mısra yok ben yazayım yakın şahidi olarakk
göğüslerde şişlkk sancı koltukalatından
karınişi şişko oldu şişmişti
akıntı
sol kasıkta cidiid batmalara
göbek deliğine yakın bir yerde pıt pıt atan bişi
uyku modu
ahsenciğim pazar günü günüm ayın 27 sinde, ufak tefek belirtilerim var...birde temiz yürekli arkadaşların kalbine doğuyor galiba :)) bakalım bekleyip göreceğiz...
kuzum okuyorum geçmişi ama rastlamadım mısranın mesajına onun için sordum :))
ben mısraya dedim sen hamileisn mısra tahlili elinde bana ilk söylediği serpil sen biliyon bu işi dedi tabbii mısra şoktaaa şaşkındıı
hehhhh geldim ay evet serpilim fotocum geçmişteydim geldim ben hepinizi çok seviyorum:)))))))))) bize nazar deymesinteyzenin gelini 2 torunu geldi kafayı yiyoo dün uğradım ordan mevlüdü olan arkadaşa gitim dün güzel geçti arkadaşlarım nazar deydirecek yaff öle sıradan bişi giyyorum bayılıyolar dün garip şeyler oldu resimci arkadaşım var kendine abiye mağzası açtı biz otururken bi adam geldi birilerini arıyo galiba bakınıyodu burası ne lan ddedi bize şok olduk adam gayet şıktı sonra karşı mağzaya girdi arkadaşım siğara içiyodu burda erkeklere göre bişi yokmu erkekleri sevmiyomusunuz dedi arlkadaşımda dondu kaldı bende zaten kadınlardan nefter ederim vss ay bi sürü laf önceki karım ş.. sizdi vss ay çolk korktuksempatiksalakcinni
serpilciğim inaşlalh canım ...fatoşumuda ve benide bilmişsindir...rabbim bu yolda bırakmasın hiç kimseyi ....uzunca bir hamile listemiz olsun kızlar...hadi başlayın yazmaya...
canım mısra geçmiş ysayfalarda yazdı belirtilerii seni şişesinm iyimii geçmişi okumuyormusun sonra olaylara fransıız kaldıyorsun :))
ohhhhhh kızlarrrrrrrrr yüreğim sızlar herkes geçmişe dalmışş :)9 bende öğlen kuföre gideceğimm koccaaım hazırlık yapıyor güneydoğuya alalh yardımcıları olsun kızlar umarım benimkide gitemz :))) şimdilk burada aman gitmesin dermişim :)))
ahsenciğim pazar günü günüm ayın 27 sinde, ufak tefek belirtilerim var...birde temiz yürekli arkadaşların kalbine doğuyor galiba :)) bakalım bekleyip göreceğiz...
2 haber alacağız inşalalhh senden ve tualinadan nihalim ben busecan kumsal beklemedeyiz ve diğer kzılarr
yollayın buseciğim yaa bana ve fotoşuma yollayın sırada biz varız...27 si ikimizinde günü...
kızlar dün arkadaşıma gittimya çok samimi deiliz bizim alt katta oturuyodu taşındı pek elektirik almıyordum ama bana çok dua ediyodu elektrik meseleside eşimi bi artiste benzetiyomuş sürekli eşim gelirken bakıyomuş ondan kıl olldum ay ne ben elin kocası kime benzedi die bakarım nede başka bişi eşim tanımıyo eşine selam dio ben demem ya tanımadağım adama eşime dedim selamı var arkadaşımın die kim dio boş ver dedim neyse kız 6 yaşında kızı var 4 yıldr istiyomuş o bana daha önce maydanoz suyuna otur demişti yapmıştım sonraki ay boş gebeliğim olmuştu neyse ondada kist varmış olmuyomuş reglide görmüyomuş memişleri şişmiş 3 aylık hamile çıkmış kısmet dio ramazandı ve ben daha önce adat söktürücüyle regli oluyodum ramazanda aman kullanmayayım hapıda tam ay oruç tuttayım demiş ve hamileymiş kulansam belki düşcekti dio yani çok zorluklar yaşamış
kıslar herkes birinin hakkında hamile olacağını düşünsün ben :uhm::uhm::uhm:
hehhhh geldim ay evet serpilim fotocum geçmişteydim geldim ben hepinizi çok seviyorum:)))))))))) bize nazar deymesinteyzenin gelini 2 torunu geldi kafayı yiyoo dün uğradım ordan mevlüdü olan arkadaşa gitim dün güzel geçti arkadaşlarım nazar deydirecek yaff öle sıradan bişi giyyorum bayılıyolar dün garip şeyler oldu resimci arkadaşım var kendine abiye mağzası açtı biz otururken bi adam geldi birilerini arıyo galiba bakınıyodu burası ne lan ddedi bize şok olduk adam gayet şıktı sonra karşı mağzaya girdi arkadaşım siğara içiyodu burda erkeklere göre bişi yokmu erkekleri sevmiyomusunuz dedi arlkadaşımda dondu kaldı bende zaten kadınlardan nefter ederim vss ay bi sürü laf önceki karım ş.. sizdi vss ay çolk korktuksempatiksalakcinni
serpilciğim inaşlalh canım ...fatoşumuda ve benide bilmişsindir...rabbim bu yolda bırakmasın hiç kimseyi ....uzunca bir hamile listemiz olsun kızlar...hadi başlayın yazmaya...
valahii ikiniz geçiyor yüreğimden nihal kırmıızlanackk ne yazıkkii
hes serpilim korktuk ya iri kıyım bi adam erkek olsaydım çütünü keserdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?