Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsenciğim pazar günü günüm ayın 27 sinde, ufak tefek belirtilerim var...birde temiz yürekli arkadaşların kalbine doğuyor galiba :)) bakalım bekleyip göreceğiz...

ben mısraya dedim sen hamileisn mısra tahlili elinde bana ilk söylediği serpil sen biliyon bu işi dedi tabbii mısra şoktaaa şaşkındıı

khena hoşgeldin senide aramıza alalım hayıt kullanıyoruz kafa buluyoruz ilk hamişimizi dün öğrendik hayıt mucizesi katık bize

kuzum okuyorum geçmişi ama rastlamadım mısranın mesajına onun için sordum :))

hehhhh geldim ay evet serpilim fotocum geçmişteydim geldim ben hepinizi çok seviyorum:)))))))))) bize nazar deymesin teyzenin gelini 2 torunu geldi kafayı yiyoo dün uğradım ordan mevlüdü olan arkadaşa gitim dün güzel geçti arkadaşlarım nazar deydirecek yaff öle sıradan bişi giyyorum bayılıyolar dün garip şeyler oldu resimci arkadaşım var kendine abiye mağzası açtı biz otururken bi adam geldi birilerini arıyo galiba bakınıyodu burası ne lan ddedi bize şok olduk adam gayet şıktı sonra karşı mağzaya girdi arkadaşım siğara içiyodu burda erkeklere göre bişi yokmu erkekleri sevmiyomusunuz dedi arlkadaşımda dondu kaldı bende zaten kadınlardan nefter ederim vss ay bi sürü laf önceki karım ş.. sizdi vss ay çolk korktuksempatiksalakcinni

ben mısraya dedim sen hamileisn mısra tahlili elinde bana ilk söylediği serpil sen biliyon bu işi dedi tabbii mısra şoktaaa şaşkındıı

serpilciğim inaşlalh canım ...fatoşumuda ve benide bilmişsindir...rabbim bu yolda bırakmasın hiç kimseyi ....uzunca bir hamile listemiz olsun kızlar...hadi başlayın yazmaya...

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyyy öldümmm adraanalin yanii hıııı bizde sabah sabah adranalin yaşadık .)) ayyayy yarabbimm ne insanlar var tövbe tövbeeeeee

canım mısra geçmiş ysayfalarda yazdı belirtilerii seni şişesinm iyimii geçmişi okumuyormusun sonra olaylara fransıız kaldıyorsun :))

kız yazık ya hemen okunmuyor zateeeeeeeeeen kaydirigubbakcemile geçmişi okurken geleceği kaçırıyorsun

kuaförde napcanbayanssulusmilezemuszemus

ahsenciğim pazar günü günüm ayın 27 sinde, ufak tefek belirtilerim var...birde temiz yürekli arkadaşların kalbine doğuyor galiba :)) bakalım bekleyip göreceğiz...

sende ne belirtiler vardı tualinammmmmmm

2 haber alacağız inşalalhh senden ve tualinadan nihalim ben busecan kumsal beklemedeyiz ve diğer kzılarr

ayzın bal yesin senin cokacimcoook

yollayın buseciğim yaa bana ve fotoşuma yollayın sırada biz varız...27 si ikimizinde günü...

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım benim ya allah razı olsun benide unutmamış benim için de pozitif enerji istiyor. yerim seni. :içelim:

kızlar dün arkadaşıma gittimya çok samimi deiliz bizim alt katta oturuyodu taşındı pek elektirik almıyordum ama bana çok dua ediyodu elektrik meseleside eşimi bi artiste benzetiyomuş sürekli eşim gelirken bakıyomuş ondan kıl olldum ay ne ben elin kocası kime benzedi die bakarım nede başka bişi eşim tanımıyo eşine selam dio ben demem ya tanımadağım adama eşime dedim selamı var arkadaşımın die kim dio boş ver dedim neyse kız 6 yaşında kızı var 4 yıldr istiyomuş o bana daha önce maydanoz suyuna otur demişti yapmıştım sonraki ay boş gebeliğim olmuştu neyse ondada kist varmış olmuyomuş reglide görmüyomuş memişleri şişmiş 3 aylık hamile çıkmış kısmet dio ramazandı ve ben daha önce adat söktürücüyle regli oluyodum ramazanda aman kullanmayayım hapıda tam ay oruç tuttayım demiş ve hamileymiş kulansam belki düşcekti dio yani çok zorluklar yaşamış

yeni rakıyı la hamilelelkik Tıp dünyası şokta şokk şok şokk haberr kaçırmayınnn hamilelğin tek sırrıı şey,niizi sarhoş etmekten geçiyor takip edin azz sonraaaaaaaaaa

maydonoz ve süt buharı duydum ama uygulamdım ben canım uygulamsam ne olacakki kocamı var sankii şimdi artık evdede yani güneydoğu muhabetii çıkmaz inşallahh sevkiyat var bugün

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: İYİKİ VARSIN HTP-HONEY

serpilciğim inaşlalh canım ...fatoşumuda ve benide bilmişsindir...rabbim bu yolda bırakmasın hiç kimseyi ....uzunca bir hamile listemiz olsun kızlar...hadi başlayın yazmaya...

İNŞALLAAAAAAAAAAAAAH TUALİNAM İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valahii ikiniz geçiyor yüreğimden nihal kırmıızlanackk ne yazıkkii

NİHALİMİN KIRMIZI GÜNLERİ YAKINMI Kİ DAHA VAR GALİBA ONA. YA BİZİM BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ LİSTEMİZ NERDEYDİ ONUDA GÜNCELLEYELİM

fatoözell bilmiyorum nihalim kırmızılanacak bu ay inşallhhhhhhhhhhhhhh tersi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

banada nihal gibi geliyo o sesiz kalıyoya biraz şüpheleniyorum ondan:)))))))))))):uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…