kızlar geldimm diğer oddadaydımm fatoözell şimdilik sır kalacak yakında söylerim dermişim :))))))))))))))
Bugün içtim ilk defa fatoşcumm
tualinaaaaaaaaaaaaaaaaa senden güzel haber alacağız
Bugün içtim ilk defa fatoşcumm
tualinaaaaaaaaaaaaaaaaa senden güzel haber alacağız
allah duysun ağzından :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bulabildinmi kaç paraymış
mısracığım ne belirtiler yaşadın canım paylaşırmısın bizlerle...
ahseeeeeeeeeeeeeee._81 geçmişimi okuyorsun canım sesin soluğun çıkmıyor nasılsın a.s. a.s. a.s.
tualinanında benim de son günümüz pazar yad pazartesi tatlımgünün ne zaman canım kaç gün kaldı pozıtıf enerjimisiz sana yollaayılmmmm
mısracığım ne belirtiler yaşadın canım paylaşırmısın bizlerle...
canım mısra geçmiş ysayfalarda yazdı belirtilerii seni şişesinm iyimii geçmişi okumuyormusun sonra olaylara fransıız kaldıyorsun :))
ohhhhhh kızlarrrrrrrrr yüreğim sızlar herkes geçmişe dalmışş :)9 bende öğlen kuföre gideceğimm koccaaım hazırlık yapıyor güneydoğuya alalh yardımcıları olsun kızlar umarım benimkide gitemz :))) şimdilk burada aman gitmesin dermişim :)))
tualina canım hamilelik şüphen mi var.günün ne zaman
kuzum okuyorum geçmişi ama rastlamadım mısranın mesajına onun için sordum :))
EVET CANIM BİR DALDIM ÇIKAMADIM KIZLARRRRR CANINIZI HİÇ SIKMAYIN ESKİ DEFTERLERİ KARIŞTIRMAYIN HERKEZ MUTLU HUZURLU OLDUĞU YERDE KALSIN TERCİHLERE SAYGI DUYARIZ.MORAL BOZMAK YOOOOKKK.
MISRAM CANIM O SANCILAR OLUR BENDEDE VAR ÜÇ AY FALAN GEÇMEZ.HAMİLELİK İŞARETİ İŞTEEE...
SERPİLL CANIM SIRRINI AÇIKLIYORUMMMMMMMMMM DİĞER HAMİLELER FOTOŞŞŞŞ VE NİHAL VEYA TUALİNA OLABİLİR KIZLAR HADİ SİZDEN BEKLİYORUZ BOMBAYI EVET HAMİŞ LİSTESİ YAPALIM VE UZASIIIIIINNNN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günün ne zaman canım kaç gün kaldı pozıtıf enerjimisiz sana yollaayılmmmm
moral bozmuyoruz tatlım sabah bir şok yaşadık ama geçti gitti. kesinlikle herkes mutlu olduğu yerde kalsın katılıyorum.
ayyyyyyyyyyyyyyy inşallah hamileyimdir yaaaaaaaaaaaaaaaaa. pazartesi gününe kadar nasıl bekliycem ben şimdi :kedi:bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?