ohh sevindim canım ben sana demiştim eşin için
önce rahim filmi istemesi normal canım her kadının çektirmesi gerkli
canımm dur bakalım hemen be aşılaması önce filmini çektir eşini besiye çek olmadı aşılama falanCanım benim çok sağol,bir yıldır deniyoruz olmadı ama bende bi yumurta takibi faln yaptırayım diyorum,o şekilde olmazsa aşılamaylaolur herlde
canımm dur bakalım hemen ne aşılaması önce filmini çektir eşini besiye çek olmadı aşılama falanCanım benim çok sağol,bir yıldır deniyoruz olmadı ama bende bi yumurta takibi faln yaptırayım diyorum,o şekilde olmazsa aşılamaylaolur herlde
canımm dur bakalım hemen be aşılaması önce filmini çektir eşini besiye çek olmadı aşılama falan
canım keçiboynuzunu ihmal etme tarife uygun yap mutlaka onun yanında eşini stresesokma fındık fıstık allah ne verdiyse bol bol yesin sende ye tabiİlahi kız keçiboynuzu alcam bugün kaynatmak için onun yanında ne yapıym söyle bakıym
canım keçiboynuzunu ihmal etme tarife uygun yap mutlaka onun yanında eşini stresesokma fındık fıstık allah ne verdiyse bol bol yesin sende ye tabi
canım bilinen bir sorunum yok 3 yılda 1 kez gebe kaldım 5 haftalık kaybettim bır sene oldu ardından ne gelen ne giden geçen gun dr ye gittim şimdi bu tun tahliller yeniden yapılacak umarım yine temiz çıkar herşeyNhlkpr Canım senin problem neydi sayfa fazla olduğu için okuyamadım çok fazla
hoşşş geldin kraliçem sefalar getirdinnnkızlarr kuusrabakmayımn bbiraz işim vardııı geldimm
kızlarr kuusrabakmayımn bbiraz işim vardııı geldimm
Stresten adetlerim düzensizleşti kızlar ya adeti düzene sokmak ve söktürmek için bitkisel bi tavsiyeniz varmı.
sen gneş gözlüğü al honeyde güneş kremi alıyordu kızlar pon pona birinizde mayo alında tam olsun..yazlıkları tamamlansın çocuğun:))):sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
açıklamasında yazan şu varolan spermlerin kalitesi arttıcı özelliği var benim eşimde sorun yok ama ben onada yaptım daha kaliteli olsun diye faydası vaarr ayrıca bir çok hastalığada faydalı karaciğer kanseri bronşit vs. gibiO kür hareket sayısını fazlalaştırmak içinmiydi canım
canım bilinen bir sorunum yok 3 yılda 1 kez gebe kaldım 5 haftalık kaybettim bır sene oldu ardından ne gelen ne giden geçen gun dr ye gittim şimdi bu tun tahliller yeniden yapılacak umarım yine temiz çıkar herşey
canım bilinen bir sorunum yok 3 yılda 1 kez gebe kaldım 5 haftalık kaybettim bır sene oldu ardından ne gelen ne giden geçen gun dr ye gittim şimdi bu tun tahliller yeniden yapılacak umarım yine temiz çıkar herşey
ayyyyy bir türlü yazamıyorumm ofiste müşteri var offff
Anlatsın canımda uygulayım onu çnk doktora gidiyorum bütün hormonlar güzel stresten diyo...
Bende ilaçla olmak istemiyorum
İyim canım sağol,bugün işe gitmeden eşimin sonucunu bizm evin yakınındaki özel bi hastanedeki kadın doğmcuya gösterdim,hareket biraz yavaş normal yollada hmile kalma şansın var dedi...
Birde bana rahim filmi çektirdinmi sen onuda çektirmen lazm dedi ama hemen rahim filmi istemesi tuafıma gitti.
Önce bi yumurta takibime falan bakılması gerekmiyomu ya hemen film dedi bana.
Canım merhaba,hayıtın yarifini bi anlatırmın adetimi düzene sokmak için...
Birde söktürürmü aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?