Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil bana 5 yasin ekledimi kııııııııııııııız arada gümlemesin. dün gece 1 e kadar oturup okudum

şimdi bakın akşam eve giitim erke kardeşim uyuyor :)) banyoya girdim rakıyı gizlice havluya soktum :)))) banyoayya girdimm pamuğu ıslatımm uygulamaya geçtimm biraz bekletimm içerde sonra çıkartımmm pek iyi geldi azıcık yandımm :)) sonra geçtii teyzenin dedğği gibi iç çamaşırı giyindimm ama hiç akıntı yokk

serpil hadi bakalım tahriş falan olmadı dime peki idrara çıkarken falan yani hiç bir şey olmadı sana maşallah

ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .8
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1

toplam........... ..317 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

kızlar herkeze gunaydınnnnnnn günümüz güzel olsunn

günaydın canım benim hayırlı sabahlar

yinemi hamile çıkarma olasılığımız var. ben burdayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım sempatiksalakcinni

günaydınnnn kızlar..

günaydın sezencim nasılsın

ahsen nasılsın bir tanema.s.

Bir sürü alıntı yapmıştım tek tek cvp yazacaktım vaktim yok birazdan farklı bir kuruluşa gideceğim.

Tualina iyi diklerin için saol cnm.
Merak eden dostlar için sancılarım aynı şekilde devam ediyor.
Çok uykum var bunun dışında iyiyim.

HERKES KıMıN HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜYSE ALLAH ON KATINI VERSıN.AMıNNNNN DıYOR VE KONUYU HıÇBıR ŞEKıLDE AÇMAMANIZI RıCA EDıYORUM.CVP VERMESı GEREKEN BıRı VARSA O DA BENıM ,BEN SADECE KALP GÖZÜ AÇIK-SAMıMıYETıNE VE DÜRÜSTLÜĞÜNE ıNANDIĞIM KıŞıLER ıÇıN KENDıMı YORARIM.GERıSı FASO FıSO.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…