Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal neden son zamanlarda 33 güne çıktı.stresdenmi.sende hayıt iç o dengeliyormuş.dur bakalım hiiç belli olmaz senin bebişin sessiz sedasız gelir belkiiiiii:)))

nihal canım ateşin yükselişte sen hamiş olabilirsin 33.gündeymişsin neden test yapmıyorsun test yapsana bir bomboda sen patlatttttt........:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

fatoşummm evet oooooooo benim:))))boyum 1,65 uzun sayılmam yani ama verecem doğumdan sonra.ya ben oldum olası tombişimdir evlendiğimde 65dim evlendikten sonra abarttım birazzzzzzzzzzzz:)))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]
kız ben bu sabah ilk defa ateş ölçtüm ama
unuttum yataktan çıktım ocağa çay koydum balkonun kapısını açtım sonra aklıma geldi ölçtüm. 36.7

nihal neden son zamanlarda 33 güne çıktı.stresdenmi.sende hayıt iç o dengeliyormuş.dur bakalım hiiç belli olmaz senin bebişin sessiz sedasız gelir belkiiiiii:)))
evet canım strestennn bekleyince geç geliyo kırmızılarr hayırlısı napalım :))

benim ponponum napıyo yirim yirim ona guneş gözlüğü alıcam ben :ecrin_bebek:

sağol fatoşum sen nasılsın hepinize selam güzeller
hoşgeldin loveli sen masılsın canım erenimiz nasıl.....
gelidm kızlar yemek yedimde birde kuföre uğradım
afiyet olsun canım bende yedim mamamı:)))
unfaithful24 evet sizlere yani arkadaşımı taktim edeyim kendisi birazdan aramıza katılacak
hoşgelmiş sefa getirmiş canımm
Kızlar hepinize merhabalar...

herhaba canım hoşgeldin

Stresten adetlerim düzensizleşti kızlar ya adeti düzene sokmak ve söktürmek için bitkisel bi tavsiyeniz varmı.

evet canım strestennn bekleyince geç geliyo kırmızılarr hayırlısı napalım :))

benim ponponum napıyo yirim yirim ona guneş gözlüğü alıcam ben :ecrin_bebek:

sen gneş gözlüğü al honeyde güneş kremi alıyordu kızlar pon pona birinizde mayo alında tam olsun..yazlıkları tamamlansın çocuğun:))):sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Stresten adetlerim düzensizleşti kızlar ya adeti düzene sokmak ve söktürmek için bitkisel bi tavsiyeniz varmı.

şimdi sana serpil hayt kullanımı anlatsın düzene sokuyo canım bide soğan kürü var

ay eksik kalmasın bebeğim benimm

merhaba canım nasılsın

İyim canım sağol,bugün işe gitmeden eşimin sonucunu bizm evin yakınındaki özel bi hastanedeki kadın doğmcuya gösterdim,hareket biraz yavaş normal yollada hmile kalma şansın var dedi...

Birde bana rahim filmi çektirdinmi sen onuda çektirmen lazm dedi ama hemen rahim filmi istemesi tuafıma gitti.

Önce bi yumurta takibime falan bakılması gerekmiyomu ya hemen film dedi bana.

Anlatsın canımda uygulayım onu çnk doktora gidiyorum bütün hormonlar güzel stresten diyo...

Bende ilaçla olmak istemiyorum

ohh sevindim canım ben sana demiştim eşin için

önce rahim filmi istemesi normal canım her kadının çektirmesi gerkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…