kıslar herkes birinin hakkında hamile olacağını düşünsün ben :uhm::uhm::uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hes serpilim korktuk ya iri kıyım bi adam erkek olsaydım çütünü keserdim :)
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm: tualina fatoözel tualina fatoözel tualina fatoözelll benden bunlar geçiyor
maydonoz ve süt buharı duydum ama uygulamdım ben canım uygulamsam ne olacakki kocamı var sankii şimdi artık evdede yani güneydoğu muhabetii çıkmaz inşallahh sevkiyat var bugün
kıslar herkes birinin hakkında hamile olacağını düşünsün ben :uhm::uhm::uhm:
kızlar dün arkadaşıma gittimya çok samimi deiliz bizim alt katta oturuyodu taşındı pek elektirik almıyordum ama bana çok dua ediyodu elektrik meseleside eşimi bi artiste benzetiyomuş sürekli eşim gelirken bakıyomuş ondan kıl olldum ay ne ben elin kocası kime benzedi die bakarım nede başka bişi eşim tanımıyo eşine selam dio ben demem ya tanımadağım adama eşime dedim selamı var arkadaşımın die kim dio boş ver dedim neyse kız 6 yaşında kızı var 4 yıldr istiyomuş o bana daha önce maydanoz suyuna otur demişti yapmıştım sonraki ay boş gebeliğim olmuştu neyse ondada kist varmış olmuyomuş reglide görmüyomuş memişleri şişmiş 3 aylık hamile çıkmış kısmet dio ramazandı ve ben daha önce adat söktürücüyle regli oluyodum ramazanda aman kullanmayayım hapıda tam ay oruç tuttayım demiş ve hamileymiş kulansam belki düşcekti dio yani çok zorluklar yaşamış
tualina bende rakıyla hamile kalırsm rakı topiği açalım :)kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
banada nihal gibi geliyo o sesiz kalıyoya biraz şüpheleniyorum ondan:)))))))))))):uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ay dün gece bi telefon bizim avukatın ofisine hırsız girmiş kadına ulaşamadık neyse sabah görünce şok olur kızlar kiracıya icra davası açıldı ne kadar sürer fikri olan varmı ?
ayyyy evet kk dan ilk olur rakıyla hamileleik diye vayy benn kulupten atarlar biziizi
evet ya fatoşcum ben erkeklerin suratına bile bakmam utangacımdr :kedi:tipim öle deil ama ::))))))) ben onu ne yaparım biliyomusun ekmek arası yapar ona zorla yediriirm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni iyce sapık oldum yaff
uuzun sürer canım en az 8 ay gibi
ay dün gece bi telefon bizim avukatın ofisine hırsız girmiş kadına ulaşamadık neyse sabah görünce şok olur kızlar kiracıya icra davası açıldı ne kadar sürer fikri olan varmı ?
baakalım kim hangimizin hisleri tutcak herkes seçtiği pikocuyu unutmasın seni seçtim nihalllllllllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fatoş, bencede
banada nihal gibi geliyo o sesiz kalıyoya biraz şüpheleniyorum ondan:)))))))))))):uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
fatoözell bilmiyorum nihalim kırmızılanacak bu ay inşallhhhhhhhhhhhhhh tersi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız benim kocamda çok yakışıklıdırr biizm kardeşimin komşusu dayanamadı kadın abna dedikki aaaa eşin çok efendii asla başını kaldırıp bakmıyor demezmi bana bende sen çokmu baktın dedim oda itiraf edeyim evet dedii eşime söyledim Alalha ıslah etsin dedi benim gözlerimsenden başkasına bakamaz tenime toprak sadce dokunur dedii bu tip kadınları Allah ıslahh etsiin deii
kızlar kuföre gideyim kaş yüz göz yapatırayım akaşama doğruda ağda muhabetii olsun sonra dükkanı açılışa sunalım bu kadar kapalı kaldıı yanii
kız benim kocamda çok yakışıklıdırr biizm kardeşimin komşusu dayanamadı kadın abna dedikki aaaa eşin çok efendii asla başını kaldırıp bakmıyor demezmi bana bende sen çokmu baktın dedim oda itiraf edeyim evet dedii eşime söyledim Alalha ıslah etsin dedi benim gözlerimsenden başkasına bakamaz tenime toprak sadce dokunur dedii bu tip kadınları Allah ıslahh etsiin deii
evet ya fatoşcum ben erkeklerin suratına bile bakmam utangacımdr :kedi:tipim öle deil ama ::))))))) ben onu ne yaparım biliyomusun ekmek arası yapar ona zorla yediriirm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni iyce sapık oldum yaff
ayyyy evet kk dan ilk olur rakıyla hamileleik diye vayy benn kulupten atarlar biziizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?