Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Öffffffffff pöffffffffffffff gerildim sıkıldım.

Ebrar sen Konya da değil miydin cnm?
Serpil e Antalyada yım yazmışsın yanlış mı gördüm acep?

hamile olan yokmu aramızda kızlar...

yok ben regl bekliyorum 3 günüm kaldı

bişey sorcam mesela hamıleyiz diyelim ama bişlmiyoruz ya regl gecikmesi olana kadar peki çalışma yapıyoruz ya zararı olurmukı????????

Hamileliğini çok geç öğrenenler bilmedikleri içinde o süreçte birlikte olanlar çokkkkkkkk cnm.Demek ki bişey olmuyor

busecan bişeycik olmaz canım ama bebek ordan seslenirde hoooop hoooop aile var derse onu bilemem:)))))))))))))))))))onun dışında sakınca yok devam:))))))))

mısracım bence olmaz çalışmanıın bir zararı ama hamile olduğunu anladığın an dikkat etmelsin inşallh belirtilerin varmı mısracaımm

nihalim bende okurken hep gözümün önünde nikler uçuşuyyor rabbim kabul etsin

belanayım hani sağlam olsun diye kıbrıs düşündüm :)))) hemde tatil olsun

Hamileliğini çok geç öğrenenler bilmedikleri içinde o süreçte birlikte olanlar çokkkkkkkk cnm.Demek ki bişey olmuyor

canım sen kafana göre takıl şimdilik senin işin ve benim eşimin işi zor yani biz bulduğumuz an kaçırmayanlardanız dermişim :)))))))))))))

Serpil cim yemek topiğinde biraz tariflerim var.
Bilgisayarımda resimleriyle birlikte hazırladığım çokkkkkkkk tarif vardı.Yemek bloğu kuracaktım,bilgisayarı düşürünce herşey gitti.

ışin kötüsü ben hiçbirşeyi ölçerek yapmam sırf blog kuracağım diye tek tek ölçüp hazırlamıştım herşeyi

Sarma falan da sarmayacağım ,eşimle dişçiye gittik ben sonra Perşembe pazarına gittim yine para harcadım dayanamadım
Sen tatlı mı tuzlu mu seviyorsun Serpil?(Pasta-kurabiye-kek)

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
2507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................1
toplam..............100 .
kaldı 400 hadi kızlar :)

ohhhh pazarın tadını çıkartmışsındır canım ben herikisnide seviyorum hem tatalı hem tuzlu pek ayırmam birşey cnm

canım sen kafana göre takıl şimdilik senin işin ve benim eşimin işi zor yani biz bulduğumuz an kaçırmayanlardanız dermişim :)))))))))))))

Aynen öle cnm.
Hamilelik belirtisi olarak sol kasığımda karnımda şişlil batma var.
Ama genel olarak göbeğim çok büyüdü ne iş anlamadım,çok mu kilo aldım ki diyorum?
Göbeğimi görsen şokkkkkkkkk olursun

nihalim efnanimi nasıl göreceğiz birde tosti okuyordu vallhi o topiğe giren arkadşlardan rica edecğiz haber versinler diye

mısracım senden umutluyum ben inşallh rabbim sevinçli haberini yaşatır sanki sen hamiş çıkacaksın cnmm

busecan evet maşallhh ilerliyoruz ben hızlanacağım zaten çok yavaş giidyordumm

belanayımm yanii ne yapalım anam bulunca kaçırmayalım diyoruzz ama işte zamanlamada önemli onu zar zor becerebiliyoruz .(

topiğimizn tek hamişi zeytin1007 tek hamişimiz bu umarım tekler artık çifteleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…