PİŞTTTTTTTTT NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER?
BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:
PİŞTTTTTTTTT NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER?
BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:
ballıkaymağım ye sen ye yat bide göbeğini sev benim yerime onu çok sev annesi onu besle büyüt içinde güzel güzel ye de :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
afiyet olsun canım.benimde hemen midem kazınır sanki kan şekerim düşer birşeyler yerimde ben kilolu hamile kaldım ve almaya devam ediyorum frenleyemiyorum kendimi.sen kaç kilosun canım.bulantıların başladımı benim pek yok bazılarında 7-8.haftada başlarmış.mısra canıa.s.a.s.m seninki ne kadar
Uykum var canlar da İŞyerİnde uyumak ne mÜmkÜn.
Honeycİm teyze kİm cnm?
Canım ne yazık ki bende kilolu hamile kaldım 63 kg olmuşum
Şimdilik bulantı yok,bebişin tam olarak kaç haftalık olduğu belli değil,beta hcg ye göre 3 haftalık ama dr lar farklı hesaplıyorlar.
Ben testi endokrolojide yaptırdığım için tam olarak bilmiyorum.
Son adet tarihim 23 Mayıs sence kaç haftalık bebiş?
5 haftalık gibi geliyor bana.
Sen kilo aldın mı cnm?_
63 neki canım ben o kiloda olsan takla atarım ben 80 kilo ile hamile kaldımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenanlayacağın doğuma kadar b...u yedim.....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
afiyet olsun kızlarrr görüşürzzz
ben biraz çıkıyorum teyzeye bakayım ne yaparmış acık güleyim :)
[/QUOTE]benim ateşlerim
28.gün 36.1
29.gün 36.2
30.gün 36.1
31.gün 36.2
32.gün 36.3
33.gün ölçmeyi unuttum
sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından
hoşgeldin canmmmmmmmmmgelidm kızlar yemek yedimde birde kuföre uğradım
loveli canımmm özledim seniii nasılsınsağol fatoşum sen nasılsın hepinize selam güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?