niahlim evet 2 tane sürpriz var sır gibi skalı tutacağımm :)) dermişimmm
buseee resimdeki ne kadar tatlı yaaaaaa bayıldım bayıldım :ecrin_bebek:
şimdi fatoş yazar ne oldu kim banada söyleyin :)))) fatoş seviyorum seni kaydirigubbakcemile2
busecannn bekleyelim görelimm :)))))sabır ayy çok işim var birazdan gelirimm açık kk
ne sürprizi kıııııııııııııııız. lan bir kaç dakika kayboluyorum bir geri dönüyorum şok oluyorum bende seni seviyorum nihalim ama bu sır ne birisi banada bir şey söylesin.sepil ??? süprizler var galiba 2 tane kaydirigubbakcemile2
buseee resimdeki ne kadar tatlı yaaaaaa bayıldım bayıldım :ecrin_bebek:
hamile listesi nasıl yapılıyor yapsakk
ok mısra
busecan çok acı değil oldukç güzel canım
fatoözelim var daha 2 hamiş var sırada sır kalsın
tamam bencede hemen olmazz ama diklkat ett hayıtt ne kadar acııııı benneyaptımki
Bir sürü alıntı yapmıştım tek tek cvp yazacaktım vaktim yok birazdan farklı bir kuruluşa gideceğim.
Tualina iyi diklerin için saol cnm.
Merak eden dostlar için sancılarım aynı şekilde devam ediyor.
Çok uykum var bunun dışında iyiyim.
HERKES KİMİN HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜYSE ALLAH ON KATINI VERSİN.AMİNNNNN DİYOR VE KONUYU HİÇBİR ŞEKİLDE AÇMAMANIZI RİCA EDİYORUM.CVP VERMESİ GEREKEN BİRİ VARSA O DA BENİM ,BEN SADECE KALP GÖZÜ AÇIK-SAMİMİYETİNE VE DÜRÜSTLÜĞÜNE İNANDIĞIM KİŞİLER İÇİN KENDİMİ YORARIM.GERİSİ FASO FİSO.............
wallahi bende senin gibiyim öğrenmeye çalışıyorum bebeğim ama söz öğrenirsem söylüycemşimdi fatoş yazar ne oldu kim banada söyleyin :)))) fatoş seviyorum seni kaydirigubbakcemile2
bence doğru tahmin fatoşş ayrıca senın kzızın olurda güzel olmamamı hiç sempatiksalakcinniserpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil bak walla çatlıycam ben yaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso çabuk söyle o iki kişi kim tualina ve benmiyim. en yakın olan bizim zamanımız olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2boshayallersmilebilmiyorumkismile:asigim::asigim::asigim::asigim:
bence doğru tahmin fatoşş ayrıca senın kzızın olurda güzel olmamamı hiç sempatiksalakcinni
Bugün içtim ilk defa fatoşcumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?