onlarda ve hereks hamile kalır aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…