Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

PİŞTTTTTTTTT NAPIYORSUNUZ ŞEKERLER?
BEN ÇOK ACIKMIŞTIM MARKETE GİDİP FINDIK,ÜZÜM,BADEM,SÜT ..VS ALDIM YEDİM DAHA DOĞRUSU YEMİŞTİM ŞİMDİ YİNE ACIKTIM:roflol:

afiyet olsun canım.benimde hemen midem kazınır sanki kan şekerim düşer birşeyler yerimde ben kilolu hamile kaldım ve almaya devam ediyorum frenleyemiyorum kendimi.sen kaç kilosun canım.bulantıların başladımı benim pek yok bazılarında 7-8.haftada başlarmış.mısra canıa.s.a.s.m seninki ne kadar

ballıkaymağım ye sen ye yat bide göbeğini sev benim yerime onu çok sev annesi onu besle büyüt içinde güzel güzel ye de :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım ne yazık ki bende kilolu hamile kaldım 63 kg olmuşum
Şimdilik bulantı yok,bebişin tam olarak kaç haftalık olduğu belli değil,beta hcg ye göre 3 haftalık ama dr lar farklı hesaplıyorlar.
Ben testi endokrolojide yaptırdığım için tam olarak bilmiyorum.
Son adet tarihim 23 Mayıs sence kaç haftalık bebiş?
5 haftalık gibi geliyor bana.

Sen kilo aldın mı cnm?_

mısra canım hesaplayıcılara göre 4hafta 4günlüksün muhtemel doğum tarihin 27 şubat..........kış bebekleri olacak bizimkileri ama iii oluyor benim oğlumda ocak doğumlu yaza kadar büyüyorlar ele avuca geliyorlar...malesef ben iki kilo kadar aldım.iki kilo aldım bulantı falanda olmayınca veremedim.

63 neki canım ben o kiloda olsan takla atarım ben 80 kilo ile hamile kaldımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenanlayacağın doğuma kadar b...u yedim.....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

neeeeee 80 kilomu kıssss senin boyun kaç

afiyet olsun kızlarrr görüşürzzz

görüşürüz canım benim

ben biraz çıkıyorum teyzeye bakayım ne yaparmış acık güleyim :)

evet walla bizede anlat ta bizde gülelim azıcık

aaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler kalmamış

benim ateşlerim

28.gün 36.1
29.gün 36.2
30.gün 36.1
31.gün 36.2
32.gün 36.3
33.gün ölçmeyi unuttum

sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından[/QUOTE]

benim ateşlerim

28.gün 36.1
29.gün 36.2
30.gün 36.1
31.gün 36.2
32.gün 36.3
33.gün ölçmeyi unuttum

sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından
[/QUOTE]

nihal canım ateşin yükselişte sen hamiş olabilirsin 33.gündeymişsin neden test yapmıyorsun test yapsana bir bomboda sen patlatttttt........:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

fatoşummm evet oooooooo benim:))))boyum 1,65 uzun sayılmam yani ama verecem doğumdan sonra.ya ben oldum olası tombişimdir evlendiğimde 65dim evlendikten sonra abarttım birazzzzzzzzzzzz:)))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nihal canım ateşin yükselişte sen hamiş olabilirsin 33.gündeymişsin neden test yapmıyorsun test yapsana bir bomboda sen patlatttttt........:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

fatoşummm evet oooooooo benim:))))boyum 1,65 uzun sayılmam yani ama verecem doğumdan sonra.ya ben oldum olası tombişimdir evlendiğimde 65dim evlendikten sonra abarttım birazzzzzzzzzzzz:)))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]
canım son zamanlarda 33 günde bir falan geliyo kırmızılar :)) ama hamile değilim bence hiç belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…