unfaithful24 evet sizlere yani arkadaşımı taktim edeyim kendisi birazdan aramıza katılacak
Kızlar hepinize merhabalar...
evet canım strestennn bekleyince geç geliyo kırmızılarr hayırlısı napalım :))nihal neden son zamanlarda 33 güne çıktı.stresdenmi.sende hayıt iç o dengeliyormuş.dur bakalım hiiç belli olmaz senin bebişin sessiz sedasız gelir belkiiiiii:)))
hoşgeldin canım bu gun keyfin nasıll sempatiksalakcinniKızlar hepinize merhabalar...
hoşgeldin loveli sen masılsın canım erenimiz nasıl.....sağol fatoşum sen nasılsın hepinize selam güzeller
afiyet olsun canım bende yedim mamamı:)))gelidm kızlar yemek yedimde birde kuföre uğradım
hoşgelmiş sefa getirmiş canımmunfaithful24 evet sizlere yani arkadaşımı taktim edeyim kendisi birazdan aramıza katılacak
Kızlar hepinize merhabalar...
merhaba canım nasılsınKızlar hepinize merhabalar...
evet canım strestennn bekleyince geç geliyo kırmızılarr hayırlısı napalım :))
benim ponponum napıyo yirim yirim ona guneş gözlüğü alıcam ben :ecrin_bebek:
Stresten adetlerim düzensizleşti kızlar ya adeti düzene sokmak ve söktürmek için bitkisel bi tavsiyeniz varmı.
sen gneş gözlüğü al honeyde güneş kremi alıyordu kızlar pon pona birinizde mayo alında tam olsun..yazlıkları tamamlansın çocuğun:))):sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
merhaba canım nasılsın
Stresten adetlerim düzensizleşti kızlar ya adeti düzene sokmak ve söktürmek için bitkisel bi tavsiyeniz varmı.
senin arakadşın biizmde arkadşımızdırr buyursunb gelsin hoşgelsin sefa getrsin bebbek haberleriyle gelsin
ohh sevindim canım ben sana demiştim eşin içinİyim canım sağol,bugün işe gitmeden eşimin sonucunu bizm evin yakınındaki özel bi hastanedeki kadın doğmcuya gösterdim,hareket biraz yavaş normal yollada hmile kalma şansın var dedi...
Birde bana rahim filmi çektirdinmi sen onuda çektirmen lazm dedi ama hemen rahim filmi istemesi tuafıma gitti.
Önce bi yumurta takibime falan bakılması gerekmiyomu ya hemen film dedi bana.
düzene sokmak için kızlar burda hayıt içiyorlar vede memnunlar canım.söktürmek için bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?