bende de aynı sorun var canım stres tamamen beyinle alakalı ilaç verdi bana cyclo progynova ama bitkisel hayıt varmış adaçayıda ii diyolar bakalım ben cycloyu 4 ay içtim geçen ay içmedim bitiksel bir ilaç aldım ama onuda sürekli kullancan 15 günde 40 tl pahalı geldi adetimde tuhaf oldu bu ay gene cycloya başladım bende hayıt içtim bugün onuda içiyim diyorum
Benimde tamamen stresle alakalı canım ya...
İnşallah hiçbirşey çıkmaz,bir defa olmuş yine olur inşallah en kısa zamanda
canım nıhalimmm inş olucak sabır ediyoruz yaaa olucak inanıyorummm
inşallah canım arkadaşlarım dualarımız hep birbirimize allahım duyy sesimizii
aminnnnnnnnnnnnnnnnncanım nıhalimmm inş olucak sabır ediyoruz yaaa olucak inanıyorummm
inşallah canım arkadaşlarım dualarımız hep birbirimize allahım duyy sesimizii
bende de aynı sorun var canım stres tamamen beyinle alakalı ilaç verdi bana cyclo progynova ama bitkisel hayıt varmış adaçayıda ii diyolar bakalım ben cycloyu 4 ay içtim geçen ay içmedim bitiksel bir ilaç aldım ama onuda sürekli kullancan 15 günde 40 tl pahalı geldi adetimde tuhaf oldu bu ay gene cycloya başladım bende hayıt içtim bugün onuda içiyim diyorum
Benimde tamamen stresle alakalı canım ya...
ewt şu stresten uzaklaşsakk
canım hayıt adetleri düzen sokuyor ama ben önce soğan kürü uyguladım adetlerimi öyle düzene soktum sonra hayıta başladım adetliyken başladım 1 su bardağıı sıcak su klorsuz içine tatlı kaşığı kadar hayıt ekle üzerini kapat ve 5 yada 10 dk beklet ben öyle yapıyorum canım şükür hayıtla oldukça iyiyim mısramızda hayıtla hamile kaldı
ay ben yine krasik sözümü yazayım
no stress yess beybii
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
canım hayıt adetleri düzen sokuyor ama ben önce soğan kürü uyguladım adetlerimi öyle düzene soktum sonra hayıta başladım adetliyken başladım 1 su bardağıı sıcak su klorsuz içine tatlı kaşığı kadar hayıt ekle üzerini kapat ve 5 yada 10 dk beklet ben öyle yapıyorum canım şükür hayıtla oldukça iyiyim mısramızda hayıtla hamile kaldı
busecann güzellll kızlar çok özür diliyorum yazamyorum müşteri var
bende bikini alayım kızmıydı
kızlar bu arada akşamı sabırsızlıkla bekliyorum aşkı memnu final vaaarrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyy çok merak ediyorum ya bihter ölecekmi
belli değil canım daha ama kız istiyoruz birtane oğlum var bunuda kız istiyoruz inşallah ama hayırlısı tabi.
belli değil canım daha ama kız istiyoruz birtane oğlum var bunuda kız istiyoruz inşallah ama hayırlısı tabi.
serpilll soğan suyunun tadı nasıll????
kızlar ben çok acıktım yemekteyim dönerim yine
inş canımm allah kalbıne göre versin hayırlı evlat inşş
İŞTE FİNAL BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ
Dizinin resmi sitesinde yayımlanan final özetinde ise şu bilgiler verildi;
Merakla finali beklenen Aşk-ı Memnu dizisi, bu gece ekranlara veda bölümü ile veda ediyor... Final bölümü, Matmazel'in Adnan Bey'e geçen hafta söylediği "daha fazla sessiz kalamayacağım" diyerek, itirafa hazırlandığının 24 saat öncesiyle, sürpriz bir sahne ile başlayacak.
Bihter, düğün öncesine Behlül ile koruda gizli bir buluşma ayarlamış ve bu buluşmanın telaşı içindedir. Bihter herkesten gizli olarak, Behlül ile koruda buluşur.
Behlül'ün Bihter ile buluştuğu anda ise, Nihal tarafından evden kovulan Matmazel Deniz De Courton, hasta olan Beşir'in daha da kötüleştiği haberini almış ve onu herkesten gizli ziyaret etmek için yalının üst kapısını kullanmak üzere korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir.
Taksiden indiğinde ise Matmazel, Behlül'ün arabasını orada görür. Behlül'ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini, mutfak takımından öğrendiği için Matmazel, Behlül'ün arka kapıdan eve ziyaretinin şüpheleriyle koruya adım atar ve birkaç dakika sonra Behlül ve Bihter'i birlikte görür.
Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar.
çok heyecanlı olacak zamanda geçmek bilmiyorkiiiii
tamamını izlemedim ama bu son final sahnesini bende izleyeyim bari. en azından sapıkların ölümüne tanık olayım alkisalkisalkisçok heyecanlı olacak zamanda geçmek bilmiyorkiiiii
inş canımm allah kalbıne göre versin hayırlı evlat inşş
İŞTE FİNAL BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ
Dizinin resmi sitesinde yayımlanan final özetinde ise şu bilgiler verildi;
Merakla finali beklenen Aşk-ı Memnu dizisi, bu gece ekranlara veda bölümü ile veda ediyor... Final bölümü, Matmazel'in Adnan Bey'e geçen hafta söylediği "daha fazla sessiz kalamayacağım" diyerek, itirafa hazırlandığının 24 saat öncesiyle, sürpriz bir sahne ile başlayacak.
Bihter, düğün öncesine Behlül ile koruda gizli bir buluşma ayarlamış ve bu buluşmanın telaşı içindedir. Bihter herkesten gizli olarak, Behlül ile koruda buluşur.
Behlül'ün Bihter ile buluştuğu anda ise, Nihal tarafından evden kovulan Matmazel Deniz De Courton, hasta olan Beşir'in daha da kötüleştiği haberini almış ve onu herkesten gizli ziyaret etmek için yalının üst kapısını kullanmak üzere korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir.
Taksiden indiğinde ise Matmazel, Behlül'ün arabasını orada görür. Behlül'ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini, mutfak takımından öğrendiği için Matmazel, Behlül'ün arka kapıdan eve ziyaretinin şüpheleriyle koruya adım atar ve birkaç dakika sonra Behlül ve Bihter'i birlikte görür.
Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?