Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohh sevindim canım ben sana demiştim eşin için

önce rahim filmi istemesi normal canım her kadının çektirmesi gerkli

Canım benim çok sağol,bir yıldır deniyoruz olmadı ama bende bi yumurta takibi faln yaptırayım diyorum,o şekilde olmazsa aşılamaylaolur herlde

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Nhlkpr Canım senin problem neydi sayfa fazla olduğu için okuyamadım çok fazla

canım keçiboynuzunu ihmal etme tarife uygun yap mutlaka onun yanında eşini stresesokma fındık fıstık allah ne verdiyse bol bol yesin sende ye tabi

O kür hareket sayısını fazlalaştırmak içinmiydi canım

Nhlkpr Canım senin problem neydi sayfa fazla olduğu için okuyamadım çok fazla
canım bilinen bir sorunum yok 3 yılda 1 kez gebe kaldım 5 haftalık kaybettim bır sene oldu ardından ne gelen ne giden geçen gun dr ye gittim şimdi bu tun tahliller yeniden yapılacak umarım yine temiz çıkar herşey

Stresten adetlerim düzensizleşti kızlar ya adeti düzene sokmak ve söktürmek için bitkisel bi tavsiyeniz varmı.

bende de aynı sorun var canım stres tamamen beyinle alakalı ilaç verdi bana cyclo progynova ama bitkisel hayıt varmış adaçayıda ii diyolar bakalım ben cycloyu 4 ay içtim geçen ay içmedim bitiksel bir ilaç aldım ama onuda sürekli kullancan 15 günde 40 tl pahalı geldi adetimde tuhaf oldu bu ay gene cycloya başladım bende hayıt içtim bugün onuda içiyim diyorum

bende bikini alayım kızmıydı

O kür hareket sayısını fazlalaştırmak içinmiydi canım
açıklamasında yazan şu varolan spermlerin kalitesi arttıcı özelliği var benim eşimde sorun yok ama ben onada yaptım daha kaliteli olsun diye faydası vaarr ayrıca bir çok hastalığada faydalı karaciğer kanseri bronşit vs. gibi

İnşallah hiçbirşey çıkmaz,bir defa olmuş yine olur inşallah en kısa zamanda

canım nıhalimmm inş olucak sabır ediyoruz yaaa olucak inanıyorummm

ayyyyy bir türlü yazamıyorumm ofiste müşteri var offff

sen işine bak canımcım burdayızzz

Anlatsın canımda uygulayım onu çnk doktora gidiyorum bütün hormonlar güzel stresten diyo...

Bende ilaçla olmak istemiyorum

jaleciğim acele yok canım, stres yok inşallah gelir bebişin

rahim filmi şart canım. her doktor önce onu istiyor.

Canım merhaba,hayıtın yarifini bi anlatırmın adetimi düzene sokmak için...

Birde söktürürmü aceba

canım hayıt adetleri düzen sokuyor ama ben önce soğan kürü uyguladım adetlerimi öyle düzene soktum sonra hayıta başladım adetliyken başladım 1 su bardağıı sıcak su klorsuz içine tatlı kaşığı kadar hayıt ekle üzerini kapat ve 5 yada 10 dk beklet ben öyle yapıyorum canım şükür hayıtla oldukça iyiyim mısramızda hayıtla hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…