kızlar kuföre gideyim kaş yüz göz yapatırayım akaşama doğruda ağda muhabetii olsun sonra dükkanı açılışa sunalım bu kadar kapalı kaldıı yanii
canlarım gelirim benn öptümm hpt_honey aylin avukat özeline mesaj atsana bir fikir verir en azından
hihoyyyt enişteme bravooo var kız öyle kadınlar kaydirigubbakcemile3
erkekten beterlerr valla kadınlardan korumak lazım kocaları kaydirigubbakcemile3
fatoözell bilmiyorum nihalim kırmızılanacak bu ay inşallhhhhhhhhhhhhhh tersi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
banada nihal gibi geliyo o sesiz kalıyoya biraz şüpheleniyorum ondan:)))))))))))):uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: fatoşşşşşfatoş, bencede
baakalım kim hangimizin hisleri tutcak herkes seçtiği pikocuyu unutmasın seni seçtim nihalllllllllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kısmet bebeğim henüz hiç belirti yokk
canım benımm işler yoğun ından sesim çıkmıyo hamile olsam bülbül gibi şakırdım
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: fatoşşşşş
kızlar önceki gün dr ya gittim ya adam bişi solemedi sol yumurtalıkta bişi var çatlamayan yumurta olabilir dedi anladım bekliyoz
normale göre yarına kadar kırmızılar gelmeli :))))))))))
kız benim kocamda çok yakışıklıdırr biizm kardeşimin komşusu dayanamadı kadın abna dedikki aaaa eşin çok efendii asla başını kaldırıp bakmıyor demezmi bana bende sen çokmu baktın dedim oda itiraf edeyim evet dedii eşime söyledim Alalha ıslah etsin dedi benim gözlerimsenden başkasına bakamaz tenime toprak sadce dokunur dedii bu tip kadınları Allah ıslahh etsiin deii
ay bazı kadınlar maşşlah sapık erkeklerden beter iyi sokmuşsun lafı benimde şöle oldu kız kardeşimi ankaradan biri istiyodu yaşı büyüktü adamın anemler vermek istemiyodu kardeşimde komik adam die beyeniyodu neyse kardeşleri evde kalmış yaşları büyük kapalı biz ankaraya gidiyoduk annemde dedi ki benide götürün onlara ziyarete gitcem biz gitik ani oldu ev anlattıkları hava attıkları gibi asla deil iyi oldu baskın neyse eşim terbiyeli alhatan eşim lavaboya giderken yüzüzğünü çıkarmış. evde unutmuş kız kardeşleri evde kabak çiceği gibi açılmış sıfr kol şaşardık eşiem bakıp duruyo mutfakta bana ay eşin çok yakkışıklı ay şöle ay böle çocuğun olursa ona benzesin ualn ben çirkinmiyimki.neyse yemekte eşime ayrı bi ilgi ayrı muamale eşime senin neden yüzüğün yoke vli deilmisin demezmi ayyyyy neyse eşiemdedim hatı gidelim ay sen gidebilirsiin eşin kalsın demezmi iyce dellendim al senin olsun dedim çıkmaya başladım eşimde şok oldu ay yakamızı kurtardık eşim beni neden hemen verdin bana diyo hemen gidip yedek yüzük aldık ay sinirlerim geriliyo anlattıkca resmen asıldı ya kız
ay bazı kadınlar maşşlah sapık erkeklerden beter iyi sokmuşsun lafı benimde şöle oldu kız kardeşimi ankaradan biri istiyodu yaşı büyüktü adamın anemler vermek istemiyodu kardeşimde komik adam die beyeniyodu neyse kardeşleri evde kalmış yaşları büyük kapalı biz ankaraya gidiyoduk annemde dedi ki benide götürün onlara ziyarete gitcem biz gitik ani oldu ev anlattıkları hava attıkları gibi asla deil iyi oldu baskın neyse eşim terbiyeli alhatan eşim lavaboya giderken yüzüzğünü çıkarmış. evde unutmuş kız kardeşleri evde kabak çiceği gibi açılmış sıfr kol şaşardık eşiem bakıp duruyo mutfakta bana ay eşin çok yakkışıklı ay şöle ay böle çocuğun olursa ona benzesin ualn ben çirkinmiyimki.neyse yemekte eşime ayrı bi ilgi ayrı muamale eşime senin neden yüzüğün yoke vli deilmisin demezmi ayyyyy neyse eşiemdedim hatı gidelim ay sen gidebilirsiin eşin kalsın demezmi iyce dellendim al senin olsun dedim çıkmaya başladım eşimde şok oldu ay yakamızı kurtardık eşim beni neden hemen verdin bana diyo hemen gidip yedek yüzük aldık ay sinirlerim geriliyo anlattıkca resmen asıldı ya kız
kısmet bebeğim henüz hiç belirti yokk
kızlar yarına kadar nihalin kırmızıları bekleniyormuş. şimdi lütfen hep birlikte en güzel pozitif enerjimizi nihalimize yollayalııııııııııııım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benımm işler yoğun ından sesim çıkmıyo hamile olsam bülbül gibi şakırdım
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: fatoşşşşş
kızlar önceki gün dr ya gittim ya adam bişi solemedi sol yumurtalıkta bişi var çatlamayan yumurta olabilir dedi anladım bekliyoz
bendende yuhhhhhhhhhhh valla bazen kadın olduğumdan utanıyorum hemcinslerimi ayıplıyorum terbiyesizler hele evli erkeklere yapanlar 100 kar daha terbiyesizyuhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm yaaaa ksuura bakma ama ne bu beeeeee karılar azmışşş
evli adamlar cazıp mı geliyo yuva yıkmak hoşlarına mı gidiyo ay gene dellendim bakk
benim başıma gelmedi ama gelirse çok fena yaparım kaydirigubbakcemile
adres ver gidelim hemenay bazı kadınlar maşşlah sapık erkeklerden beter iyi sokmuşsun lafı benimde şöle oldu kız kardeşimi ankaradan biri istiyodu yaşı büyüktü adamın anemler vermek istemiyodu kardeşimde komik adam die beyeniyodu neyse kardeşleri evde kalmış yaşları büyük kapalı biz ankaraya gidiyoduk annemde dedi ki benide götürün onlara ziyarete gitcem biz gitik ani oldu ev anlattıkları hava attıkları gibi asla deil iyi oldu baskın neyse eşim terbiyeli alhatan eşim lavaboya giderken yüzüzğünü çıkarmış. evde unutmuş kız kardeşleri evde kabak çiceği gibi açılmış sıfr kol şaşardık .eşime bakıp duruyo mutfakta bana ay eşin çok yakkışıklı ay şöle ay böle çocuğun olursa ona benzesin ualn ben çirkinmiyimki.neyse yemekte eşime ayrı bi ilgi ayrı muamale eşime :senin neden yüzüğün yoke vli deilmisin demezmi ayyyyy neyse eşiemdedim hadı gidelim ay: sen gidebilirsiin eşin kalsın demezmi iyce dellendim al senin olsun dedim çıkmaya başladım eşimde şok oldu ay yakamızı kurtardık eşim beni neden hemen verdin bana diyo hemen gidip yedek yüzük aldık ay sinirlerim geriliyo anlattıkca resmen asıldı ya kız
tualina bende rakıyla hamile kalırsm rakı topiği açalım :)kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
PİŞTTTTTTTTT NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER?
BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:
PİŞTTTTTTTTT NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER?
BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?