Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hihoyyyt enişteme bravooo var kız öyle kadınlar kaydirigubbakcemile3
erkekten beterlerr valla kadınlardan korumak lazım kocaları kaydirigubbakcemile3

benimki pek imammagillerdendir :)) o bakmaz kendisii diyor Alalh koruusn onları Alalh ıslah etsin eşime ant zengin bir kadın çek teklif etmişti inanın .))))) vallhii eşimm kibarca reddetmişti yaniiiiiiiiiiiiiii neysee ben kaçarr haaaaaaaaa bu arad ya çeki alsaydın diye dalga geçmiştimm işimize yarardı falan filan :)))))

fatoözell bilmiyorum nihalim kırmızılanacak bu ay inşallhhhhhhhhhhhhhh tersi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kısmet bebeğim henüz hiç belirti yokk

banada nihal gibi geliyo o sesiz kalıyoya biraz şüpheleniyorum ondan:)))))))))))):uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım benımm işler yoğun ından sesim çıkmıyo hamile olsam bülbül gibi şakırdım

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: fatoşşşşş

baakalım kim hangimizin hisleri tutcak herkes seçtiği pikocuyu unutmasın seni seçtim nihalllllllllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar önceki gün dr ya gittim ya adam bişi solemedi sol yumurtalıkta bişi var çatlamayan yumurta olabilir dedi anladım bekliyoz

inş bebiştir canım yaaa inşşşş ne zaman günün??

ay bazı kadınlar maşşlah sapık erkeklerden beter iyi sokmuşsun lafı benimde şöle oldu kız kardeşimi ankaradan biri istiyodu yaşı büyüktü adamın anemler vermek istemiyodu kardeşimde komik adam die beyeniyodu neyse kardeşleri evde kalmış yaşları büyük kapalı biz ankaraya gidiyoduk annemde dedi ki benide götürün onlara ziyarete gitcem biz gitik ani oldu ev anlattıkları hava attıkları gibi asla deil iyi oldu baskın neyse eşim terbiyeli alhatan eşim lavaboya giderken yüzüzğünü çıkarmış. evde unutmuş kız kardeşleri evde kabak çiceği gibi açılmış sıfr kol şaşardık .eşime bakıp duruyo mutfakta bana ay eşin çok yakkışıklı ay şöle ay böle çocuğun olursa ona benzesin ualn ben çirkinmiyimki.neyse yemekte eşime ayrı bi ilgi ayrı muamale eşime :senin neden yüzüğün yoke vli deilmisin demezmi ayyyyy neyse eşiemdedim hadı gidelim ay: sen gidebilirsiin eşin kalsın demezmi iyce dellendim al senin olsun dedim çıkmaya başladım eşimde şok oldu ay yakamızı kurtardık eşim beni neden hemen verdin bana diyo hemen gidip yedek yüzük aldık ay sinirlerim geriliyo anlattıkca resmen asıldı ya kız

Son düzenleme:

yuhhhhhhhhhhhhhhh diyorumm yaaaa ksuura bakma ama ne bu beeeeee karılar azmışşş
evli adamlar cazıp mı geliyo yuva yıkmak hoşlarına mı gidiyo ay gene dellendim bakk
benim başıma gelmedi ama gelirse çok fena yaparım kaydirigubbakcemile

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa söyleyecek başka söz bulamadım afedersin ama

normale göre yarına kadar kırmızılar gelmeli :))))))))))

kız nihal biz kendi derdimize düştük senimi unuttuk ben en yakın zaman tualina ve ben zannediyordum kuşuuuuuuuuum özür dilerim ya.

nasıl ya anlayamadım. şu konuyu acızık daha aç lütfen

bendende yuhhhhhhhhhhh valla bazen kadın olduğumdan utanıyorum hemcinslerimi ayıplıyorum terbiyesizler hele evli erkeklere yapanlar 100 kar daha terbiyesiz

PİŞTTTTTTTTT NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER?
BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:

adres ver gidelim hemen klava:klava:klava: eniişteye asılmak neymiş gösterelim kötükedihüso

vala çok fenaydı hiç unutmam yeni evliydik bide o kızdan nefret ettim ya eşimde 3 yaş büyüktüya biraz konuşmuştuk mutfakta kafama göre bulamadım beni aşık edecek bulamadım demişti aşık oldu sanırım bendede eşimdede şeytan tüyü vardr tanımadan severler güven duyarlar ben eşime güven duydum ve evet evlenelim dedim :)

BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:

ballıkaymağım ye sen ye yat bide göbeğini sev benim yerime onu çok sev annesi onu besle büyüt içinde güzel güzel ye de :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ohh afiyet olsun yarasın canım meleğine :)) çekmecende bulundur fındık fıstık ceviz iyi bak yiğenimize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…