Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

baakalım kim hangimizin hisleri tutcak herkes seçtiği pikocuyu unutmasın seni seçtim nihalllllllllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hes serpilim korktuk ya iri kıyım bi adam erkek olsaydım çütünü keserdim :)

onudamı komşunun balkonuna atardın kesip :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen çok yaşa emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm: tualina fatoözel tualina fatoözel tualina fatoözelll benden bunlar geçiyor

canım ya sağol inşallaaaaaaaaaah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maydonoz ve süt buharı duydum ama uygulamdım ben canım uygulamsam ne olacakki kocamı var sankii şimdi artık evdede yani güneydoğu muhabetii çıkmaz inşallahh sevkiyat var bugün

inşallah seninki gitmez. gidende ana kuzusu onlarında bekleyeni var tabiki ama senin yumurtlama zamanın yakın sana koca lazım şimdi. vereliniortak acaba mektupmu yazsak orduya serpilin kocasını yumurtlaa zamanı bir yere göndemeyin diye bilmiyorumkismile

kıslar herkes birinin hakkında hamile olacağını düşünsün ben :uhm::uhm::uhm:

tualinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşının adına sevindim ama o ne öyle yok senin kocanı şuna benzetiyorum yok bilmem ne manyakmı ne alsanaalsanasmile

tualina bende rakıyla hamile kalırsm rakı topiği açalım :)kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

kesin açalım walla :içelim:

ay dün gece bi telefon bizim avukatın ofisine hırsız girmiş kadına ulaşamadık neyse sabah görünce şok olur kızlar kiracıya icra davası açıldı ne kadar sürer fikri olan varmı ?

evet ya fatoşcum ben erkeklerin suratına bile bakmam utangacımdr :kedi:tipim öle deil ama ::))))))) ben onu ne yaparım biliyomusun ekmek arası yapar ona zorla yediriirm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni iyce sapık oldum yaff

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allahım iyiki varsın ya çatladımmmm harikasın sen

ay dün gece bi telefon bizim avukatın ofisine hırsız girmiş kadına ulaşamadık neyse sabah görünce şok olur kızlar kiracıya icra davası açıldı ne kadar sürer fikri olan varmı ?

onu bence serpil iyi bilir. ama sanırım 1 yıldan fazla sürüyor.

baakalım kim hangimizin hisleri tutcak herkes seçtiği pikocuyu unutmasın seni seçtim nihalllllllllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nihalim nerdesin. kız senin günün ne zamandı
yaaaa nihal kırmızılandı be bilmiyorumkismile yoksa ben yinemi karıştırıyorum :kedi:

inşallahhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

banada nihal gibi geliyo o sesiz kalıyoya biraz şüpheleniyorum ondan:)))))))))))):uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fatoözell bilmiyorum nihalim kırmızılanacak bu ay inşallhhhhhhhhhhhhhh tersi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nihal galiba kırmızılandı zaten kızlar yaaaaaaaaa. inşallah yanlız hatırlıyorum dur.

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin kuzum ya sen ne zaman regl olmuştun

kız benim kocamda çok yakışıklıdırr biizm kardeşimin komşusu dayanamadı kadın abna dedikki aaaa eşin çok efendii asla başını kaldırıp bakmıyor demezmi bana bende sen çokmu baktın dedim oda itiraf edeyim evet dedii eşime söyledim Alalha ıslah etsin dedi benim gözlerimsenden başkasına bakamaz tenime toprak sadce dokunur dedii bu tip kadınları Allah ıslahh etsiin deii

ay çattık belaya yaaaaaa offfff adammın süresi doldu taşıncaz dio avukata 10 süre verin dio 10 içinde klima taktırıyo adam tam bi fırıldak süresi çoktan doldu avukat sölemiş oda 1 aty daha süre istemiş avukatta olmaz 10 gün sonra boşaltcağınıza dair imza atın yoksa icra aççam demiş oda olmaz imza atmam açın demiş adamdan herşey beklenir bi önceki gün açıldı dün soyuldı var bunda bişi acaba adammı yaptrdı adam tam çakal

kızlar kuföre gideyim kaş yüz göz yapatırayım akaşama doğruda ağda muhabetii olsun sonra dükkanı açılışa sunalım bu kadar kapalı kaldıı yanii

hihoyyyt enişteme bravooo var kız öyle kadınlar kaydirigubbakcemile3
erkekten beterlerr valla kadınlardan korumak lazım kocaları kaydirigubbakcemile3

allah kocanı sana bağışlasın canım benim mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah bir bebişinizle birlikte.

bende kimsenin kocasına kalkıp yakışıklıymış filan demem. zaten dünyadaki tek yakışıklı erkek benim kocam bana göre. ondan başkasını tanımam

ayyyy evet kk dan ilk olur rakıyla hamileleik diye vayy benn kulupten atarlar biziizi

sen kafanı yorma kimse bizi bir yerden kovamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…