Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Canım adetlerimi düzensizleştiren bi problem yok tamamen stres kaynaklı yinede soğan kürü şartmı,yoksa direk hayıtamı başlayım.

serpilll soğan suyunun tadı nasıll????

belli değil canım daha ama kız istiyoruz birtane oğlum var bunuda kız istiyoruz inşallah ama hayırlısı tabi.

kızlar bu arada akşamı sabırsızlıkla bekliyorum aşkı memnu final vaaarrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyy çok merak ediyorum ya bihter ölecekmi

belli değil canım daha ama kız istiyoruz birtane oğlum var bunuda kız istiyoruz inşallah ama hayırlısı tabi.

inş canımm allah kalbıne göre versin hayırlı evlat inşş

İŞTE FİNAL BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ

Dizinin resmi sitesinde yayımlanan final özetinde ise şu bilgiler verildi;

Merakla finali beklenen Aşk-ı Memnu dizisi, bu gece ekranlara veda bölümü ile veda ediyor... Final bölümü, Matmazel'in Adnan Bey'e geçen hafta söylediği "daha fazla sessiz kalamayacağım" diyerek, itirafa hazırlandığının 24 saat öncesiyle, sürpriz bir sahne ile başlayacak.

Bihter, düğün öncesine Behlül ile koruda gizli bir buluşma ayarlamış ve bu buluşmanın telaşı içindedir. Bihter herkesten gizli olarak, Behlül ile koruda buluşur.

Behlül'ün Bihter ile buluştuğu anda ise, Nihal tarafından evden kovulan Matmazel Deniz De Courton, hasta olan Beşir'in daha da kötüleştiği haberini almış ve onu herkesten gizli ziyaret etmek için yalının üst kapısını kullanmak üzere korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir.

Taksiden indiğinde ise Matmazel, Behlül'ün arabasını orada görür. Behlül'ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini, mutfak takımından öğrendiği için Matmazel, Behlül'ün arka kapıdan eve ziyaretinin şüpheleriyle koruya adım atar ve birkaç dakika sonra Behlül ve Bihter'i birlikte görür.

Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar.

çok heyecanlı olacak zamanda geçmek bilmiyorkiiiii

akşamı iple çekiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

mıracım lizzzzzzz selam söyledi. çok kutluyor seni. siteye girememiş. bu yüzden seni kutlama işini kendi adına benim seni tebrik etmemi istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…