Öffffffffff pöffffffffffffff gerildim sıkıldım.
Ebrar sen Konya da değil miydin cnm?
Serpil e Antalyada yım yazmışsın yanlış mı gördüm acep?
hamile olan yokmu aramızda kızlar...
busecan bişeycik olmaz canım ama bebek ordan seslenirde hoooop hoooop aile var derse onu bilemem:)))))))))))))))))))onun dışında sakınca yok devam:))))))))
:))))))))))busecan bişeycik olmaz canım ama bebek ordan seslenirde hoooop hoooop aile var derse onu bilemem:)))))))))))))))))))onun dışında sakınca yok devam:))))))))
Hamileliğini çok geç öğrenenler bilmedikleri içinde o süreçte birlikte olanlar çokkkkkkkk cnm.Demek ki bişey olmuyor
kızlar ya efnanim die yeni bir arkadaş vardı ya onu nasıl bulucam ya kıza söz vermiştim dualar için beni bulamazsa üzülür belki kaydirigubbakcemile3:))))))))))
Serpil cim yemek topiğinde biraz tariflerim var.
Bilgisayarımda resimleriyle birlikte hazırladığım çokkkkkkkk tarif vardı.Yemek bloğu kuracaktım,bilgisayarı düşürünce herşey gitti.
İşin kötüsü ben hiçbirşeyi ölçerek yapmam sırf blog kuracağım diye tek tek ölçüp hazırlamıştım herşeyi
Sarma falan da sarmayacağım ,eşimle dişçiye gittik ben sonra Perşembe pazarına gittim yine para harcadım dayanamadım
Sen tatlı mı tuzlu mu seviyorsun Serpil?(Pasta-kurabiye-kek)
yok ben regl bekliyorum 3 günüm kaldı
bişey sorcam mesela hamıleyiz diyelim ama bişlmiyoruz ya regl gecikmesi olana kadar peki çalışma yapıyoruz ya zararı olurmukı????????
canım sen kafana göre takıl şimdilik senin işin ve benim eşimin işi zor yani biz bulduğumuz an kaçırmayanlardanız dermişim :)))))))))))))
canım sen kafana göre takıl şimdilik senin işin ve benim eşimin işi zor yani biz bulduğumuz an kaçırmayanlardanız dermişim :)))))))))))))
kızlar ya efnanim die yeni bir arkadaş vardı ya onu nasıl bulucam ya kıza söz vermiştim dualar için beni bulamazsa üzülür belki kaydirigubbakcemile3
ohhhh pazarın tadını çıkartmışsındır canım ben herikisnide seviyorum hem tatalı hem tuzlu pek ayırmam birşey cnm
tAMAM CNM.Birgün evime teşrif edersen yersin hıhhhhhhhhhhh
Şimdi biraz düşüneyim yine kurtlandım bişeyler yapasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?